نویسنده |
پیغام |
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام خدمت همه دوستان من در مورد شیلد لوپ نظری داشتم که باید ببینیم نظر مهندس در موردش چیه مهندس جان آیا امکان داره برای شیلد لوپ تعدادی شمش گرا فیک رو که برای کار طراحی از اونا استفاده میشه رو به صورت پودر در بیاریم و پودر گرافیک رو با پلیسر مخلوط کنیم و به لوپ بزنیم اگر این کار جواب می ده لوپ چه نوعی پیچیده بشه بهتره . با تشکر یا حق
|
شنبه 29 فروردین1394 - 12:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
فریدون عزیز من از ماهیت شمش گرافیت و ترکیبش با پلیستر اطلاعی ندارم! بهرحال همینکه سرتاسر زیر و روی لوپ پوشش گرافیتی داشته باشه و مقاومت هر سانتش زیر 1 کیلو اهم باشه مناسبه. در مورد نوع لوپ هم اول شما باید بر اساس نیاز خودتون تصمیم بگیرین و بعد برای شیلدش فکری بکنین. نه اینکه بخاطر شیلد ؛ لوپ رو از نوع خاصی درست کنین! در هر صورت برای این طرح بخصوص بلحاظ تفکیک و البته میزان برد در مجموع لوپ عنکبوتی بهترین نوع هست و اتفاقا لوپ عنکبوتی هم بیشتر نیاز به شیلد داره!
|
شنبه 29 فروردین1394 - 12:39pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: سنس فلزات در بیابون حدود 10 الی 15 درصد افزایش داشته ! با لوپ کوچيک با اين حرف شما موافقم اما لوپ بزرگتر اين خاصيت رو نداره
خدايا مددی کن
|
شنبه 29 فروردین1394 - 1:27pm |
|
|
91150472039
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز و با تشکر از زحمات مهندس حمید عزیز که واقعا با ورژن های جدید گل گاشتن.من بعد از مدتها تونستم وقت ازاد گیر بیارم و دستگاه رو برای تست بیرون ببرم.البته با لوپ 30 سانتی که اهمش 1.1 و چون سلف سنج نداشتم نتونستم ظرفیتشو اندازه بگیرم ولی فک میکنم ظرفیتش پایین بود در ضمن مشکلی که در منزل داشتم که دستگاه دیلی رو بالا میشناخت و با دست زدن به لوپ درست میشد دیگه این مشکل رو نداشتم و دیلی لوپ عدد 22 نمایش داده میشد و با هر بار بالانس تغییر نمیکرد. زمینی که برای تست رفتم دارای رطوبت بالایی بود ولی دستگاه با ثبات بالایی کار میکرد که واقعا کیف کردم در ضمن چون ظرفیت لوپم پایین بود حذف آهن انجام نمیداد اما تفکیکش خوب بود. هر جا دستگاه بوق میزد بر اساس عدد تفکیک میفهمیدم که آهن و وقتی میکندم میدیدم که درست زده بود آخر کار که خواستم برگردم دستگاه یه جا رو بوق زد اما عدد تفکیک با دفعات قبل فرق میکرد عددبین 46 تا 58 بود و تقریبا سنس قوی داشتم اما شک کردم مثل دفعات قبل آهن سطحی باشه اما بعد از تقریبا 30 سانت کندن وقتی دوباره دستگاه زدم دیدم همون اعداد تفکیک نمایش داده شد و چون دیر وقت بود دست از کار کشیدم در ضمن یه محیطی به ابعاد 70 در 70 سانت رو سنس میکرد میخواستم نظر اساتید به خصوص مهندس حمید عزیز رو راجع به این موضوع بدونم. با تشکر در ضمن یه عکسی از اکتشافات گرفتم که پیوست میکنم
|
شنبه 29 فروردین1394 - 1:38pm |
|
|
91150472039
کاربر فعال
|
مهندس حمید عزیز واقعا گل کاشتی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 29 فروردین1394 - 1:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز خسته نباشین. ممنون از شما. همونطور که عرض کردم برای آهن اکثرا عدد تفکیک حول و حوش 60 نشون داده میشه. ولی برای بعضی انواع آهن بخصوص اگر کوچکتر باشن میتونه عدد تفکیک حتی تا 30 هم پایین باشه! سیستم حذف آهن اگر درست کار کنه مستقل از عدد تفکیک محاسبه لازم رو انجام میده و به اون شکل خطا نداره. بهرحال شما هم که این مورد آخر رو هنوز حفاری نکردین که مشخص بشه چی هست. ولی با توجه به توضیحاتی که فرمودین شانس غیر آهنی بودنش هم کم نیست.
|
شنبه 29 فروردین1394 - 1:53pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
حمیدجان وقتی لوپم چسبیده به فلزی هست کویل ارورنمیده مشکل ازکجاست میتونه bs170باشه؟
|
شنبه 29 فروردین1394 - 1:59pm |
|
|
91150472039
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: دوست عزیز خسته نباشین. ممنون از شما. همونطور که عرض کردم برای آهن اکثرا عدد تفکیک حول و حوش 60 نشون داده میشه. ولی برای بعضی انواع آهن بخصوص اگر کوچکتر باشن میتونه عدد تفکیک حتی تا 30 هم پایین باشه! سیستم حذف آهن اگر درست کار کنه مستقل از عدد تفکیک محاسبه لازم رو انجام میده و به اون شکل خطا نداره. بهرحال شما هم که این مورد آخر رو هنوز حفاری نکردین که مشخص بشه چی هست. ولی با توجه به توضیحاتی که فرمودین شانس غیر آهنی بودنش هم کم نیست. ممنون مهندس جان بابت پاسخون. خودمم احتمال میدم چیز غیر آهنی باشه البته بسته به ابعاد و درجه ای که سنس کرده میگم چون نسبت به بقیه اهداف که تو یه نقطه میزدن هدف آخر وسیع تر بود و وقتی کمی کندم حالت سنسش با جابه جایی خاک رویه تغییری نکرد و همون اعداد تفیک رو نمایش میداد و عدد سنس حدود 120 بود. در ضمن حدود 3 ساعت دستگاه یهسره روشن بود حتی یه بارم از بالانس خارج نشد و بوق اشتباه هم نداشت واقعا ازتون ممنونم مهندس دستت طلا ایشالا جایی بزنیم بتونیم جبران کنیم
|
شنبه 29 فروردین1394 - 2:29pm |
|
|
sabbas
کاربر فعال
|
سلام وعرض ادب خدمت اساتید دوستان به نظر شما این میکروکنترلی که ایران میکرو داره همونیه که مورد نیاز ماست؟ http://iran-micro.com/%D9%85%DB%8C%DA%A ... -8995.html
بنده آنیم که در بند آنیم
|
شنبه 29 فروردین1394 - 3:48pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
بله دوست عزیزهمونه.
|
شنبه 29 فروردین1394 - 3:54pm |
|