درضمن مهندس بنده ماسفت مدار رو همون اول ازایران میکرو که سفارش دادم ، برام مدل 405k XH فرستادن .با اون مدل نمیتونستم پهنای پالس رو از 220-230 بالاتر بزارم ، چون بشدت داغ میکرد و یکمثبات مدار پایین میومد!
چندوقت پیش به یک قطعه فروشی قدیمی تو قم مراجعه کردم و IRF840 رو از مدل Y24K DL تهیه کردم. با این مدل از ماسفت پهنای پالس رو تا 300 هم بالا میبرم فقط کمی گرم میشه و تازه ثبات مدارم هم افزایش پیدا میکنه
حالا نمیدونم این تفاوت اصلا از لحاظ علمی چیز بخصوصی هست یا نه ولی از لحاظ عملی برای من که ترکونده
دوستان میتونن با یک لایه چسب سیلیکون ضخیم ، یک هیتسینک مناسب رو به ماسفتشون بچسبونن و نگران بالابردن پهنای پالس و داغ کردن بیش از حد ماسفت نشن!
فقط یه نکته اینکه بدنه فلزی ماسفت نویز زیادی جذب میکنه ، به هیچ وجه هیت سینک رو پیچ نکنن به ماسفت ، و مراقب باشن مستقیم تماس نداشته باشه ، بین هیت سینک و ماسفت یک لایه ضخیم سیلیکون قرار بدن !
برای اطمینان از اتصال نداشتن ماسفت و هیت سینک با تستر اتصال کوتاه مولتی متر میتونین تست کنین
یه ترفند هم بگم اگر میخواین سیلیکون محکم هیت سینک رو به بدنه ماسفت بچسبونه و کنده نشه ، به نسبت 1 به 3 چسب دوقلو قاطی سیلیکون کنید
اگر عرایضم مشکلی داشت ممنون میشم مهندس حمید عزیز متذکر بشن
پاینده باشید