انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 آبان1403 - 4:17pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 697 , 698 , 699 , 700 , 701 , 702 , 703 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

MINLAB2 عزیز در خصوص اپراتوری در اون مکان خاص که فرمودین به قول خودتون نیاز به کسب تجربه هست! با فلزیاب های واقعا حرفه ای هم مشکل میشه اینجور جاها کار کرد و قلق های زیادی داره. بنده اگر چیزی در این زمینه ها بنظرم برسه که قابل پیاده سازی باشه حتما در آینده در نظر میگیرم.
اما در خصوص بالانس مساله خیلی سادست! وقتی زمین شما مطلوب نیست ؛ برای بالاس لوپ رو کاملا در هوا بگیرین! بعد در شرایط گراند فعال سعی کنین تا حدی آرام به زمین نزدیکش کنین که بالانسش به هم نخوره. گراند هم ترجیحا باید 1 باشه. کم کردن حساسیت هم در این شرایط خیلی کمک میکنه. وقتی لوپ رو نزدیک زمین اوردین و مشکلی نداشت میتونین دوباره درجه حساسیت رو کمی بالاتر ببرین. بهرحال تحت شرایطی که فرمودین بهیچ وجه در حالی که لوپ نزدیک زمین هست دکمه بالانس رو نزنین. البته با وجود اون سنگ آهن ها بعیده اصلا بشه هدف درستی رو در منطقه پیدا کرد! چون فلزیاب اسمش روش هست و اگر قرار باشه فلزات مزاحم در جایی خیلی زیاد باشن دیگه واقعا نمیشه با هیچ فلزیابی درست کار کرد.
نسخه 2.12 هم فقط درجات حذف آهنش تغییر کرده. 2.11 هم همینطور بود! بنابراین دلیلی برای نتایج جدید نیست! :D اگر در شرایط یکسان و بصورت دقیق تست کنین متوجه میشین.

دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت استاد حمید عزیز و سپاس از زحمات بی دریغتان... @};-
استاد عزیز این فلزیاب خیلی عالی و حرفه ای شده و در نهایت ثبات و قدرت با آپشن های بعضا بی نظیر مثل موم میشه به هر شکل درش آورد و از عملکردش و اپراتوریش لذت میبرم... :ymparty:
تست ها در شرایط یکسان و بدون تغییر در قطعات استاندارد مدار هستند . که با قطعات مرغوب #:-s مونتاژ کردم.ولتاژ گیری نقاط مدار دقیقا:5v/12v/9.5v/5v

نتایج با ورژن 2/10 :اعداد سه کانال (303/701/797) لوپ پنجاه سانت/حذف آهن در آیرون ریجکت پایین تر از 5 و4 هم عمل میکرد و فلز آهن درب باکس مدار بسایز 14*14 رو حذف میکرد. و تا درجات نهایی هم طلا رو حذف نمیکرد.و در آیرون ریجکت 10 فیبر مسی کمی تن سنس صداش تغییر میکرد ... تفکیک عملکردش مانند قبل نرمال خودش بود...

ورژن 2/11:اعداد سه کانال تغییر محسوسی نداره.ولی حذف آهن در آیرون ریجکت 7 عمل میکنه و نسبت به برنامه هگز ورژن قبلی نیاز به چند درجه بالاتر داره تا همان درب باکس آهنی رو حذف کنه...و با بالاترین آیرون ریجکت هم طلا حذف نمیشه.و مهندس عزیز بنظرم این تغییر... در ورژن جدید درحد متعادل که مد نظرتونه هست....!

دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ای جونم مهندس حمید دمت گرم با این ابدیتهای زود به زود
من تازه از تست اومدم که ورژن 2.11 اصلا خوب نبود( ثبات کم و بدون حذف اهن توهیچ درجه ای) برعکس ورژن 2 که ازش راضی بودم هم ثباتش خوب بود هم حذف اهنش حتی برای 1در1. این ورژن 2.12 رو فردا تست میزنم ببینم چطوریه
بازم ممنون از تلاشتون مهندس حمید عزیز :ymapplause: :ymapplause: @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 30 فروردین1394 - 12:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
2840644 نوشته است:
سلام استاد حمید یه دستگاه برای یکی از دوستان هست که با اپ امپ تقلبی با دیلیهای مختلف لوپ ۸۰ رو میشناسه و هنگام نزدیک شدن فلز به لوپ صدای بوق بریده بریده و گاهی اوقات کلا قطع میشه شنیده میشه و اصلا با اپ امپهای اصلی کار نمیکنه و کویل ارور میده این دستگاه به گفته دوستمون یکی از سیمهای اتصال کلیدها به قطب مثبت باطری که باعث شده ۲۴ ولت برق وارد میکروبشه و میکرو کلا سوخته ایشون میگه قبلش مشکلی نداشته و خوب بود سوال من اینه که هنگام اتصال صفحه کلید ایا بغیر از میکرو جای دیگه یا قطعه ای احتمال معیوب شدن هست و یا فلزات مزاحم باعث بروز این مشکله ممنون

