انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 آبان1403 - 3:58pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 696 , 697 , 698 , 699 , 700 , 701 , 702 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کدوم طبقه دقیقا خازن npoداره ودونه ای چند؟

یکشنبه 30 فروردین1394 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
اسلیو ریت آپ امپ هر چه بالاتر باشه نشانه سرعت بیشتر هست و معمولا فاکتور مثبتی محسوب میشه. هر چند شاید در کار تاثیری هم نداشته باشه ولی باید بدونین که بابتش دارین پول بیشتر پرداخت میکنین! برای این مدار در حد 50 کاملا مناسب هست و فکر نمیکنم اگر بیشتر باشه مساله ای پیش بیاد.

مهندس جون بنده یه اپ امپ باحال(HFA1100)که اسلو ریت خفنی داره هم امتحان کردم( 2300 V/µs) اصلاً خوب کار نکرد. :( باید فلزو به لوپ میچسبوندم که کار کنه.

یکشنبه 30 فروردین1394 - 10:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز یه سایت تو سرچ پیدا کردم که دیتاشیت lf357 های مختلف با پسوند های متفاوت توش هست. گفتم شاید بدرد بخور باشه :)

http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=LF357

یکشنبه 30 فروردین1394 - 11:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

lalash نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام @};-
ببخشین دوستان از کجا تهیه کنیم 357 رو هیجا اصلشو نداره

سلام دوست عزیز .هیچجا اصلی نداره داداش . از چند جا بگیر دونه دونه امتحان هرکدوم بهتر جواب داد همونو فک کن اصلیه :D
قیمت 357 اصلی شرکت ناشنال 6 دلار و خورده ای سنت هست .البته غیر از سایت ebay و امازون که حراجیه اینترنتیه .و قیمتا و جنساشون قابل قبول نیست .
قیمت OPA637AP اصلی شرکت تگزاس , 25 دلار .DIP ه
قیمت OPA637AU اصلی شرکت تگزاس,26 دلار.SMD ه
حالا چجوری پایا میاد 22 تومن میفروشه خدا میدونه
سایت شرکت تگزاس : http://www.ti.com

:x @};- :-*

یکشنبه 30 فروردین1394 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حمید یه دستگاه برای یکی از دوستان هست که با اپ امپ تقلبی با دیلیهای مختلف لوپ ۸۰ رو میشناسه و هنگام نزدیک شدن فلز به لوپ صدای بوق بریده بریده و گاهی اوقات کلا قطع میشه شنیده میشه و اصلا با اپ امپهای اصلی کار نمیکنه و کویل ارور میده این دستگاه به گفته دوستمون یکی از سیمهای اتصال کلیدها به قطب مثبت باطری که باعث شده ۲۴ ولت برق وارد میکروبشه و میکرو کلا سوخته ایشون میگه قبلش مشکلی نداشته و خوب بود سوال من اینه که هنگام اتصال صفحه کلید ایا بغیر از میکرو جای دیگه یا قطعه ای احتمال معیوب شدن هست و یا فلزات مزاحم باعث بروز این مشکله ممنون

یکشنبه 30 فروردین1394 - 11:42pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:
اسلیو ریت آپ امپ هر چه بالاتر باشه نشانه سرعت بیشتر هست و معمولا فاکتور مثبتی محسوب میشه. هر چند شاید در کار تاثیری هم نداشته باشه ولی باید بدونین که بابتش دارین پول بیشتر پرداخت میکنین! برای این مدار در حد 50 کاملا مناسب هست و فکر نمیکنم اگر بیشتر باشه مساله ای پیش بیاد.

مهندس جون بنده یه اپ امپ باحال(HFA1100)که اسلو ریت خفنی داره هم امتحان کردم( 2300 V/µs) اصلاً خوب کار نکرد. :( باید فلزو به لوپ میچسبوندم که کار کنه.

عرض کرده بودم که مشخصات ولتاژی اهمیت زیادی داره! آپ امپ شما قطعا عالی بوده ولی با ترکیب مدار ما ست نیست. همینکه میکرو نسوخته شانس آوردین! :D

دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:09am
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز یه سایت تو سرچ پیدا کردم که دیتاشیت lf357 های مختلف با پسوند های متفاوت توش هست. گفتم شاید بدرد بخور باشه :)

http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=LF357

خیلی ممنون از شما.
بنظر میاد غیر از مارکهای نشنال و تگزاس اینسترومنت که قبلا بررسی کردیم ؛ مارک ST این ایسی هم خوب باشه! عجیبه این همه شرکتهای معروف این آیسی رو تولید کردن اونوقت چیزی که دست ماست یک مشت آیسی تقلبیه! :ymsick: :D

دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:12am
مدیر کل
مدیر کل

2840644 نوشته است:
سلام استاد حمید یه دستگاه برای یکی از دوستان هست که با اپ امپ تقلبی با دیلیهای مختلف لوپ ۸۰ رو میشناسه و هنگام نزدیک شدن فلز به لوپ صدای بوق بریده بریده و گاهی اوقات کلا قطع میشه شنیده میشه و اصلا با اپ امپهای اصلی کار نمیکنه و کویل ارور میده این دستگاه به گفته دوستمون یکی از سیمهای اتصال کلیدها به قطب مثبت باطری که باعث شده ۲۴ ولت برق وارد میکروبشه و میکرو کلا سوخته ایشون میگه قبلش مشکلی نداشته و خوب بود سوال من اینه که هنگام اتصال صفحه کلید ایا بغیر از میکرو جای دیگه یا قطعه ای احتمال معیوب شدن هست و یا فلزات مزاحم باعث بروز این مشکله ممنون

من متوجه نشدم اون مدار چطور خراب شده که این حالت پیش اومده! ما برای حالت کاری درست و سالم یک استاندارد مشخص داریم ولی دیگه انواع خرابی معلوم نیست به چه نتایجی منجر میشه.
در مورد اتصال در سیمهای صفحه کلید به ولتاژ بالا طبیعتا خود میکرو آسیب میبینه و دیگه درست کار نمیکنه. قطعه دیگری آسیب نمیبینه.

دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس بابا دست مریضا!!!!دمت گرم
ورژن جدید مبارک!! :x :x :ymhug:
من یکی به شخصه ب جای توپی بزنم سهم شما رو میدم چون واقعا تلاش های مکرر شما من یکی رو حسابی شرمنده کرده!!!!! :ymblushing: :ymblushing:
من الان فهمیدم ورژن جدید زدید هنوز تغییراتشو نمیدونم!!!تست نکردم.اما خاستم بگم ک با دستگاه توی جا هایی ک سنگ اهن داره مثل کوه اصلا نمیتونم کار کنم :(( چرا ک دایم اهن رو سنس میکنه صدا هم ک به خاطر تفکیک قطع میشه وحتی جای پیدا نمیشه دستگاه رو بالانس کرد و ارور میده!!!چرا ک اطراف پر از سنگ اهن جای ک اهن نباشه برای بالانس یا پیدا نمیشه یا تا محیط کاوش فاصله داره!!!
به خاطر این ک من تازه کار هستم این مشکلات را دارم لطفا راهنمایی کنی ^:)^
شدیدا به یاری سبزتان نیازمندم :D
@};-

دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

راستی مهندس الان ک ورژن 2.12رو ریختم روی دستگاه عدد اول رو 240 نشون میده!!!!اشکالی هست ؟؟؟از ای سی 357hفلزی ک از چهره الکتریک خریدم استفاده میکنم.از چی میتونه باشه؟؟؟؟

دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:27am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 696 , 697 , 698 , 699 , 700 , 701 , 702 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 134 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure