نویسنده |
پیغام |
shakib
کاربر حرفه ای
|
هر2اصله من ازهر2 استفاده کردم امانمونه فلزی اندکی بهتره
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 2:23pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

PEERE DANA نوشته است: سلام و خداقوت مجدد استاد عزیز با اجازه تون یه پیشنهاد دارم: اینکه پروسه ی حذف آهن و برنامه هگز که برخلاف میل و سلیقه تون داره بنا بدلایلی (کیفیت قطعات و چالش تهیه ی قطعات اورجینال و مونتاژ و لوپ وو ) پیش میره ...و در عملکرد ایده آل و پیشرفت مدار اختلال ایجاد میکنه...بهتر نیست پروژه رو بطور نرمال و با در نظر گرفتن شرایط مداری و مونتاژ نرمال پیش ببرین و برای آن دسته از دوستان که...نتیجه خوب بهر دلیلی نگرفتن هم همین برنامه و روش رو در پیش بگیرین... یعنی یک ورژن رو به دو حالت محاسبه و برنامه رو در نظر بگیرین ...البته بیشتر زحمتتون میدیم ولی اینطوری یک ورژن با دو نسخه منتشر میشه مثلاA ,B واینطوری بسته به شرایطشون و نتیجه تستشون و قطعات مجهول جایگزین برای تست... یک نسخه رو استفاده میکنند... خواهش میکنم. ممنون از شما. خب دو جور ورژن که نمیشه داشت!  ما یک نسخه میتونیم داشته باشیم و تلاش بر این هست که برای همه جواب بده. اینکه بنده عرض کردم بر خلاف میل و سلیقه خودم مجبور شدم درجات حذف آهن رو 20 تایی بذارم ؛ بخاطر این بود که بنظرم درجات 10 تایی قشنگ تر و راحت تر بود و اگر طبق تمام تستهایی که من کردم این درجات کفایت میکرد دیگه کار به جایی نمیرسید که در درجات بالا همه فلزات حذف بشن! ولی برای سازگاری با مدارات و لوپها و شرایط متنوع تر چاره ای جز این نبود. ایراد بزرگی هم نیست چون دوستان میتونن خودشون در تنظیم مناسب درجه حذف آهن دقت کنن یا اگر در نهایت باز هم مشکلی باهاش داشتن حتی غیر فعالش کنن. هیچ مشکلی در سنس آل متال نخواهد بود. واقعیت امر این هست در فلزیابهایی مثل سری GPX مینلب که این تنظیم بطور مشابه وجود داره ؛ مشکلات مختلف ساخت و ساز ما رو ندارن! شرکتها از قطعات مرغوب و مدار با کیفیت استاندارد به همراه لوپهای استاندارد و حتی تستهای مشابه و یکسان استفاده میکنن و لذا همه مدلهای ساخته شده بسیار نزدیک به هم جواب میده. پس طبیعیه که تنظیم حذف آهن در فلزیاب مینلب دقیقا از شماره 1 شروع به حذف دقیق آهن میکنه و تا شماره 10 هم این حذف قویتر میشه. با این حال نکته بسیار جالب این هست که حتی در دفترچه 4500 هم نوشته شده در صورت افزایش درجه حذف آهن احتمال حذف سایر فلزات غیر آهنی وجود داره!!! 
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 2:27pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
kamal857 نوشته است: مهندس حمید عزیز خسته نباسید. من یه لوپ پنجاه شبه لیتز دارم.که دیلی رو 13 نشون میده.ولی عدد اول اعداد سه گانه بالای 800 هستش. هر کاری می کنم درست نمیشه. بنظرتون میتونه از ظرفیت پایین لوپ باشه؟ حذف اهن هم داره ولی فقط وقتی که عدد سنس بین 20 تا 30 هست. ممنون. شما با لوپ دیگه هم تست کنین ببینین از لوپتون هست یا نه. اگر هر 3 عدد بالای 800 باشه که یعنی کلا هیچ موجی ندارین و یک خط صاف هست و کاری نمیشه باهاش کرد! 357 و قطعات اطرافش رو هم بررسی کنین.
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 2:30pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
با لوپ های دیگه کار می کنه. همه چی درسته. فقط با سیم لیتز مشکل پیدا می کنه.
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 2:38pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
قطعا ظرفیت خازنی مناسب نیست
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 2:46pm |
|
 |
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سلام خداقوت متشکرم از پاسخ و توضیحتون که مانند همیشه کاملا درست و بجاست...و همیشه مناسبترین راهکار و تصمیم رو بسته بشرایط و عموم اتخاذ میکنید...استاد عزیز کاملا متوجه هستم و فقط یک نظر بود و منظورم از دو حالت برنامه: رنج اعداد حذف آهن 10 واحدی و در دیگری 20 واحدی بود .  اتفاقا ورژن جدید رنج حذف آهنش بهتر هم شده و تفاوت آیرون ریجکت 1 تا 10 و 10 تا 20 محسوسه و همانطور که فرمودید بسته به مدار و لوپ و...اپراتور باید رنج مناسبش رو قرار بده .که البته بهتره در سرچ آیرون ریجکت غیرفعال باشه و بعد سنس و نقطه زنی...با تنظیمات و آیرون ریجکت فعال فلز مدفون از لحاظ حذف آهن و تفکیک...بررسی بشه...
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 3:04pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
kamal857 نوشته است: با لوپ های دیگه کار می کنه. همه چی درسته. فقط با سیم لیتز مشکل پیدا می کنه. کمال جان خب مساله از لوپ شماست! ممکنه ظرفیتش بیش از حد پایین باشه. البته من با 200 میکروهانری هم تست کردم کارکرد خوبی وجود داشت. مگر اینکه دیگه از این هم پایین تر باشه که دیگه اصلا برای لوپ فلزیاب پالسی قابل استفاده نیست. فکر هم نمیکنم مساله از شکل سیم باشه. چون دوستان قبلا هم به همین شکل سیم رو استفاده کرده بودن و تنها فرقش این بود که نیاز به درجه حذف آهن بالایی بود. ولی 3 عدد به این صورت نبودن! در عین حال طبق تست جناب کرمی با لوپ 18 اینچ مونوی مینلب که از سیم لیتز استفاده میکنه ؛ مشکلی وجود نداشته و تفکیک و حذف آهن هم بخوبی جواب داده.
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 3:11pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا حميد بابت ورژن جديد ممنونم الان پروگرم کردم و مدار رو تست کردم همونطور که قبلا عرض کردم مدار بنده کم و بيش با ورژنهاى قبلی عالی بود از جمله ورژن 2که واقعا معرکه بود اما با اين ورژن ديگه حال کردم چون بقيه بخشها که فرقی نداشت اما بخش آيرون دقيقا مثل ورژن 2عمل ميکنه و حتى بهتر الان شماره 9مدار من دقيقا معادل 4ورژن 2هستش و ثبات و قدرت هم عاليه و به جرأت ميشه گفت ديگه حرفه اى هستش بخش تفکيک ولی يک نکته رو عرض کنم دوستان به ديلى داخل منزل دل نبندن چراکه حذف آهن رو دچار مشگل ميکنن و نتيجه اعلام شده به ظاهر نشان ميده آيسى تقلبی هست در حاليکه دو عامل لوپ و وجود فلز در اطراف لوپ در منزل باعث اين اشتباه هستش پس فقط تست بيرون ملاکه نه داخل منزل
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 4:11pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آقا حميد لطفا در اين مورد هم توضيح بديد ديشب بعداز بازگشت از محل کار يک لوپ 40عنکبوتی پيچيدم با سيم دوقلوی برق سفيد که شمارش نيم هستش الان که تست زدم سينی استطيل 55رو دقيقا دو متر در هوا سنس دارم اين چطوره ؟
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 4:19pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ممنون غضنفر عزیز. در ادامه صحبت شما باید اضافه کنم دوستان اگر تا این حد تمایل دارن داخل خانه تست بگیرن ؛ حداقل برای بررسی قسمت تفکیک و بخصوص حذف آهن میتونن یک لوپ بسیار کوچک عنکبوتی مثلا 20 سانتی درست کنن که بتونن از عملمرد مدارشون در داخل منزل مطمئن بشن. مشکل تست داخل منزل بیشتر بخاطر بزرگی لوپهاست که هم بردش خیلی بیشتر میشه و در محیط داخل خوب جواب نمیده و هم با بزرگ شدن لوپ نویز وسائل برقی اطراف رو هم بیشتر جذب میکنه و طبیعتا روی نتایج اندکی اثر منفی داره. وگرنه از نظر دیلی مشکلی نیست و همونطور که عرض کردم دیلی لوپ هر چقدر هم که باشه باز سیستم باید درست کار کنه. جناب غضنفر در مورد این لوپ جدید شما هم برد نهاییش ظاهرا 5 برابر اندازه خود لوپ هست و در حد مطلوب محسوب میشه! اگر تصویرش رو هم بذارین ممنون میشیم.
|
دوشنبه 31 فروردین1394 - 4:26pm |
|
 |
|