من متوجه نشدم اون مدار چطور خراب شده که این حالت پیش اومده! ما برای حالت کاری درست و سالم یک استاندارد مشخص داریم ولی دیگه انواع خرابی معلوم نیست به چه نتایجی منجر میشه.
در مورد اتصال در سیمهای صفحه کلید به ولتاژ بالا طبیعتا خود میکرو آسیب میبینه و دیگه درست کار نمیکنه. قطعه دیگری آسیب نمیبینه.

ممنونم استاد در مورد ارور کویل با ای سیهای اصلی حتما وجود فلزات مزاحم هست چون این دستگاه رو با دقت زیاد جمع کردم و همه قطعات دقیق هستن احتمال داره بدلیل برد بالا دستگاه فلزات رو بزنه و کویل ارور بده چون فضای تست ازاد و بدون فلز نداشتم این سوال رو پرسیدم منظورم اینه که اگر این دستگاه با اپ امپ تقلبی بدلیل کیفیت پایینش چون نمیتونه فلزات اطرافش رو بخوبی بزنه دستگاه کویل ارور نمیده ولی با اپ امپ اصلی چون دستگاه با نهایت قدرتش داره کار میکنه و فلزات اطرافش رو سنس میکنه ارور کویل میده ایا میتونه به همین صورتی که عرض کردم باشه؟

دوشنبه 30 فروردین1394 - 1:02am
مدیر کل
مدیر کل

بله ممکنه به همین صورت باشه. بهرحال فرض بر اصلی بودن ایسی 357 و دوری لوپ از فلزات مزاحم به هنگام بالانس هست! وگرنه دیگه انواع و اقسام مشکلات میتونه پیش بیاد! :D

دوشنبه 30 فروردین1394 - 1:33am
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
ای جونم مهندس حمید دمت گرم با این ابدیتهای زود به زود
من تازه از تست اومدم که ورژن 2.11 اصلا خوب نبود( ثبات کم و بدون حذف اهن توهیچ درجه ای) برعکس ورژن 2 که ازش راضی بودم هم ثباتش خوب بود هم حذف اهنش حتی برای 1در1. این ورژن 2.12 رو فردا تست میزنم ببینم چطوریه
بازم ممنون از تلاشتون مهندس حمید عزیز :ymapplause: :ymapplause: @};- @};-

خواهش میکنم. ممنون از شما.
همونطور که عرض کردم این نسخه ها فرقشون بیشتر در درجه حذف آهن بوده! همونطور که سایر دوستان برای نسخه 2.12 گزارش دادن باید برای شما هم روی درجات بالا حذف آهن عمل کنه. علتش هم احتمالا کیفیت بسیار بالای لوپ شماست!
اما در خصوص ثبات نسبت به نسخه 2 اتفاقا باید بهتر شده باشه! شما اگر از فرکانس خاصی برای خودتون استفاده میکنین کمی تغییرش بدین. چون گاهی بدلیل تغییر تایمینگ خطوط برنامه ؛ فرکانسی که نویز پذیری داره ممکنه عوض بشه. بهرحال اگر درست و دقیق تست کنین نسخه 2.12 باید بهترین نسخه براتون باشه. باز اگر مطمئن شدین غیر از این هست بطور دقیق بمن گزارش بدین تا بررسی کنم.

دوشنبه 30 فروردین1394 - 1:39am
مدیر کل
مدیر کل

PEERE DANA نوشته است:
سلام خداقوت استاد حمید عزیز و سپاس از زحمات بی دریغتان... @};-
استاد عزیز این فلزیاب خیلی عالی و حرفه ای شده و در نهایت ثبات و قدرت با آپشن های بعضا بی نظیر مثل موم میشه به هر شکل درش آورد و از عملکردش و اپراتوریش لذت میبرم... :ymparty:
تست ها در شرایط یکسان و بدون تغییر در قطعات استاندارد مدار هستند . که با قطعات مرغوب #:-s مونتاژ کردم.ولتاژ گیری نقاط مدار دقیقا:5v/12v/9.5v/5v

نتایج با ورژن 2/10 :اعداد سه کانال (303/701/797) لوپ پنجاه سانت/حذف آهن در آیرون ریجکت پایین تر از 5 و4 هم عمل میکرد و فلز آهن درب باکس مدار بسایز 14*14 رو حذف میکرد. و تا درجات نهایی هم طلا رو حذف نمیکرد.و در آیرون ریجکت 10 فیبر مسی کمی تن سنس صداش تغییر میکرد ... تفکیک عملکردش مانند قبل نرمال خودش بود...

ورژن 2/11:اعداد سه کانال تغییر محسوسی نداره.ولی حذف آهن در آیرون ریجکت 7 عمل میکنه و نسبت به برنامه هگز ورژن قبلی نیاز به چند درجه بالاتر داره تا همان درب باکس آهنی رو حذف کنه...و با بالاترین آیرون ریجکت هم طلا حذف نمیشه.و مهندس عزیز بنظرم این تغییر... در ورژن جدید درحد متعادل که مد نظرتونه هست....!

خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
در مورد عدم حذف طلا یا سایر فلزات در درجات حذف آهن بالا ؛ در نسخه 2.12 دیگه اینطور نیست! بنده بر خلاف میل و سلیقه شخصیم مجبور شدم جهت سازگاری این سیستم با انواع لوپها و شرایط مداری که دوستان برای خودشون دارن ؛ رنج درجات حذف آهن رو بسیار وسیع بگیرم. پس قطعا روی درجات بالا سایر فلزات هم حذف میشن و برای همین عرض میکنم باید درجه صحیح رو برای دستگاه و لوپ خودتون پیدا کنین. این کار در عمل نیاز به کمی تست و تمرین داره که کار مشکلی نیست.

دوشنبه 30 فروردین1394 - 1:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت.با تشکر: :ymhug: استاد عزیز بله بنده هم با شما موافقم و دوستانیکه از نتایجشون راضی نیستند:در تهیه قطعات و مونتاژ کلیه بخش ها با حوصله و بادقت کار کنند و تمام نکات رو رعایت کنند ... بنده نتایج ورژن های قبل رو عنوان کردم متاسفانه بعد پستم متوجه ورژن 2.12 شدم و البته چندین ساعت قبل دانلودش کرده بودم و فراموش کرده بودم... سریعا برنامه رو به میکروی یدکی پروگرام کردم و تست... و اینم نتایج: :D
ورژن2.12:حذف آهن عملکردش تغییر کرده و بیست عددی شده.و همون فلز آهنی (درب باکس )در آیرون ریجکت 10و11 شروع به حذف میشه...و فیبر مسی 9*12 با آیرون ریجکت 15و16 شروع به حذف میشه ...و از 15 بالاتر دیگه احتمال حذف سایر فلزات هم هست...فعلا با فلز طلا تست نکردم...و فکر میکنم از 17 به بعد حذف بشه...

دوشنبه 30 فروردین1394 - 2:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و خداقوت مجدد :-B
استاد عزیز با اجازه تون یه پیشنهاد دارم: اینکه پروسه ی حذف آهن و برنامه هگز که برخلاف میل و سلیقه تون داره بنا بدلایلی (کیفیت قطعات و چالش تهیه ی قطعات اورجینال و مونتاژ و لوپ وو ) پیش میره ...و در عملکرد ایده آل و پیشرفت مدار اختلال ایجاد میکنه...بهتر نیست پروژه رو بطور نرمال و با در نظر گرفتن شرایط مداری و مونتاژ نرمال پیش ببرین و برای آن دسته از دوستان که...نتیجه خوب بهر دلیلی نگرفتن هم همین برنامه و روش رو در پیش بگیرین... :-?
یعنی یک ورژن رو به دو حالت محاسبه و برنامه رو در نظر بگیرین ...البته بیشتر زحمتتون میدیم ولی اینطوری یک ورژن با دو نسخه منتشر میشه مثلاA ,B واینطوری بسته به شرایطشون و نتیجه تستشون و قطعات مجهول جایگزین برای تست... یک نسخه رو استفاده میکنند...

دوشنبه 31 فروردین1394 - 4:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
دوستانی که عدد اول دیباگ دوم اونها بجای نرمال 290 الی 300 در عددهای حدود 240 الی 280 داخل منزل بود ، حتما و حتما به بیابون و خارج از شهر برید و دوباره این عدد رو تست کنید اگر اینبار عدد شما از 240 به 280 تا 290 رسید بدونید سیستم شما خوب کار میکنه و آی سی شما هم خوبه ، به این خاطر این مطلب رو عرض میکنم که دوستان در منزل نمیشه در خصوص عملکرد مدار و دستگاه به نتیجه گیری قطعی و واقعی رسید که همین باعث بروز افکار منفی در شما خواهد شد . !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 31 فروردین1394 - 7:42am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 697 , 698 , 699 , 700 , 701 , 702 , 703 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 158 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure