نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: mhak نوشته است: مهندس ممنون بابت ارایه ی نسخه ی جدید واسه من که تمام نسخه ها هم تفکیک هم حذف اهنش با تست توی خونه کار میکنه فقط با تغییر پهنای پالس اعداد سه گانه تغییر میکنن که فکر میکنم کاملا طبیعی باشه. کوهیار جان من هرچی گشتم نتونستم 357 اس ام دی گیر بیارم چون میخواستم مدار رو اس ام دی دورو بزنم که توجیب جا بگیره اما نشد متاسفانه خواهش میکنم. از نسخه قبل تغییر مهمی که اتفاق افتاده این هست که با تغییر پهنای پالس و حتی اعداد سه گانه نیاز نیست درجه حذف آهن تغییری بکنه! شاید این برای اولین بار در فلزیاب های پالس باشه که وابستگی سیستم تفکیک به پهنای پالس تقریبا از بین رفته و در عین حال این مساله شامل تاثیرات زمین هم میشه! پس انتظار داریم حذف آهن در خاک هم جواب خیلی خوبی داشته باشه. در مورد نوع اس ام دی هم شاید بتونین OPA627 اس ام دی رو که پایا داره جایگزین کنین! ولی دارای قیمت نجومی هست و معلوم هم نیست که قطعا جواب بده و لذا ریسک زحمت و هزینش به عهده خودتون هست! فکر میکردم دور و برای 100 تومن باشه مهندس ما که 25000 تا دادیم واسه مک157 البته ترجیح میدم همون op637 رو با بقیه ی قطعات اس ام دی مدار از الوری سفارش بدم حالا این اسلیو ریت بالاتر باشه بهتره یا پایینتر؟
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 12:59am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
من یه بار رفتم کابل 5 در 75 واسه لوپ و چند تا ای سی بگیرم یارو گفت واسه چی میخوای؟؟منم همینطوری پروندم گفتم واسه ربات پرنده .میخوام در جشنواره خوارزمی شرکت کنم .طرف اونقد ذوق زده شده بود که ول کن من نبود حتی بهم تخفیف هم داد.
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:01am |
|
|
m.aliyavary
کاربر فعال
|
راستی مهندس حمید جان رگولاتور 12 ولتی و ماسفت ها و مقاومت ها و خازن های معمولی اگه از جنس متوسط باشند (نه خوب و نه تقلبی) باز هم جواب خوبی نخواهیم گرفت؟
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:03am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
m.aliyavary نوشته است: راستی مهندس حمید جان رگولاتور 12 ولتی و ماسفت ها و مقاومت ها و خازن های معمولی اگه از جنس متوسط باشند (نه خوب و نه تقلبی) باز هم جواب خوبی نخواهیم گرفت؟ نه که ما از قطعات امریکایی اصل استفاده میکنیم دوست عزیز مگه قطعه ی خوب هم توی بازار ما پیدا میشه همه یا معمولین یا ضعیف و تمام دوستان هم دارن با همین قطعات مدارشون رو راه میندازن
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:07am |
|
|
m.aliyavary
کاربر فعال
|
اهان.که اینطور... البته در پست بالا رگولاتور 5 ولت رو ننوشته بودم.چون یه نمونه خوبش رو که زاپنی بود از یک مغازه خریدم.سعی کنید به این مغازه هایی که فروش زیادی ندارن سر بزنید.ممکنه جنس های خاک خورده خوب و اصلی پیدا کنید...
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:12am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mhak نوشته است: فکر میکردم دور و برای 100 تومن باشه مهندس ما که 25000 تا دادیم واسه مک157 البته ترجیح میدم همون op637 رو با بقیه ی قطعات اس ام دی مدار از الوری سفارش بدم حالا این اسلیو ریت بالاتر باشه بهتره یا پایینتر؟ خب اون شماره mac157 بود که کمی با نمونه LF فرق داشت! حالا اگر واقعا میخواین از اونور سفارش بدین بهترین گزینه LF157 هست که میدونیم خوب جواب میده و باهاش قطب جنوب رو هم میشه کاوش کرد! البته LF257N هم کسی تا حالا پیدا نکرده ولی شرکت نشنال داره و اون هم نیمه نظامی محسوب میشه. شانس ما فردا تقلبی 257 هم وارد میکنن! اسلیو ریت آپ امپ هر چه بالاتر باشه نشانه سرعت بیشتر هست و معمولا فاکتور مثبتی محسوب میشه. هر چند شاید در کار تاثیری هم نداشته باشه ولی باید بدونین که بابتش دارین پول بیشتر پرداخت میکنین! برای این مدار در حد 50 کاملا مناسب هست و فکر نمیکنم اگر بیشتر باشه مساله ای پیش بیاد.
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:14am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: m.aliyavary نوشته است: راستی مهندس حمید جان رگولاتور 12 ولتی و ماسفت ها و مقاومت ها و خازن های معمولی اگه از جنس متوسط باشند (نه خوب و نه تقلبی) باز هم جواب خوبی نخواهیم گرفت؟ نه که ما از قطعات امریکایی اصل استفاده میکنیم دوست عزیز مگه قطعه ی خوب هم توی بازار ما پیدا میشه همه یا معمولین یا ضعیف و تمام دوستان هم دارن با همین قطعات مدارشون رو راه میندازن ما که تصمیم داشتیم بریم ترکیه قطعات بخریم نشد دوستان اگه کسی از ترکیه ادرس فروشگاه قطعات الکترونیک رو سراغ داره بده مخصوصا طرفهای دوبایزید یا قاضی انتب چون خیلی نزدیکتره اگه از خود ماکو با اتوبوس بریم استانبول حداقل سه روز تو راه هستیم ممکنه این همه راه بریم اونجا هم تقلبی باشه حالا دوستانی که می خوان برند از ترکیه خرید کنند لطفا دیگه اونجا رو خراب نکنید البته شاید بعد از تابستان بریم فعلا که مشغولیم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:15am |
|
|
m.aliyavary
کاربر فعال
|
نقل قول: فکر میکردم دور و برای 100 تومن باشه مهندس ما که 25000 تا دادیم واسه مک157 البته ترجیح میدم همون op637 رو با بقیه ی قطعات اس ام دی مدار از الوری سفارش بدم حالا این اسلیو ریت بالاتر باشه بهتره یا پایینتر؟ ببینم میخواید خودتون برید یا با پست سفارش بدید؟ نقل قول: خب اون شماره mac157 بود که کمی با نمونه LF فرق داشت! حالا اگر واقعا میخواین از اونور سفارش بدین بهترین گزینه LF157 هست که میدونیم خوب جواب میده و باهاش قطب جنوب رو هم میشه کاوش کرد! البته LF257N هم کسی تا حالا پیدا نکرده ولی شرکت نشنال داره و اون هم نیمه نظامی محسوب میشه. شانس ما فردا تقلبی 257 هم وارد میکنن! اسلیو ریت آپ امپ هر چه بالاتر باشه نشانه سرعت بیشتر هست و معمولا فاکتور مثبتی محسوب میشه. هر چند شاید در کار تاثیری هم نداشته باشه ولی باید بدونین که بابتش دارین پول بیشتر پرداخت میکنین! برای این مدار در حد 50 کاملا مناسب هست و فکر نمیکنم اگر بیشتر باشه مساله ای پیش بیاد. مهندس جان منظورت 50 دلاره یا 50 خ (هزار تومان)
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:24am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
اسد جان من یه موقعی ترکیه بودم باور کن وقتی اینجا جنس اصل بود اونجا جنس چینی ریخته بود ما اونجا فامیل و اشنا داریم گاها وسایل الکترونیکی رو با خودشون میارن اینجا تعمیر میکنند البته اوضاع توی انکارا و استانبول فرق میکنه و قطعات تقلبی کمتر پیدا میشن استانبول هم رفتی اصلا نگو ایرانی هستم
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:25am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
m.aliyavary نوشته است: نقل قول: فکر میکردم دور و برای 100 تومن باشه مهندس ما که 25000 تا دادیم واسه مک157 البته ترجیح میدم همون op637 رو با بقیه ی قطعات اس ام دی مدار از الوری سفارش بدم حالا این اسلیو ریت بالاتر باشه بهتره یا پایینتر؟ ببینم میخواید خودتون برید یا با پست سفارش بدید؟ نقل قول: خب اون شماره mac157 بود که کمی با نمونه LF فرق داشت! حالا اگر واقعا میخواین از اونور سفارش بدین بهترین گزینه LF157 هست که میدونیم خوب جواب میده و باهاش قطب جنوب رو هم میشه کاوش کرد! البته LF257N هم کسی تا حالا پیدا نکرده ولی شرکت نشنال داره و اون هم نیمه نظامی محسوب میشه. شانس ما فردا تقلبی 257 هم وارد میکنن! اسلیو ریت آپ امپ هر چه بالاتر باشه نشانه سرعت بیشتر هست و معمولا فاکتور مثبتی محسوب میشه. هر چند شاید در کار تاثیری هم نداشته باشه ولی باید بدونین که بابتش دارین پول بیشتر پرداخت میکنین! برای این مدار در حد 50 کاملا مناسب هست و فکر نمیکنم اگر بیشتر باشه مساله ای پیش بیاد. مهندس جان منظورت 50 دلاره یا 50 خ (هزار تومان) منظور اسلیو ریت هست دوست عزیز
|
یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:33am |
|
|
|