انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:43am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 676 , 677 , 678 , 679 , 680 , 681 , 682 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همه . برنامه جدید رو ریختم هم 2 و هم 2.1. در هردو که تست کردم ثبات خیلی بهتر شده و حتی ورزن اخری به راحتی میتوان عدد سنس و عدد تفکیک رو بهتر دید و درک کرد و نمودار گراف هم اصولی تر شده و لرزشهای قبلی رو نداره.واقعا تشکر میکنم از اقا حمید. در مورد عدد های سه گانه با دیلی 22 و لوپ 45 و دیلی دستی 0 و تنظیمات پیش فرض به ترتیب 802 775 287 میباشد.در هر دو نرم افزار عدد تفکیک به درستی کار میکند اما در مورد حذف اهن زمانی که فلز اهنی کم کم به لوپ نزدیک میکنم در محل حد اکثر برد بوق ضعیفی دارم به ترتیب که نزدیکتر میکنم در یک فاصله خاصی صدا قطع میشه اما با نزدیکتر کردن فاصله حتی به اندازه 5 سانتی متر باز صدای دستگاه در میاد و تا نزدیک کردن کامل فلز به لوپ صدا ادامه داره و این حالت رو با همه اعداد 1 تا 10 امتحان کردم که در عدد 10 دیگه اکثر فلزات حذف میشن. خواستم از دوستان در این مورد راهنمایی بخوام.با تشکر . در ضمن اقا حمید ایا با کند تر کردن نمایش اعداد سنس و بارگراف تاثیری در برد ایجاد شده یا خیر .

جمعه 28 فروردین1394 - 11:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
سلام
منم امروز ورژن جدید رو تست کردم
اعداد سگانه:
285/605/730
که با درجه تفکیک 3آهن رو حذف کرد و تنظیمات پیشفرض و دیلی اتومات 14 لوپ 45سانتی
قبلا استیل و بعضی اوقات حتی طلا رو هم حذف میکرد ولی این ورژن خیلی خوبه فقط آهن رو حذف میکنه

رضاجان مبارکه داداش ،اما در مدار بنده ورژن 2 بهتر تر بود از نظرحذف آهن اما در اين ورژن بيشتر فلزات حذف ميشن ولی از بابت ديگر موارد اين ورژن حرف نداره ،قدرت،ثبات،نمودارسنس،و و و
به قول يکی از دوستان هم استفاده از صدا برای روشن شدن واقعا حرفه ای تر ميشه مثلا اگه امکان داشته باشه با روشن کردن يک ملودی خفن چند ثانيه ای پخش بشه

خدايا مددی کن

جمعه 28 فروردین1394 - 12:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت استاد گران قدر حمید عزیز و دوستان و برادران بزرگوار
دوستانی که تازه وارده این انجمن شدن و میخوان مدار بسازن ونتیجه بگیرن دقت کنن که اگه تو الکترونیک سر رشته دارن که استاده بنده هستندو هیچ.....واگه ندارن یه زحمتی به خودشون بدن و چنتا فایله الکترونیک عمومی و قطعه شناسی رو که تو نت فراوون یافت میشه رو دانلود و مطالعه کنند تا هم در مورد قطعات درکه بهتری پیدا کنند هم بتونن منظوره دوستان را راجع به قطعات بفهمند و در راهنمایی ها مشارکت کنند و هم اینکه به خاطر مسائل کوچیک خدای ناکرده بین برادران سوءتفاهم پیش نیاد
پیروز باشید انشالله @};- @};- :x :x

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 28 فروردین1394 - 12:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
سلام دوستان این مدار رو ساختم برای شارژ باطری ایون 5 سلول هستش قبلا شماتیکش هم گذاشته بودم خیلی عالی هستش دیگه نیازی نیست اون همه هزینه کنید برای خرید شارژ و بالانسر مدار.

http://www.uplooder.net/img/image/13/49dd0cfca67055eab2b34722f07a1eea/20150416510.jpg

اسدوف عزیز سلام
اگه یه زحمتی بکشید و یه تاپیک جدا گونه برا این شارژر و راهنماییهاش ایجاد کنید عالی میشه و خودتونم تو ساختش به بچه ها کمک کنید @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 28 فروردین1394 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
حمید جان سلام.هر چند از عالم فلزیابی اومدیم بیرون اما بعضی وقتا میام یه سر میزنم به وبسایت.کاشک این دستگاهو زودتر از اینا میساختین که ما شوق ساخت دلشتیم.اما به هر حال ایشا... تک تک کاربران به نتایج دلخواهشون برسن.و موفق بشن.مطمءن باشید دعا تمامی افراد سایت پشت سر شماست.

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

جمعه 28 فروردین1394 - 12:58pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

انشا الاه که همیه دوستان بتونن با این دستگاه فوق حرفه ای به نتیجه برسند

جمعه 28 فروردین1394 - 1:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اعدادتفکیک من 250 390 620 اماهیچ حذف آهنی ندارم لوپ ظرفیتش1.8اهم و320میکروهانریه ومسطح نیست

جمعه 28 فروردین1394 - 1:11pm
مدیر کل
مدیر کل

m_m نوشته است:
سلام
من هم امروز با همان لوپ 60 سانت با ضخامت 1.5 * 1
با دیلی 19
و تتنظیمات پیش فرض و حساسیت 16
اعداد سه گانه رو تست کردم البته با ورژن 2
در حالت محیط بدون فلز:325،727،802
محیط با فلز:339،752،800
در محیط فلز،با عدد 50 حذف آهن داشتم .
سوال اینکه باید سیم لوپ رو با این تست تغییر بدهم؟
و اینکه آپ امپ با این مشخصات اصلی هستش یا خیر.
ممنون :YMPEACE:

خسته نباشین.
دستگاه شما بنظر من مشکل خاصی نداره. 357 شما هم اصلی هست! فقط بهتره در محیط واقعی تست کنین. لوپ 60 بردش بالاست و در محیط بسته جواب ایده آل نمیده.

جمعه 28 فروردین1394 - 1:24pm
مدیر کل
مدیر کل

googeh نوشته است:
سلام بر همه . برنامه جدید رو ریختم هم 2 و هم 2.1. در هردو که تست کردم ثبات خیلی بهتر شده و حتی ورزن اخری به راحتی میتوان عدد سنس و عدد تفکیک رو بهتر دید و درک کرد و نمودار گراف هم اصولی تر شده و لرزشهای قبلی رو نداره.واقعا تشکر میکنم از اقا حمید. در مورد عدد های سه گانه با دیلی 22 و لوپ 45 و دیلی دستی 0 و تنظیمات پیش فرض به ترتیب 802 775 287 میباشد.در هر دو نرم افزار عدد تفکیک به درستی کار میکند اما در مورد حذف اهن زمانی که فلز اهنی کم کم به لوپ نزدیک میکنم در محل حد اکثر برد بوق ضعیفی دارم به ترتیب که نزدیکتر میکنم در یک فاصله خاصی صدا قطع میشه اما با نزدیکتر کردن فاصله حتی به اندازه 5 سانتی متر باز صدای دستگاه در میاد و تا نزدیک کردن کامل فلز به لوپ صدا ادامه داره و این حالت رو با همه اعداد 1 تا 10 امتحان کردم که در عدد 10 دیگه اکثر فلزات حذف میشن. خواستم از دوستان در این مورد راهنمایی بخوام.با تشکر . در ضمن اقا حمید ایا با کند تر کردن نمایش اعداد سنس و بارگراف تاثیری در برد ایجاد شده یا خیر .

خیلی ممنون از شما.
در مورد سیستم حذف آهن همونطور که توضیح داده شده ؛ وقتی اطلاعات حاصل از محاسبات برای تفکیک کافی باشه اعلام عدد تفکیک و حذف آهن میشه. سیستم تفکیک یا حذف آهن وقتی فلز بیش از حد به لوپ نزدیک باشه بدلیل آورلود کامل کانالها دیگه امکانپذیر نیست و لذا اطلاعات لحظات قبلی نمایش داده میشه! پس اگر فلز رو فوری به لوپ بچسبونین نه عدد تفکیک درستی دارین و نه حذف آهن کار میکنه. فرض هم در کاوش بر این هست که شما بلافاصله فلز رو به لوپ نمیچسبونین! ما چنین حالتی در واقعیت نداریم. بهتره تستهایی انجام بدین که با واقعیتهای کاوش بیشتر منطبق باشه.
مساله بارگراف و اعداد هم صرفا نمایشی هستن و ربطی به برد دستگاه ندارن.

جمعه 28 فروردین1394 - 1:31pm
مدیر کل
مدیر کل

shakib نوشته است:
دوستان اعدادتفکیک من 250 390 620 اماهیچ حذف آهنی ندارم لوپ ظرفیتش1.8اهم و320میکروهانریه ومسطح نیست

با این ترتیب اعداد هیچوقت نمیتونین حذف آهن یا حتی عدد تفکیک درستی داشته باشین! دقت کنین عرض کردم اعداد در رنج 300 و 700 و 800 باید باشن. هر کدوم تا 50 واحد هم خطا داشته باشه باز هم جواب میده. ولی رقم دوم شما نشان از ایراد ایسی 357 یا اشکال اساسی دیگه در اطراف این آیسی داره.

جمعه 28 فروردین1394 - 1:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 676 , 677 , 678 , 679 , 680 , 681 , 682 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 678 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure