انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 آبان1403 - 11:50am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 691 , 692 , 693 , 694 , 695 , 696 , 697 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mhak نوشته است:
فکر میکردم دور و برای 100 تومن باشه مهندس ما که 25000 تا دادیم واسه مک157 البته ترجیح میدم همون op637 رو با بقیه ی قطعات اس ام دی مدار از الوری سفارش بدم حالا این اسلیو ریت بالاتر باشه بهتره یا پایینتر؟

خب اون شماره mac157 بود که کمی با نمونه LF فرق داشت! :D حالا اگر واقعا میخواین از اونور سفارش بدین بهترین گزینه LF157 هست که میدونیم خوب جواب میده و باهاش قطب جنوب رو هم میشه کاوش کرد! :D البته LF257N هم کسی تا حالا پیدا نکرده ولی شرکت نشنال داره و اون هم نیمه نظامی محسوب میشه. شانس ما فردا تقلبی 257 هم وارد میکنن!
اسلیو ریت آپ امپ هر چه بالاتر باشه نشانه سرعت بیشتر هست و معمولا فاکتور مثبتی محسوب میشه. هر چند شاید در کار تاثیری هم نداشته باشه ولی باید بدونین که بابتش دارین پول بیشتر پرداخت میکنین! برای این مدار در حد 50 کاملا مناسب هست و فکر نمیکنم اگر بیشتر باشه مساله ای پیش بیاد.

مهندس مشکل 157 اینه که اس ام دی نداره حالا فردا صحبت میکنم اگه بشه از چند نمونه حتی مدل صنعتی که همون 257 میشه رو هم سفارش میدم بیارن یکی از دوستان قراره چندتا بی سیم شکسته برام بیاره چون قطعا قطعات اونا با کیفیته ممکنه اپ امپ هم داشته باشه به هر حال گفته اخر هفته میرسه اگه اونا هم قطعات مورد نیاز ما رو داشت میگم که دوستان برن تو کار سرقت بی سیم :D

یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:42am
مدیر کل
مدیر کل

یک جان بر کف یا بهتر بگم پول بر کف! هم نیاز داریم این OPA ها رو تست کنه! :D در سایت جوان الکترونیک که با قیمت حدود 50 هزار بصورت سفارش از خارج گذاشتن! #-o :D فکر کنم اینا از نظر قیمت منتفی هستن! OP42 رو هم بهمین صورت زدن 20 هزار که تازه یک ستاره هم بغلش هست! خدا رحم کنه! :D

یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
یک جان بر کف یا بهتر بگم پول بر کف! هم نیاز داریم این OPA ها رو تست کنه! :D در سایت جوان الکترونیک که با قیمت حدود 50 هزار بصورت سفارش از خارج گذاشتن! #-o :D فکر کنم اینا از نظر قیمت منتفی هستن! OP42 رو هم بهمین صورت زدن 20 هزار که تازه یک ستاره هم بغلش هست! خدا رحم کنه! :D

فکر میکنم این opa رو یه جایی دیدم فردا کل بردایی که تو مغازه دارم رو زیر رو میکنم و پیداش میکنم شانس بگه ننداخته باشمش بیرون

یکشنبه 29 فروردین1394 - 1:54am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز. مهندس یه سوالی داشتم اگه از سه عدد تفکیک اولی 300 باشه دوتای دیگه پایین باشن مشکل از چی میتونه باشه؟ :-?

یکشنبه 30 فروردین1394 - 6:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
asadof عزیز کاملا حق با شماست! بنده هم چند بار در این بازار مضحک خودمون متوجه شدم که بسیاری از این فروشندگان قطعه اگر متوجه بشن شما قطعه رو برای فلزیاب میخواین یا دولا پهنا حساب میکنن و یا عمدا جنس خراب بهتون میدن که تا قرون آخر پولتون رو صرف خرید قطعات برای دفعات دوم و سوم و ... بکنین! :ymsick: :D لذا میتونین بگین برای کار دیگه و مصارف علمی و پزشکی و این چیزا میخواین! :D یا اینکه بگین نمونه میخواین اگر کیفیتش خوب بود تعداد میگیرین!
این فروشندگان قطعه اگر به این کارهاشون ادامه بدن ؛ بنده یک برنامه بسیار ویژه و ویرانگر براشون دارم که به موقع خودش عملی میکنم! ;) حالا باز هر چی قطعه تقلبی هست بدین دست مردم! اصلا دیگه جوری شده مقاومت و خازن هم تقلبی شده! شانس اوردیم یک ایسی دیگه توی مدار نذاشتیم وگرنه خدا میدونه چند درصد میتونستن جواب بگیرن! #-o :D

افرین منهندس حمید مگه شما یه جور حالشونو بگیری که با این قطعات تقلبی بد جور حالمونو دارن میگیرن :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 30 فروردین1394 - 6:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
بله دقیقا همین طور هستش متاسفانه بعضی از دوستا واسه خودشیرینی تمام اطلاعات رو به اونا میدند :( دختره میگه چی داری درست میکنی یارو کمی مکث میکنه میگه فلزیاب :-C بعدش که تمام اصرار فاش میشه به خانمه میگه خانم لطفا ایسی 357 رو اصلش بیارید فقط تقلبی نباشه :D چون برای فلزیابه! خانمه هم به مدیر فروشگاه میگه مدیره میره ایسی میاره از اولی هم تقلبی تر :)) بعد با خودش میگه باید تو پاچه اینا بندازم چون یه فلزیاب رو یارو داره 5 میلیون میفروشه دیگه از هیچی خبر ندارند که....... اینم جریان گران شدند ایسی :(( اقا یه تی ال رو ساختیم اقای اوباما هم خبر دار شد از چه ایسی استفاده شده :-o تو رو خدا ساده نباشید کمی اصرار رو حفظ کنید همه چیز رو نگید :-BD البته من به همه جسارت نکردم @};-

من رفتم پاساژامجد قطعه خریداری کنم ایسی 357 فروشندهه میگفت برای فلزیاب میخوای؟حتی اینم گفت یک طرحی هست که خوب جواب داده منم برگشتم گفتم بشما چه مربوط برای چه کاری میخوام.
بنظرمن بایدیک فردمطمعن پیدابشه که دوستی درکشورهای ژاپن-فیلیپین-تایوان وآلمانو....داشته باشه تاپول جمع کنیم سفارش بدیم برامون بفرستن باپست هم میفرستن بااین بازارسیاه وقطعات قلابی هرکسی جوابای مختلف ازدستگاهش میگیره.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان ومهندس عزیز من درورژن2/10درآیرون4تفکیک کامل دارم اما درورژن2/11اصلاتفکیک ندارم

یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
آقایونی که روی مدارشون ماسفت 11nm80 بوده آیا تست کردن که با ورژن 2.11 حذف آهن خوب عمل میکنه یا نه ؟ لطف دوستان پاسخ بدید !
L-)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:49am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندسین عزیز سلام.عاقا این باطری و شارژر رو از کجا آنلاین خریدید ؟

یکشنبه 30 فروردین1394 - 9:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ازایران میکرو بگیر.
دوستان اعدادتفکیک من230 370 هست بالوپ معمولی تفکیک ندارم

یکشنبه 30 فروردین1394 - 9:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 691 , 692 , 693 , 694 , 695 , 696 , 697 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mahdi8 و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure