انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 2:57pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
یک سوال داشتم ردیاب انجمن میتونه پول خارجی مثلا دلار رو سنس کنه ؟ آیا فرکانس پول کاغذی ما با خارجیها یکیه؟
با تشکر

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

دوشنبه 23 تیر1392 - 12:00am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون پوریای عزیز. بنظر میاد شما تجربیات خوبی در زمینه ردیابی دارین. خیلی خوشحال میشیم که در زمینه اپراتوری و تجربه کار با این دستگاه هم بیشتر اطلاعات و تجربه خودتون رو در اختیار دوستان بذارین.

دوشنبه 23 تیر1392 - 12:08am
مدیر کل
مدیر کل

mani1063 عزیز فرکانس اسکناس مربوط به کاغذ مخصوص اسکناس هست. اگر کاغذش خیلی فرق داشته باشه دیگه سنس نمیکنه. در مورد دلار هم من تست نکردم. :D

دوشنبه 23 تیر1392 - 12:10am
مدیر کل
مدیر کل

پوریا نوشته است:
سلام من چند تا تست دیگه گرفتم و حالا فهمیدم تمام اون جاهایی که قبلا با دستگاه های دیگه مشخص کرده بودم سر نقطه خودش نبود.ردیاب انجمن واقعا عالی عمل میکنه دوستان بی اغراق بگم امروز وقتی توی منطقه کار میکردم برای اولین بار لذت این کار رو چشیدم.چقدر خوب یه قبر رو که با دستگاه تصویری اسکن دقیقش رو داشتیم مشخص کرد .حجم قبر .عمق حفره و بار طلایی که داشت .چون قبلا چند بار اونجا حفاری کرده بودند و کمک وکیف کار رو میدونستیم خیلی دقیقه.دوستم که تو منطقه بود گفت من یه جا پول قایم میکنم اگه تو پیدا کردی من به دستگاهت ایمان پیدا میکنم و وقتی دستگاه ده تا اسکناس رو از سی چهل متری ردیابی کرد و بعد روش نقطه کرد باورش نمیشد.یا وقتی یه تیکه زغال کوچیک رو براش پیدا کردم.یا اینکه یه جا رو حفاری کرده بود بعد پر کرده بود با روش عمقگیری که از وسط به جهت های مختلف میریم سر متراژی که حفاری کرده بود دوباره قیچی کردو بهش گفتم دو متر کندی .خلاصه من که با ردیاب های مختلفی کار کردم این رو از همه اونها بهتر میدونم البته ناگفته نمونه من زیاد تمرین داشتم وردیاب های مختلف به دستم میاد.ولی دقت این یکی بالاتر از همه بوده.در ضمن تو تست الماس چند تا سنگ پیدا کردم که شک دارم الماس باشند چون براق نیستند سفیدیک دست و مات اند.الان دوربین ندارم ولی عکسش رو بعدا میزارم دوستان نظر بدند. @};-

افرین پوریا جان شما که استادین الان میتونین راحت هرچی رو پیدا کنین یعنی الان شما یه اپراتور 60 درصدی هستین و انقدر باید تمرین کنین با این دستگاه که بتونین به راحتی حذف خطا رو انجام بدین و حواست باشه تا مطمئن نشدین دستور حفاری ندین حجم باید بالای یک و نیم متر باشه این مهمه خیلی فکر کن یه سنگ ده سانتی که توش رگه طلا داشت یکمتر حجم داد
اگر همون موقع دوستم سرکه میریخت وسط هدف اون یک متر جمع میشد میشد ده سانت که تابلو بود این خطاست . اینها تجربه هستند به راحتی بدست نمیاد حفاریهایی انجام شده . ما هم دوست داریم از تجربه شما ها استفاده کنیم .
برای الماس زیاد مطمئن نباش هرچند فرکانس درسته جهانیه اما هم فرکانس این الاماس هم تو زمین پیدا میشه و چون الماس ندارین که حذف خطا کنین زیاد روش حساب نکنین . مهم طلا . مس . مفرق . حفره هست که دنبال اینها باید باشین

