انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 آبان1403 - 9:59am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 688 , 689 , 690 , 691 , 692 , 693 , 694 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

saeed.jo نوشته است:
محسن جان من کار شمارو انجام دادم و مشگلی ایجاد نشد اما بهتره که دستگاه خاموش باشه و تعویض میکرو انجام بشه

الان که میکرو رو وصل کردم دستگاه اصلا روشن نمیشه .
اتصالات باتری اوکی هست .

شنبه 29 فروردین1394 - 11:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستان...
من یک نمونه از مدار رو درست کردم اما ایسی مورد نظر رو پیدا نکردم.دوستان راهنمایی کنند.
مهندس حمید تشکر میکنم بابت ورزن جدید.اتشا ا.. ورزن 10 هم میاد...مهندس اگه از ایسی تقلبی استفاده کنم فقط بردش کم میشه یا تفکیکش هم دچار مشکل میشه؟چون من شهرستان هستم و نمیتونم این ایسی رو پیدا کنم.

شنبه 29 فروردین1394 - 11:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

m.aliyavary نوشته است:
سلام به همه دوستان...
من یک نمونه از مدار رو درست کردم اما ایسی مورد نظر رو پیدا نکردم.دوستان راهنمایی کنند.
مهندس حمید تشکر میکنم بابت ورزن جدید.اتشا ا.. ورزن 10 هم میاد...مهندس اگه از ایسی تقلبی استفاده کنم فقط بردش کم میشه یا تفکیکش هم دچار مشکل میشه؟چون من شهرستان هستم و نمیتونم این ایسی رو پیدا کنم.
درود
دوست من با تقلبیش سیستم راه میفته و کار هم میکنه ولی بردش کمی کمتر از حالت استفاده از اصل هست ولی قسمت تفکیک کاملا وابسته به جزئیات دقیق هست و متاسفانه با 357 تقلبی اصلا عملکرد درستی نداره!
پیشنهاد میکنم اگردسترسی به اصلش ندارید سعی کنید یک نمونه فلزیش رو گیر بیارید که احتمال تقلبی بودنش کمتره
پیروز باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 29 فروردین1394 - 11:52pm
مدیر کل
مدیر کل

saeed.jo نوشته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز واقعا خسته نباشی.مهندس جان من ورژن2.11 رو پروگرم کردم .با لوپ 30سانت عنکبوتی با دیلی 21 اعداد سه گانه ایناشدن781 660 253 حذف اهن روی4 اهنرو حذف میکنه البته روی درجه 3 هم حذف میکنه اما هنگام نزدیک کردن جسم اهنی به لوپ یه تک بوق میزنه و قطع میشه.مهندس فیبر مسی رو هم حذف میکنه ایا عادیه؟؟؟؟؟ با تشکر

اگر فیبر مسی رو هم حذف میکنه به این معنیه که درجه حذف آهن رو بالا گذاشتین! اتفاقا این تستها رو باید حتما تجربه کنین تا متوجه بشین درجه رو باید روی چند بذارین. البته در لحظاتی که فلز هنوز دور هست و عدد تفکیک هم خیلی نوسان داره ممکنه بوق برای برخی فلزات غیر آهنی هم کمی قطع و وصل بشه که بصورت لحظه ای طبیعی هست ولی وقتی فلز غیر اهنی رو ثابت نگه دارین و بوق باز هم قطع بود دیگه نشانه این هست که درجه بالا گذاشتین و باید کمش کنین.

شنبه 29 فروردین1394 - 11:55pm
مدیر کل
مدیر کل

m.aliyavary نوشته است:
سلام به همه دوستان...

خواهش میکنم.
بارها تاکید کردم بحث تقلبی نبودن آیسی 357 اتفاقا برای قسمت تفکیک و حذف آهن مهم تر هست! هیچ راهی هم نداره.

شنبه 29 فروردین1394 - 11:58pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
مهندس جان شما دسترسی به 357 اس ام دی دارین!؟
نمیدونم کسی تا حالا از 357 اس ام دی استفاده کرده یا نه ولی فکر کنم کمتر دستخوش تقلب شده باشه!
خودم در اولین فرصت که بتونم تهیه کنم تست میکنم
امیدوارم این معضل قطعات بی کیفیت هم درست بشه که حداقل با خیال آسوده نسبت به خرید قطعات اقدام کنیم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 29 فروردین1394 - 12:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

ازهمه دوستان و اقا حمید و اقای کوهیار تشکر میکنم.زیاد گشتم و نبود متاسفانه.حالا اگه جایی رو میشناسید که در حال حاظر نمونه اصل یا فلزیشو داره دریغ نکنید و به من معرفی کنید.
ممنونم

یکشنبه 29 فروردین1394 - 12:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

m.aliyavary نوشته است:
ازهمه دوستان و اقا حمید و اقای کوهیار تشکر میکنم.زیاد گشتم و نبود متاسفانه.حالا اگه جایی رو میشناسید که در حال حاظر نمونه اصل یا فلزیشو داره دریغ نکنید و به من معرفی کنید.
ممنونم

سلام
سایت پایا الکترونیک و یا ایران میکرو می تونید خرید کنید. البته اگر اونا هم تو کار تقلبی نزده باشند!!
یا حق

یکشنبه 29 فروردین1394 - 12:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

koohyar نوشته است:
درود
مهندس جان شما دسترسی به 357 اس ام دی دارین!؟
نمیدونم کسی تا حالا از 357 اس ام دی استفاده کرده یا نه ولی فکر کنم کمتر دستخوش تقلب شده باشه!
خودم در اولین فرصت که بتونم تهیه کنم تست میکنم
امیدوارم این معضل قطعات بی کیفیت هم درست بشه که حداقل با خیال آسوده نسبت به خرید قطعات اقدام کنیم

مهندس ممنون بابت ارایه ی نسخه ی جدید @};- واسه من که تمام نسخه ها هم تفکیک هم حذف اهنش با تست توی خونه کار میکنه فقط با تغییر پهنای پالس اعداد سه گانه تغییر میکنن که فکر میکنم کاملا طبیعی باشه.
کوهیار جان من هرچی گشتم نتونستم 357 اس ام دی گیر بیارم چون میخواستم مدار رو اس ام دی دورو بزنم که توجیب جا بگیره :D اما نشد متاسفانه :((

یکشنبه 29 فروردین1394 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تشکر مهندس جان تست میکنم به اطلاعتون میرسونم نتایج رو .محسن جان اگه ال سی دی شما روشن میشه اشکال از میکرو وگرنه اتصالات دیگه رو چک کن

یکشنبه 29 فروردین1394 - 12:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 688 , 689 , 690 , 691 , 692 , 693 , 694 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , mohammad365 , Taaak و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure