سلام دوستان عزیز
دوستان به پرواز دادن روح از بدن،
برونفکنی میگویند/طوری که وقتی تو اینکار ماهر شدید میتونید وقتی که جسمتون رو به خواب مصنوعی بردید،روحتون رو به هر کجا که خواستید پرواز بدید.مثل خواب میمونه اما مثل خواب نیست مثل این میمونه که خوابتون رو کنترل کنید.در اینحالت عملا کاری نمیتونید بکنید و هیچ تغییری در مادیات نمیتونید انجام بدید...اما هر کجا رو که بخایید میتونید ببینید.../کسانی هستند که تجربه نزدیک به مرگ دارند...اینهم مثل همان حالت اما خیلی خطرش کمتره.
من پیارسال تو نت درمورد قدرتهای نهان انسان جستجو میکردم که به پرواز روح یا
برونفکنی برخوردم...خیلی مشتاق شدم ببینم چه چیزی هست و ایا واقعیه یا یه چیز سرکاریه...یک مقاله ای دانلود کردم در مورد
برونفکنی و 70 تکنیکگ ان...من خیلی سعی کردم در حدود 3 ماه اکثر شب ها منتمرین میکردم..اما نمیشد و گفتم که حتما سرکاریه...تا اینکه چند روز پیش توی روستامون تو خونه روستایی که همه میدونین چقدر ساکت و سوت و کور میشه شبها..خوابم نمیبرد و یکلحظه بفکرم رسید که سعی بر
برونفکنی کنم...البته برای اینکه خوابم ببره..ساعت 1 شب به بعد شروع کردم به اینکار یعنی اول شروع به ریلکس و بعد خلا ذهنی...اما خوب خیلی سخته ایجاد خلا ذهنی اما بعد از دوساعت یا شاید خیلی بیشتر خلا ذهنی ایجاد شد...بعد روش طناب رو پیش گرفتم تا ببینم شاید بتونم انجام بدم...خیلی تمرکز کردم و بعد مدت زیادی حس کردم که بدنم داره متلاشی میشه و یکلحظه فکر کردم صورتم و انگشتهای پا و دستم دارن یکی یکی کج و کوله میشن یک مدتی همین حس و حالات ادامه داشت تا رسیدم به لحظه ای که مغز صوت خفیفی میکشه و احسا س میشه که کل بدن داره متلاشی میشه...کاملا قابل حس این حالات و شما هم میتونین انجامش بدین امکانش زیاده بشه انجامش داد...من خیلی پیشروی کردم و خیلی وقت و حوصله به خرج دادم تا به اینمرحله رسیدم اما صدای یک موتور سیکلت که با سرعت از کنار خونه رد شد همه چی رو پروند و همه چی صفر شد و تمرکزم از بین رفت...من تا اینمرحله رفتم...اما بدونید واقعا انسان میتونه تنها با فکر و مغزش کارهای عجیبی بکنه...فعلا شرایط مساعد نیست و همه مشغله هایی داریم اما در اولین فرصت اینکار رو دوباره انجام میدم و ایشالا نتیجه رو اعلام میکنم