نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
mahmood51 نوشته است: باستانشناس نوشته است: mahmood51 نوشته است: و اینها نیز 2 مورد دیگر در همان منطقه هستن: درود بر شما مورد بسيار مهمي كشف كرده ايد اين محل هم داراي گور دخمه شاهي و هم محدوده خزانه مي باشد تصاويري از رو به روي چهره داريد؟ سلام. جناب باستانشناس خیلی از بابت توجهتون ممنونم. البته این عکسارو شخص دیگری گرفته و از بنده تقاضای دستگاهزنیشو کردن. خودم اطلاعات جامعی از منطقه ندارم. اون نیمرخ مستقیم به چشمه ای نگاه میکنه که آبش مثل آبجوش قل قل میکنه و بیرون میاد وچیز جالب توجه دیگری در اون راستا نیست.
راستی ، جناب باستانشناس برای 2 مورد دیگه تفسیری نیست؟ 1- سنگی که علامت صلیب داره ( یا شایدم شبیه صلیبه) و 2- اون سر یکچشمی. اینطوریکه در مورد سر یکچشمی بهم گفتن زیرش یک دست خیلی واضح و مشخص بوده که وقتی بهش دست زدن جدا شده و افتاده. در عکس اثرش معلومه. این یک چشمی هم به 150 متر پایینتر از اون چشمه که عرض کردم نگاه میکنه و محل نگاهش یک فرورفتگی بزرگی داره.
درود بر شما اگر چشمه آب گرم هست اطراف آن را با دستگاه چك كنيد البته عمق چنين بارهايي بالا مي شود و به دليل وجود گوگرد فراوان در اين چشمه ها خود به نوعي تله تبديل ميشود علامت صليب بيشتر به اثر و محل يك بازوي فلزي كه به مرور زمان از بين رفته شباهت دارد و براي انجام كاري يا نگهداري پايه بر روي صخره بكار ميرفته است لطفا محل دست و يك چشمي كه ميفرمايد روي تصوير مشخص كنيد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
جمعه 28 فروردین1394 - 4:50am |
|
|
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
باستانشناس نوشته است: درود بر شما اگر نشيمنگاه اشاره به تپه اي باشد عمق بالاست اگر نه عمق چنداني ندارد ممنونم استاد عزيز
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
جمعه 28 فروردین1394 - 7:22am |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
سلام استاد باستانشناس .ببخشید که زیاد مزاحمتون میشم لطفا اگه امکان داره این تصاویر را برای من رمز گشایی کنید .سپاسگزارم
|
جمعه 28 فروردین1394 - 11:27am |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
باستانشناس نوشته است: ....... لطفا محل دست و يك چشمي كه ميفرمايد روي تصوير مشخص كنيد سلام. خیلی ممنونم از جوابهاتون. این هم عکس سر یک چشم و اثر جای دست:
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 28 فروردین1394 - 1:30pm |
|
|
الف لام
کاربر فعال
|
اون یک دسته که فرسایش نابودش کرده به سمت همون جوغن بالا برو عکس از نمای باز تر بزار
|
جمعه 28 فروردین1394 - 2:01pm |
|
|
arazcopy
کاربر فعال
|
ا سلام استاد گرامی ممنون از راهنمایی هاتون من چند تا عکس جدید از یک منطقه باستانی تهیه کردم که کاملا بکر و دست نخورده هستند ممنون میشم جداگانه در موردشون راهنماییم کنین
|
جمعه 28 فروردین1394 - 2:50pm |
|
|
yusef
کاربر فعال
|
باسلام خدمت باستانشناس روی این صخره سه سوراخ وجوددارد که اولین سوراخ از بالای صخره به شکل مثلث می باشد که عکس اونو به تنهایی گذاشتم اگر موردی وجود دارد عکسای اطراف اونروهم بذارم باتشکر
|
جمعه 28 فروردین1394 - 3:32pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
bardia92 نوشته است: سلام استاد باستانشناس .ببخشید که زیاد مزاحمتون میشم لطفا اگه امکان داره این تصاویر را برای من رمز گشایی کنید .سپاسگزارم
|
جمعه 28 فروردین1394 - 4:25pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
bardia92 نوشته است: bardia92 نوشته است: سلام استاد باستانشناس .ببخشید که زیاد مزاحمتون میشم لطفا اگه امکان داره این تصاویر را برای من رمز گشایی کنید .سپاسگزارم
آخرین بار توسط bardia92 در جمعه 28 فروردین1394 - 5:14pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 28 فروردین1394 - 4:30pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
bardia92 نوشته است: bardia92 نوشته است: bardia92 نوشته است: سلام استاد باستانشناس .ببخشید که زیاد مزاحمتون میشم لطفا اگه امکان داره این تصاویر را برای من رمز گشایی کنید .سپاسگزارم
|
جمعه 28 فروردین1394 - 4:59pm |
|
|
|