انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:53am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 681 , 682 , 683 , 684 , 685 , 686 , 687 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان سلام اگه واقعا دوست داريد يک لوپ سبک و شيک داشته باشيد کافيه همکاری لازم رو بکنيد تا يک شخص يا هرکس ديگری که قبولش داريد با گذاشتن
مبلغی مناسب به روشی که خدمت شما عرض ميکنم به يک لوپ مناسب دست پيدا کنيم
بايد عرض کنم خدمت شما دوستان که بنده يکسال با انواع و اقسام سيليکون و رزين پلی استر و رزين فايبر گلاس در جهت ساخت مجسمه های پلي استر مشغول به کار بودم اما براى داشتن و ساختن يک لوپ کاملا شرکتی با موارد زير مستلزم چه مواردی هست
1=خريد سيليکون براى ايجاد قالب برای لوپ (قابل به ذکره که هرکيلو سيليکون دوسال پيش 35هزار تومان بود الان به 45الی 50تومان افزايش قيمت پيدا کربه )
2= داشتن يک لوپ شرکتی مناسب براى استفاده به منظور قالب که سيليکون روش ريخته بشه و شکل لوپ رو به خودش بگيره و بايد عرض کنم که اصلا خطرى براى لوپ نداره
3=خريد رزين پلی استر به منظور ريختن در قالب و شکل گيرى شکل نهايى لوپ (بايد خدمت دوستان عرض کنم قيمت يک بشکه رزين پلی استر 2ميليون و سيصد هستش که اونموقع توسط شريکم فقط بشکه ای ميخريديم و از خريد به اندازه لازم خبرى ندارم
4=خريد رزين فايبر گلاس نکته مهم اين ماده هست که که اگه در غالب ساخته شده استفاده نشه قالب با ضربه اى ساده خواهد شکست اما وجود فايبر گلاس واقعا مقاومش ميکنه
نکات نهايى : با مثلا ده کيلو سيليکون ميشه يک قالب پنجاه سانتی ساخت و برای چند صدبار ازش لوپ ساخت و از اين قالب جدا کرد
دوستان خودشون هم ميتونن در نت سرچ کنند و از کم و کيف ماجرا و روش کار مطلع شوند

موفق باشيد

خدايا مددی کن

جمعه 28 فروردین1394 - 11:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
kamal857 نوشته است:
دوستان، کسی لوپ شیلد شده را برای تفکیک تست کرده. ؟

کمال جان با اين ثبات فکرنکنم نيازى به شيلد باشه :-w

سلام
درسته كه مدار ثباته عاليي داره اما به نظرم شيلد مدار ميتونه تاثير زمين رو تا حد زيادي خنثي كنه و ميشه با درجات حساسيت بالا كاووش كرد
خوب اگه كسي امكانشو داره بهتره با شيلد هم تستي بزنه ببينيم چطور ميشه ؟

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 28 فروردین1394 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
ممنون مهندس.
دوستان نمونه جدیدایسی تهیه شده ازپایا ال اف357فلزی
http://s6.uplod.ir/i/00578/zt8gy2aoibdb.jpg

شكيب جان اينو تست كردي ببيني عملكردش چطوريه؟

شنبه 28 فروردین1394 - 12:01am
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
سلام
درسته كه مدار ثباته عاليي داره اما به نظرم شيلد مدار ميتونه تاثير زمين رو تا حد زيادي خنثي كنه و ميشه با درجات حساسيت بالا كاووش كرد

البته خود مدار نیاز به شیلد نداره و تاثیرش در مقابل نویز فوق العاده زیادی که لوپ مثل یک آنتن میتونه جذب کنه نزدیک به صفر هست! پس اگر به شیلد باشه باید دوستان شیلد لوپ رو مد نظر داشته باشن. شیلد گرافیتی در مورد نویز زیاد قوی عمل نمیکنه و تقریبا تاثیری نداره ولی در برابر اثرات زمینی در حین کاوش تاثیر مثبت داره. بهتر و راحت تر و ارزان تر از گرافیت یک ورقه خیلی خیلی نازک آلومینیوم (نازک تر از فویل) هست که خودش توسط فلزیاب سنس نشه! این مساله رو دوستان تست کردن و با برچسب اشپزخانه که رسانا هم بود به جواب رسیدن ولی در نهایت ما نفهمیدیم چطور شد! کاش دوستان این مساله رو هم بیشتر جدی میگرفتن. چون تقریبا هیچ لوپ فلزیاب معروفی در دنیا نیست که سیمهاش همینطوری بدون حفاظ شیلد پیچیده شده باشه!

شنبه 28 فروردین1394 - 12:25am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
به نظر من شیلد لوپ حتی یک درصد هم برای فلز یابهای پالسی تاثیری نداره.
ولی در مورد وی ال اف ها خیلی مهم هست

شنبه 28 فروردین1394 - 12:35am

تشکر ایشون مهمان منزل بودند گفتم که بله اونم جمپره منتها با ضخامت بیشتر

هخامنش1

شنبه 28 فروردین1394 - 12:53am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان امکانش هست برنامه جدید رو 2.1 رو حذف آهنش رو مثل ورژن قبل 2 بزارید تا کسایی که مثل من اعدادشون پایین هست یا به هر دلیلی حذف آهن ورژن 2 جواب میداد براشون بتونن ازش استفاده کنن.یعنی ورژن 2.1 با حذف آهن 2. البته اگه به دوستان دیگه هم کمک کنه و فقط مشکل من نباشه و خودتون صلاح بدونید.
ممنون

شنبه 28 فروردین1394 - 1:26am
مدیر کل
مدیر کل

خب الان تلاش من هم همین هست که تنظیمش جوری باشه که برای افراد بیشتری جوابگو باشه! نگران نباشین رنج تغییراتش رو وسیع تر گرفتم و دارم تست میکنم. فعلا که با لوپهای مختلفی جواب داده. بیشتر بررسی میکنم و در نهایت فردا یا پسفردا نسخه دیگری ارائه میکنم. بنظرم میرسه تا بخواد با همه دستگاههای دوستان درست جواب بده هنوز راه باقی هست!

شنبه 28 فروردین1394 - 2:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
archilO نوشته است:
سلام

البته خود مدار نیاز به شیلد نداره و تاثیرش در مقابل نویز فوق العاده زیادی که لوپ مثل یک آنتن میتونه جذب کنه نزدیک به صفر هست! پس اگر به شیلد باشه باید دوستان شیلد لوپ رو مد نظر داشته باشن. شیلد گرافیتی در مورد نویز زیاد قوی عمل نمیکنه و تقریبا تاثیری نداره ولی در برابر اثرات زمینی در حین کاوش تاثیر مثبت داره. بهتر و راحت تر و ارزان تر از گرافیت یک ورقه خیلی خیلی نازک آلومینیوم (نازک تر از فویل) هست که خودش توسط فلزیاب سنس نشه! این مساله رو دوستان تست کردن و با برچسب اشپزخانه که رسانا هم بود به جواب رسیدن ولی در نهایت ما نفهمیدیم چطور شد! کاش دوستان این مساله رو هم بیشتر جدی میگرفتن. چون تقریبا هیچ لوپ فلزیاب معروفی در دنیا نیست که سیمهاش همینطوری بدون حفاظ شیلد پیچیده شده باشه!

سلام مهندس حمید عزیز
بله دقیقا منظور من هم کاهش اثرات زمین هنگام کاووش بود
در مورد اون فویل الومینیومی برچسب اشپز خونه که گفتین من چند نمونشو گرفتم اما هیچ رسانایی نداره که بشه با اهم متر انو اندازه گرفت ماله من انگار از جنس پلاستیکه اما توسط فلزیاب کمی سنس میشه در حد ۴یا۵ عدد حالا نمی دونم برا استفاده مناسب هست یا نه به این خاطر هنوز اقدام به شیلد لوپ نکردم تا نتیجه رو شخصا ببینم
این اواخر که دیگه با اهم متر راه میافتادم تو پلاستیک فروشیها ولی اون نمونه فویلی که دوستمون در چندین صفحه قبل گفتن رو هنوز گیر نیوردم
باتشکر

شنبه 29 فروردین1394 - 8:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید مدار من یه مشکل عجیب پیدا کرده وقتی روشنش میکنم مثل ساعت کار میکنه ولی وقتی خاموش میکنم و دوباره بلافاصله روشن میکنم السیدی روشن نمیشه بعد باید صبر کنم یه ساعت بعد دوباره روشن میشه ؟؟؟؟؟

شنبه 29 فروردین1394 - 10:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 681 , 682 , 683 , 684 , 685 , 686 , 687 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Rasam و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure