انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 آبان1403 - 3:01pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 695 , 696 , 697 , 698 , 699 , 700 , 701 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
سلام بله قبلا ی بار پروگرام کردم ولی یادم رفت توتنظیم فیوزبیتها تیکهارو بزنم بعداز اون دیگه هرکاری کردم هیچ ۳۲۸ای رو پروگرام نمیکنه..

توقسمت چیپ 328 رو انتخاب کن اگه پروگرامت سالم باشه باید رایت کنه اگه میشه ارور را ذکر بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد بعضی نرم افزار های پروگرامر بهد صورت پیش فرض تیک لاک فعال است که باید غیر فعال کنی

یکشنبه 30 فروردین1394 - 7:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تشکر از لطفتون مهندس جان قطعاتی رو که گفتید همه رو تعویض میکنم نتیجه رو اعلام میکنم کاش این مدارم خوب کار کنه اخه خیلی روش کار کردم اما نمیدونم چرا برعکس مدار اولی که پی سی بی کاملا بی کیفیتی داره واکثرمسیراشو سیم کشی کردم نتیجه مطلوبی نداد

یکشنبه 30 فروردین1394 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

همونطوری ک مهندس حمید فرمودن پروگرام میکنم..ایسی دیگه وتو کامپیوتر فروشنده پروگرام کرد ولی تو کامپیوتر خودم ارور میده..

یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
koohyar نوشته است:
درود
مهندس جان شما دسترسی به 357 اس ام دی دارین!؟
نمیدونم کسی تا حالا از 357 اس ام دی استفاده کرده یا نه ولی فکر کنم کمتر دستخوش تقلب شده باشه!
خودم در اولین فرصت که بتونم تهیه کنم تست میکنم
امیدوارم این معضل قطعات بی کیفیت هم درست بشه که حداقل با خیال آسوده نسبت به خرید قطعات اقدام کنیم

مهندس ممنون بابت ارایه ی نسخه ی جدید @};- واسه من که تمام نسخه ها هم تفکیک هم حذف اهنش با تست توی خونه کار میکنه فقط با تغییر پهنای پالس اعداد سه گانه تغییر میکنن که فکر میکنم کاملا طبیعی باشه.
کوهیار جان من هرچی گشتم نتونستم 357 اس ام دی گیر بیارم چون میخواستم مدار رو اس ام دی دورو بزنم که توجیب جا بگیره :D اما نشد متاسفانه :((

چرا نیست ؟!!. پاساژ توکل فروشگاه توکل داشت. اونموقعیکه رفته بودم ازش 357 رو بگیرم بنده خدا التماس میکرد ازش اس ام دی ببرم. میگفت یک عالمه اس ام دیشو گرفتم هیچکی نمیاد ببره.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:41pm

سلام به همه
تشکر می کنم از مهندس حمید
در ورژن جدید 2.12 در محیط منزل با دیلی اتومات 21 لوپ 60
با آیرون ریجکت 6 آهن حذف شد و طلا به مقدار 5 النگو با عدد تفکیک 60 حذف نشد و طلا به مقدار یک گشواره با عدد تفکیک 55 حذف شد . ممنون

یکشنبه 30 فروردین1394 - 8:51pm

سلام
آقا حمید من آیسی 357 رو از نوع سرامیکی که فروشنده میگفت نظامیه گرفتم از نظر ظاهری که واقعا از اونیکی مدلش قشنگتره حالا توو عملکرد نمیدونم. :D
یه سوالی داشتم بنظرتون این خازن های NPO با درصد خطای 1 و 2 درصد بهتر از عدسی معمولی هست ؟ فروشنده گفت آلمانیه، دونه ای 300 تومن :-w
...........
یه نکته هم بگم واقعا دست بچه ها درد نکنه :D من تا رفتم توو مغاره شهاب گفتم 390 اهم 1 وات (اشتباهی گفتم 1 وات) ، فروشنده گفت از توو سایتتون نوشتی ؟ دو واته همه بچه هاتون 380 اهم میبرن :-o

پیوست:
IMG_۲۰۱۵۰۴۱۹_۲۲۰۶۳۴_۰۴۸.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 9:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش آيسي شما اصله چراکه ديروز داشتم تو سايتهای خارجى گشت ميزدم که به دو نمونه آيسی نظامی 357برخوردم که يکی پسوند PNداشت يکی هم jکه دقيقا مارک j ساخت آمريکا نشنال و مدل PNنظامی ساخت ژاپن هستش

خدايا مددی کن

یکشنبه 30 فروردین1394 - 9:38pm

EX_NOR نوشته است:
سلام
آقا حمید من آیسی 357 رو از نوع سرامیکی که فروشنده میگفت نظامیه گرفتم از نظر ظاهری که واقعا از اونیکی مدلش قشنگتره حالا توو عملکرد نمیدونم. :D
یه سوالی داشتم بنظرتون این خازن های NPO با درصد خطای 1 و 2 درصد بهتر از عدسی معمولی هست ؟ فروشنده گفت آلمانیه، دونه ای 300 تومن :-w
...........
یه نکته هم بگم واقعا دست بچه ها درد نکنه :D من تا رفتم توو مغاره شهاب گفتم 390 اهم 1 وات (اشتباهی گفتم 1 وات) ، فروشنده گفت از توو سایتتون نوشتی ؟ دو واته همه بچه هاتون 380 اهم میبرن :-o

پیوست:

دوست عزیز آی سی سرامیکی رو از کدوم فروشگاه و به چه قیمتی خریدید؟ ممنون

یکشنبه 30 فروردین1394 - 9:46pm
مدیر کل
مدیر کل

EX_NOR نوشته است:
سلام
...........

پیوست:

خسته نباشین.
در خصوص 357 باید تست کنین تا مشخص بشه. اعداد 3 گانه خودشون گویا هستن. بنده در مورد پسوند J تا الان چیزی ندیده بودم و در اطلاعات دیتاشیت شرکت نشنال هم ذکر نشده!
در مورد خازنهای عدسی اگر واقعا از نوع NP0 باشن دارای ثبات حرارتی بالایی هستن. بله قطعا از عدسی معمولی خیلی بهترن.
مقاومت 380 اهم 2 وات هم فکر کنم اولین بار بنده ازشون گرفته بودم! اونم احتمالا دیگه به روی میز منتقل شده! :D

یکشنبه 30 فروردین1394 - 10:03pm

امجد طبقه بالا ، سعید
من اکثر آیسی هامو ازونجا میگیرم.
دونه ای 8 هزار تومنه ، فقط واسه همه بچه ها بذارید یدفه همه شو نگیرید :)))
واسه خازن NPO هم طبقه پایین، ژاپن

معذرت میخوام از دوستایی که پیام دادن که آیسی رو از کجا گرفتم، جوابو اینجا گفتم که همه استفاده کنن ، بی ادبی نباشه یه وقت.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 10:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 695 , 696 , 697 , 698 , 699 , 700 , 701 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 123 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure