انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 27 آبان1403 - 1:03am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 672 , 673 , 674 , 675 , 676 , 677 , 678 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

درود و خسته نباشد به همگی.مهندس با 2 تا آیسی 357 ،با اعداد 134 447 634 و 150 480 660 همه ی فلزات حذف میشه.آهن طلا.هم با لوپ 30 هم 60.شراط تست هم داخل خونه مثل دفعات قبل تست کردم که حذف آهن برای فلزات بزرگ از درجه 3 بطور قطعی و فلزات آهنی کوچک تقریباً حذف میشد.دیلیم 22 بود الان 24 طبق فرموده شما.

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تشکر فراوان مهندس حمید عزیز خسته نباشید

فعلا که ای سی ما تقلبی هست حدود 10روزه از پایا سفارش دادم هنوز دستم نرسیده یک بار که اشتباه شهری دیگه تو جنسهای یکی دیگه اشتباه گذاشته بودن که طرف دوروز پیش برامن ارسالشون کرد که هنوز خبری نیست

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقایون کسی نمیدونه چرا مدار من با باطری بالا نمیاد ؟
ورژن جدید رو هم ریختم و واسه من تنها فرقی که کرد یه انگشتر توری طلا رو در 14 سانتی با تنظیمات پیش فرض و حساسیت 12 گرفت .بعد اومدم میکرو رو بدون دست زدن به اتصالات لوپ و تغییر در موقعیت و .... در اوردم و ورزن 1.50 رو ریختم و جا زدم .که باید همون انگشتر رو وارد دهنی لوپ سطل اشغالی میکردم تا سنس بشه .دوباره میکرو رو با ورژن جدیده گزاشتم و انگشتر رو توی 14 ,15 سانتی سنس میکرد .
این تست با یه لوپ فوق العاده غیر استاندارد انجام شده .مهندس شاهده :D

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lalash نوشته است:
ورژن جدید رو هم ریختم و واسه من تنها فرقی که کرد یه انگشتر توری طلا رو در 14 سانتی با تنظیمات پیش فرض و حساسیت 12 گرفت .بعد اومدم میکرو رو بدون دست زدن به اتصالات لوپ و تغییر در موقعیت و .... در اوردم و ورزن 1.50 رو ریختم و جا زدم .که باید همون انگشتر رو وارد دهنی لوپ سطل اشغالی میکردم تا سنس بشه .دوباره میکرو رو با ورژن جدیده گزاشتم و انگشتر رو توی 14 ,15 سانتی سنس میکرد .

دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد توی باطری شما جای قطب مثبت و منفی با هم عوض شدن این اتفاق خیلی نادره ولی احتمال رخدادش هست شما یه بار قطبهای +و- و با اهم متر چک بکن ببین قطبها درستن یا نه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

reza2490 نوشته است:
تشکر فراوان مهندس حمید عزیز خسته نباشید

فعلا که ای سی ما تقلبی هست حدود 10روزه از پایا سفارش دادم هنوز دستم نرسیده یک بار که اشتباه شهری دیگه تو جنسهای یکی دیگه اشتباه گذاشته بودن که طرف دوروز پیش برامن ارسالشون کرد که هنوز خبری نیست

داداش مطمینی پایا اصلی داره ؟
برد کم مدارم دیونه ام کرده .حضوری از شیراز گرفتم طرف گفت اصلیه .ولی شماره هاش روش چاپ شده نه حک شده .
پیوست:
14.JPG

اگه اصلی بود و بردت خب بود یه ندا بده داداش . @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
تشکر استاد حمید :x

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقا حميد ورژن جديد پروگرم شد و براى لوپ 31سانتی بنده ديلی اتومات 18شناسايى شد
با حساسيت 19و 20سکوت کامل
فرکانس 201
پهنای پالس 160
ديلی دستی 2+
اسپيد 5
انتگرال 22
نوع صدا 8
گراند 1
اين ورژن اعداد تفکيک رو 701_677-226شناسايى کرد با اين حال مواردی که مشاهده شد به شرح زير است
1: ثبات بى نظير
2:افزايش سنس در حد محسوس 5الی 6درصد که اين محسوس بودن برای فلز مس بهتر مشاهده شد
3:افزايش حذف آهن که ميشه گفت با ريجکت 1هم حذف کنندگی داره ولی نکته اينجاست که فلزات ديگر رو خذف ميکند
4: در ورژن قبلی ميشد با کم و زياد کردن پهنای پالس ديلی اتومات رو کم کرد که اين کم شدن ديلی با کم شدن نزولی پهنا بود مثلا با کم کردن پهنا از 160به مثلا 140تغييری در عدد ديلی مشاهده ميشد اما الان فقط با بردن پهنا به کمترين حد يعنى 100ديلى به 16تغيير کرد اين کار به سنس فلزات با ارزش دست به منظور دست يافتن به ديلی پايين براى سنس فلز با ارزش کمک ميکرد
5: نمودار سنس واقعا عالی شده (سرعت پرشدن خط سنس)
موفق باشيد

خدايا مددی کن

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

kavoshgar نوشته است:
lalash نوشته است:

دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد توی باطری شما جای قطب مثبت و منفی با هم عوض شدن این اتفاق خیلی نادره ولی احتمال رخدادش هست شما یه بار قطبهای +و- و با اهم متر چک بکن ببین قطبها درستن یا نه

ممنون دوست عزیز .بله چک کردم قبلا و قطبهاش درسته .
یه چیزی که هست اینه ولتاژ باطری روی 17 ه و وقتی به مدار وصلش میکنم و پشت فیبر جایی که مثبت و منفی وارد مدار میشه ولتاژ روبا مولتی میگیرم 6 و 7 نشون میده . :-\ :(

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اگه امسال به دستم رسید خبرشو بهت میدم .لالاش
من فلزیشو سفارش دادم
من با همن ایسی پااینیت کار میکنم ومشکل برد ندارم فقط تفکیک درست کار نمیکنه

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lalash نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
lalash نوشته است:

ممنون دوست عزیز .بله چک کردم قبلا و قطبهاش درسته .
یه چیزی که هست اینه ولتاژ باطری روی 17 ه و وقتی به مدار وصلش میکنم و پشت فیبر جایی که مثبت و منفی وارد مدار میشه ولتاژ روبا مولتی میگیرم 6 و 7 نشون میده . :-\ :(

دوست عزیز اگه قطعه ای توی مدار شما داغ نمیکنه باطری شما خرابه

پنج شنبه 27 فروردین1394 - 11:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 672 , 673 , 674 , 675 , 676 , 677 , 678 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google , Hamid1359 , Mojtaba195 و 180 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure