نویسنده |
پیغام |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
شرمنده مهندس یه سوال فنی وقتی عدد اول نزدیک 400 باشه فرمودین نشون میده سرعت موج بالاتره ؛ حالا سرعت موج بالاتر باشه بهتره یا بدتر ؟ باتشکر
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:26pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ممنون ayaz mb عزیز واقعا لطف دارین. ولی باید عرض کنم بنده همون تغییراتی رو انجام میدم که در لیست اون نسخه ذکر میکنم! لذا جز قسمتی که مربوط به محاسبه حذف آهن بود هیچ چیزی عوض نشده! این نشون میده جزئیات اپراتوری خود شما هم همیشه در نتیجه گیری تاثیرگذار هست. همینطور تنظیمات مختلف دستگاه با اینکه دیگه شاید خیلی عادی شده ولی واقعا تاثیر داره! در ضمن هر 3 عدد برای تفکیک مهم هستن! عدد اول بیشتر اهمیت داره که دور و بر 300 باشه. ولی عدد دوم و سوم هم در محاسبه دخیل هستن وگرنه نمیشه آهن رو تشخیص داد. عدد اول بیشتر دارای تغییرات مختلف هست چون در اون قسمت موج خیلی حساس تره. عدد دوم باید کمی بیش از دو برابر عدد اول باشه و عدد سوم هم حدود 100 واحد بیشتر از عدد دوم باشه یعنی سیستم تفکیک و حذف آهن باید درست کار کنه. ممنون مهندس خیلی سپاسگذارم انشاالله در آینده نزدیک با تست هایی در قد و قواره استاندارد انجام داده و نتایج رو به عرض همگان میرسونم .
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم امیری عزیز. الزاما بهتر نیست! بخصوص برای محاسبه دقیق قسمت حذف آهن. در عین حال ممکنه میزان زیاد تغییرات غیر از آیسی 357 به خطای مقاومتهای اطرافش یا خازن 5 پیکو هم مرتبط باشه. مثلا اگر خازن 5 پیکو رو نذارین یا مقدارش خیلی پایین تر باشه عدد اول بالا میره! نویزپذیری هم بیشتر میشه. این احتمال برای مدار شما هست. بهرحال با اون اعدادی که به بنده دادین ظاهرا به درجه ای حدود 11 نیاز دارین! واقعا نمیدونم مدار دوستان چرا تا این حد با هم متفاوت هست. ولی ایرادی نداره ؛ یک درجه بندی وسیع تر رو در نظر میگیریم. دیگه اگر برای هر کس جواب نداد کاریش نمیشه کرد و باید دوستان ایراد رو در مدار خودشون پیدا کنن.
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:31pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا حميد من با بقيه کاری ندارم اما واقعا يعنی راست و حسينی بگم که اين ورژن همه چى تمامه چون همه چی درست و اصولی شده و صدالبته حرفه ای از حذف آهن بگم که ديگه فلزات ب ارزش رو حذف نميکنه اما يک مورد هست که خواستم اطلاع بدم بعد از عبور دادن لوپ از روی فلز آهن و بردنش به سمت طلاى نزديک به آهن عمل حذف تحت تاثير آهن قبلی به طلا هم به چشم فلز حذف شونده نگاه ميکنه مگه اينکه بالانس بشه در هر صورت اين ورژن و ورژن 2 عالی بوده که ورژن جديد از لحاظ ثبات و قدرت نسبت به به 2برترى داره نوع آيسی jm19ac لوپ 31سانت ديلى 18 اعداد تفکيک 291-695_799
خدايا مددی کن
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:38pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
اعداد برعکسه
خدايا مددی کن
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم غضنفر عزیز. نه اشتباه میکنین و وسط کاوش بلحاظ مساله تفکیک اصلا نیازی به بالانس مجدد نیست! سیستم تفکیک بالانس خاص خودش رو داره که از بالانس عادی جداست و دست شما هم نیست! ولی شرط درست عمل کردنش فقط این هست که فلزیاب در حالت ساکت و بالانس عادی باشه و میتر عدد منفی هم نداشته باشه. حالا چیزی که شما تست کردین اگر طلا و آهن رو با هم گذاشته باشین و مقدار اهن زیاد بوده باشه که طبیعیه. اگر بصورت جدا ولی بلافاصله پشت هم بوده باشه جای اشکال هست و دلیلی هم براش نیست. این رو تست میکنم. هر چند این چیزها دیگه در کاوش اصلا یک درصد هم احتمال نداره پیش بیاد! در ضمن دوستان دقت کنن عملکرد حذف آهن وقتی بهتر میشه که مدار کمی گرم شده باشه! در لحظات ابتدایی روشن کردن یا بعد از تغییر زیاد در پهنای پالس یا حتی فرکانس ؛ چون قسمتهایی از مدار بیشتر یا کمتر از قبل داغ میکنن ؛ حداقل 30 ثانیه زمان لازم هست تا دستگاه به پایداری حرارتی مناسبی برسه.
|
شنبه 29 فروردین1394 - 9:52pm |
|
|
mohsen733
|
سلام اگه باتری به مدار متصل باشه و عمل تعویض میکرو انجام بشه واسه مدار مشکلی بوجود میاد ؟
|
شنبه 29 فروردین1394 - 10:51pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز واقعا خسته نباشی.مهندس جان من ورژن2.11 رو پروگرم کردم .با لوپ 30سانت عنکبوتی با دیلی 21 اعداد سه گانه ایناشدن781 660 253 حذف اهن روی4 اهنرو حذف میکنه البته روی درجه 3 هم حذف میکنه اما هنگام نزدیک کردن جسم اهنی به لوپ یه تک بوق میزنه و قطع میشه.مهندس فیبر مسی رو هم حذف میکنه ایا عادیه؟؟؟؟؟ با تشکر
|
شنبه 29 فروردین1394 - 11:17pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
محسن جان من کار شمارو انجام دادم و مشگلی ایجاد نشد اما بهتره که دستگاه خاموش باشه و تعویض میکرو انجام بشه
|
شنبه 29 فروردین1394 - 11:19pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
saeed.jo نوشته است: محسن جان من کار شمارو انجام دادم و مشگلی ایجاد نشد اما بهتره که دستگاه خاموش باشه و تعویض میکرو انجام بشه سعید جان بهترین حالت برای تفکیک همون درجه 3 به پایین هست بیشتر از اون دیگه ممکنه بعضی اوقات طلا رو هم حذف بکنی
|
شنبه 29 فروردین1394 - 11:21pm |
|
|
|