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 24 تیر1392 - 4:57am
مدیر کل
مدیر کل

googeh نوشته است:
سلام دوستان .یه سوال داشتم ایا فقط با انتنهای خالی و دسته ردیاب سایت بدون استفاده از سیستم حذف کننده میتوان ردیابی نمود و چه چیزهایی رو و چگونه؟در ضمن دسته و بلبرینگ ردیاب سری سوم به طور کامل با هم فیت نیستند و اندکی لقی دارند ایا این مورد خللی در کار ایجاد نمیکند یا بر عکس یک مزیت است؟ممنون

درمورد دسته ها که میگین لق میزنه اینو خودم اینطوری کردم که راحت انتن بشینه ته تشتک تا اتصال برقرار بشه و خود میله برنجی داخل بلبرینگه که فیت فیته و با چسب قطره ای محکم شده هرچند هم داخل قطر بلبرینگ 4 هست و میله هم چهاره باز با چسب قطره ای محکمش کردم و کلا میله با بلبرینگ باهم درمیاد تا هروقت خراب شد بتونین عوضش کنین این کلا کار اساسی شده اون لقش هم ربطی به عملکردش نداره خیالت راحت تا مطمئن نشم که نمیفرستم . بابات این موضوع من کل دسته ها رو که قبلا ساخته بودیم رو باز کردم و دوباره بردم تراشکاری و اینسری خیلی بهتر شده

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 24 تیر1392 - 5:05am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت مدیران واستادان سایت. وسلام خدمت اقا پوریا با تجربیات خوبی که دارند اقا پوریا اگر وقت دارید زحمت بکشید از اپتدا کار یعنی روشن شدن ولومها فاصله ها تستها عمق گیری حجم گیری باسیم بدونسیم تعویض فلز وزمان ان نقطه زنی حفره زنی و..........برای من ودوستان در سایت بطور کامل شرح بدهید خیلی ممنونت می شویم وبا تشکر فراوان.

دوشنبه 24 تیر1392 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
یه سئوال داشتم.خواستم ببینم اگر ردیاب داخل باکس باند استریو باشه/یعنی جاساز بشه / آیا آهن رباهای باند رو ردیاب تاثیر میزاره یانه؟ممنون میشم جواب بدهید.

دوشنبه 24 تیر1392 - 12:14pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز تحت چنین شرایطی گرچه ردیاب کار میکنه ولی احتمال افزایش خطا بدلیل مغناطیس آهنرباها بالا میره!
برای استتار البته دستگاه بخودی خود کوچک هست ولی میتونین از راههای بهتری استفاده کنین. طبیعتا از فلزات بزرگ یا آهنربا خیلی بهتره نزدیک دستگاه استفاده نشه.

دوشنبه 24 تیر1392 - 12:19pm

سلام
چطور میتونم از این دستگاه fpl 22 تهیه کرد ؟
آیا موجود هست ؟

دوشنبه 24 تیر1392 - 12:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان از لطف همگی ممنونم.اما اجازه بدید روی چند تا هدف واقعی تست انجام بدم روش کار و نتایج درست رو حتما اعلام میکنم.

فعلا دوستان تازه کارند جایی که میدونند چاهی وجود داره رو در سه حالت تست کنند.
1- با دستگاه تنظیمات روی حفره و حالت باسیم
2-با دستگاه و حالت بیسیم
3-دستگاه خاموش وآنتن خالی

مطمعن باشید که اینجا با یک نوع خطا مواجه میشوید.چون آنتن های خالی خطا دارند و مرکز هدف رو کمی اونورتر میزنند.مخصوصا برای چاهای قدیمی و سر بسته این مساله بهتر مشخص میشه.

البته طرز دست گرفتن آنتن و ایستادن وحرکت کردن هم باید کاملا مثل فیلمی که آقا مجتبی گذاشتند باشه.و یه نکته هم اضافه کنم اینکه سعی کنید به آنتن ها نگاه نکنید وبگذارید راحت کارشون رو بکنند وخیلی آروم باشید. خودمونی بگم از روی شکم سیری ردیابی کنید انگار نه انگار که ردیاب تودستتون هست. :D

دوشنبه 24 تیر1392 - 12:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure