انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 آبان1403 - 1:50pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 694 , 695 , 696 , 697 , 698 , 699 , 700 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

kاوه نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشی...
من واسه پروگرام کردن میکرو همون پروگرم وهمون روشی ک گفته بودید رو بکار میبرم اما ارور میده نمیدونم چیکارش کنم میشه راهنماییم کنید..درضمن بخاطر زحمتایی ک واسه بچه های انجمن میکشی ازت ممنونم

از اروری که میده یه عکسی یا نوشته ای چیزی بزار تا بچه ها راهنماییت کنن
موفق باشی

یکشنبه 30 فروردین1394 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس اعداد من با لوپ سیاه55 که عکسش رو گذاشتم با دو ای سی فلزی وپلاستیکی به شرح زیر بو د (دوتا مدار ساختم)
مداراول --------------------------------------- ------------------------------ مداردوم
ای سی فلزی 221-654-789 ----------------------------------------------- ای سی فلزی 151-550-727

ای سی پلاستیکی 243-680-800 ------------------------------------------- ای سی پلاستیکی 175-589-749
حذف اهن روی 3کار کرد --------------------------------------------- خذف اهن روی1 کار کرد
برد نسبت به مدار دوم کم است
هردو مدار گروند خاموش دیلی8وحساسیت روی 12 بقیه تنظیمات پیش فرض به نظرم مدار دوم نسبت به مدار اول هم از نظر تفکیک وهم از نظر برد بهتر بود اما اعداد نمیدونم چرا اینطوریه مهندس جان لطفا کمک کنید تشکر از زحمات شما

یکشنبه 30 فروردین1394 - 6:51pm
مدیر کل
مدیر کل

مشکل شما در خصوص مدار اول از ایسی 357 نیست و هر دو اصلی و درست هستن! مشکل شما از نظر برد میتونه به کیفیت لوپ یا محیط تست شما ربط داشته باشه. اعداد شما هم موردی ندارن و جوابگو هستن.
اما مدار دوم بنظر میاد مشکی داشته باشه که عدد اولش اینقدر پایین هست! باید مدار و قطعاتش رو بیشتر بررسی کنین.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 6:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

lalash نوشته است:
kاوه نوشته است:
من واسه پروگرام کردن میکرو همون پروگرم وهمون روشی ک گفته بودید رو بکار میبرم اما ارور میده نمیدونم چیکارش کنم میشه راهنماییم کنید..درضمن بخاطر زحمتایی ک واسه بچه های انجمن میکشی ازت ممنونم

موفق باشی

پروگرامر رو از سیستم جدا کن دوباره وصل کن نحوه قرار گرفتن ای سی رو پروگرامر رو چک کن اگه مشکلی نداشت بفرمایید ای سی تون نو هست یا قبلا پروگرام شده اگه پروگرام شده امکان داره به اشتباه لاک شده باشه

یکشنبه 30 فروردین1394 - 6:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
مشکل شما در خصوص مدار اول از ایسی 357 نیست و هر دو اصلی و درست هستن! مشکل شما از نظر برد میتونه به کیفیت لوپ یا محیط تست شما ربط داشته باشه. اعداد شما هم موردی ندارن و جوابگو هستن.
اما مدار دوم بنظر میاد مشکی داشته باشه که عدد اولش اینقدر پایین هست! باید مدار و قطعاتش رو بیشتر بررسی کنین.

تشکر از پاسختون مهندس بیشتر از چه قطعه ای شما شک میکنید باشه اخه بردش نسبت به مدار اول بهتر وحذف اهنم نسبت به مدار اول تو اعداد پایین تر کار میکنه

یکشنبه 30 فروردین1394 - 7:01pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان نسخه 2.12 در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات به صورت زیر هست:

* اصلاح تنظیم حذف آهن.

با توجه به اینکه کماکان حذف آهن برای بعضی دوستان جواب نمیداد یا اینکه برعکس روی پایین ترین درجه هم همه فلزات رو حذف میکرد ؛ باز هم درجات حذف آهن رو تغییر دادم. این بار چون فاصله های قبلی بین درجات از نظر تفاوت مناسب بود و حالت حداکثری داشت ؛ لذا چاره ای جز زیاد کردن تعداد درجات نبود! بنابراین در این نسخه تنظیم حذف آهن بصورت 1 تا 20 در نظر گرفته شده که درجه 10 معادل 5 قبلی هست. در واقع در قسمت بالا و پایین هر کدوم 5 درجه اضافه شدن که بنظر من امکان نداره برای هر لوپی نشه درجه مناسبش رو پیدا کرد.
دوستان باید از درجه 1 شروع کنن و ببینین روی چه درجه ای شروع به حذف آهن میکنه و حداکثر 1 درجه بیشتر از اون رو تنظیم کنن. اگر درجه تنظیم بیشتر بشه به تدریج تمام فلزات حذف خواهند شد که کاملا طبیعی هست!
ظاهرا برخی دوستان از لوپهایی بسیار با کیفیت و ساخته شده از سیم شبه لیتز استفاده کردن که برد زیادی هم داره و این لوپها نیاز به درجه حذف آهن بالا در حد 16 الی 18 خواهد داشت. برعکس لوپهایی که کیفیت پایین و دیلی بالا داشته باشه در درجات حذف آهن کمتر جواب میده. این خودش میتونه به نوعی نشانه کیفیت ساخت لوپ هم باشه! در شرایط معمولی و با لوپهای عنکبوتی که من تست کردم باید درجه حذف آهن دور و بر 10 باشه. البته دقت کنین هر 1 درجه هم مهم هست و باید دقیق تنظیم کنین. همینطور انتظار میره اگر شرایط زمین مورد کاوش خیلی بد باشه در حد 1-2 درجه نیاز به تغییر در تنظیم حذف آهن وجود داشته باشه که دوستان باید سر زمین هم دوباره این مساله رو تست کنن.
لازم به ذکره دوستانی که آیسی 357 اصلی ندارن یا ایراد خاصی در مدارشون هست طبیعتا باز هم جواب درستی نخواهند گرفت و اگر اعداد تفکیک برای همیه فلزات بالای 80 و حتی 90 نشون داده بشه نشانگر همین مساله هست و کلا حذف آهن هم کار نخواهد کرد. ولی اگر فقط مساله از لوپ باشه با این نسخه قطعا باید همه دوستان جواب بگیرن. حتی اگر ظرفیت لوپ بیشتر یا کمتر از حد توصیه شده باشه یا حتی لوپ معمولی هم باشه باز هم باید جواب بده.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 7:13pm
مدیر کل
مدیر کل

madrek نوشته است:
تشکر از پاسختون مهندس بیشتر از چه قطعه ای شما شک میکنید باشه اخه بردش نسبت به مدار اول بهتر وحذف اهنم نسبت به مدار اول تو اعداد پایین تر کار میکنه

اتفاقا اینکه حذف آهن روی درجات پایین جواب بده نشانه کیفیت پایین تر لوپ یا مدار هست! بطور مشخص مقاومتهای اطراف 357 و خازنهای 5 پیکو و 2.2 میکرو میتونن موثر باشن.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 7:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
madrek نوشته است:

اتفاقا اینکه حذف آهن روی درجات پایین جواب بده نشانه کیفیت پایین تر لوپ یا مدار هست! بطور مشخص مقاومتهای اطراف 357 و خازنهای 5 پیکو و 2.2 میکرو میتونن موثر باشن.

مدارم حتما مشکل داره چون لوپ دیلی اتوماتش 19 هست لوپ 1*1 ظرفیتش بدون یسم رابط315واهمش1 شد خوبه یابد؟

یکشنبه 30 فروردین1394 - 7:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

madrek نوشته است:
lalash نوشته است:
kاوه نوشته است:

موفق باشی

پروگرامر رو از سیستم جدا کن دوباره وصل کن نحوه قرار گرفتن ای سی رو پروگرامر رو چک کن اگه مشکلی نداشت بفرمایید ای سی تون نو هست یا قبلا پروگرام شده اگه پروگرام شده امکان داره به اشتباه لاک شده باشه

سلام بله قبلا ی بار پروگرام کردم ولی یادم رفت توتنظیم فیوزبیتها تیکهارو بزنم بعداز اون دیگه هرکاری کردم هیچ ۳۲۸ای رو پروگرام نمیکنه..

یکشنبه 30 فروردین1394 - 7:35pm
مدیر کل
مدیر کل

madrek نوشته است:
مدارم حتما مشکل داره چون لوپ دیلی اتوماتش 19 هست لوپ 1*1 ظرفیتش بدون یسم رابط315واهمش1 شد خوبه یابد؟

لوپ شما مشکلی خاصی نداره. ولی این لوپ رو در محیط منزل نمیشه تست کرد! اگر میخواین صرفا مدارتون رو تست کنین حتما در ابتدا از لوپهای کوچک استفاده کنین که بشه تست درستی در محیط داخل خانه گرفت.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 7:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 694 , 695 , 696 , 697 , 698 , 699 , 700 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 108 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure