نویسنده |
پیغام |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: دمت گرم رضا جان خیلی اقایی..فقط من از این جدول سردر نمیارم میشه یکم راهنماییم کنی پس چطور میخوایی سیم لیتز پیدا کنی؟! هرچی عدد awg بالاتر میره سیم نازکتر میشه مثلا awg 18: قطرش میشه 1.02 میلیمتر و سطح مقطع 0.823 میلیمتر مربع و مقاومت هر یک مترش میشه 0.0209 اهم باقیشم که خودت میبینی
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:32pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
مجتبی455 نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز ...اگه بچه ها تونستن تستها شون رابر مبنای استیل یا اهن وحتی فیبر مسی قرار ندهند چون فلزیاب های پالسی این دسته رابخوبی جواب میدن --اگه شما به جای فیبر مسی یک ظرف مسی قرار بدین متوجه میشین تفاوت برد را -اگه میسه بایک النگوی طلا تست بگیرین ودیگ مسی کوچک که خیلی ها دارن منم دارم دستگاه رامونتاز میکنم اگه مشغله کاری بزاره نتیجه را میگم خدمتتون از مهندس حمید هم به خاطر مدار بسیار جا لب شون تشکر میکنم .در ضمن به عنوان یک پیش نهاد اگه تغذیه اپ امپ را از تغذیه میکرو بااستفاده از یک تراکو پاور جدا کنیم فکر کنم نتیجه خوبی بگیریم  انشاله خودتون ميسازيد و متوجه ميشيد كه بايد با لوپ 50 عنكبوتي ، يك النگوي دخترونه به قطر 7 سانت رو تا 70 الي 80 سانت داخل خونه بزنه !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:43pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: مجتبی455 نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز ...اگه بچه ها تونستن تستها شون رابر مبنای استیل یا اهن وحتی فیبر مسی قرار ندهند چون فلزیاب های پالسی این دسته رابخوبی جواب میدن --اگه شما به جای فیبر مسی یک ظرف مسی قرار بدین متوجه میشین تفاوت برد را -اگه میسه بایک النگوی طلا تست بگیرین ودیگ مسی کوچک که خیلی ها دارن منم دارم دستگاه رامونتاز میکنم اگه مشغله کاری بزاره نتیجه را میگم خدمتتون از مهندس حمید هم به خاطر مدار بسیار جا لب شون تشکر میکنم .در ضمن به عنوان یک پیش نهاد اگه تغذیه اپ امپ را از تغذیه میکرو بااستفاده از یک تراکو پاور جدا کنیم فکر کنم نتیجه خوبی بگیریم  انشاله خودتون ميسازيد و متوجه ميشيد كه بايد با لوپ 50 عنكبوتي ، يك النگوي دخترونه به قطر 7 سانت رو تا 70 الي 80 سانت داخل خونه بزنه ! من خیلی وقت پیش پیشنهاد دادم دوستان صفحه 10*10 و 20*20 برنجی بگیرن چون تو جدول لورنز هم با صفحه برنجی تست شده و همه با یه جنس و سایز تست کنیم... من خودم با 10*10 برنجی تست میکنم و با لورنز مقایسه میکنم مثلا لوپ 36 10*10 برنجی رو تو 105 تک بوق و تو 100 سنس کامل میکنه
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 8:57pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

مجتبی455 نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز ...اگه بچه ها تونستن تستها شون رابر مبنای استیل یا اهن وحتی فیبر مسی قرار ندهند چون فلزیاب های پالسی این دسته رابخوبی جواب میدن --اگه شما به جای فیبر مسی یک ظرف مسی قرار بدین متوجه میشین تفاوت برد را -اگه میسه بایک النگوی طلا تست بگیرین ودیگ مسی کوچک که خیلی ها دارن منم دارم دستگاه رامونتاز میکنم اگه مشغله کاری بزاره نتیجه را میگم خدمتتون از مهندس حمید هم به خاطر مدار بسیار جا لب شون تشکر میکنم .در ضمن به عنوان یک پیش نهاد اگه تغذیه اپ امپ را از تغذیه میکرو بااستفاده از یک تراکو پاور جدا کنیم فکر کنم نتیجه خوبی بگیریم  خواهش میکنم. در خصوص فلزات مختلف واقعا هیچ مشکلی وجود نداره. میتونین حتی با مقدار بسیار کوچک طلا هم تست کنین. از این گذشته تنظیمات بیش از حد وسیع و بی سابقه برای این طرح دست اپراتور رو در تبدیل این فلزیاب برای سنس هر نوع هدفی باز میذاره و در تکنولوژی پالسی چیزی فراتر از این قابل دستیابی نیست. مطلب شما در خصوص تراکوپاور هم ارتباطی با سیستم این مدار نداره و تغذیه آپ امپ هم در این مدار ربطی به میکرو نداره! یک مقدار مدار رو بیشتر بررسی کنین متوجه میشین. وضعیت تک تک نقاط مدار هم با اسکوپ قبلا بصورت دقیق بررسی و مدار با وجود سادگی کاملا بهینه شده. اینکه در فلان مدار فلان کار انجام شده دلیل نمیشه در اون مدار بهترین کار صورت گرفته باشه و چه بسا در مدارات معروفی مثل ماینر هم میشد هم بهتر طراحی کرد و هم ساده تر! هنر طراحی هم یعنی همین که شما هر چیزی رو بصورت دقیق و در حد نیاز در مدار قرار بدی و از شلوغ کاری بیهوده خودداری بشه. وگرنه با این وضعیت قطعات موجود در بازار و احتمال اشتباهات در مونتاژ و غیره هر چه مدار بزرگتر و قطعات اضافی بیشتر باشه اتفاقا شانس جوابگیری مطلوب از مدار برای عموم کاهش پیدا میکنه.
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:16pm |
|
 |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|

حمید نوشته است: مجتبی455 نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز ...اگه بچه ها تونستن تستها شون رابر مبنای استیل یا اهن وحتی فیبر مسی قرار ندهند چون فلزیاب های پالسی این دسته رابخوبی جواب میدن --اگه شما به جای فیبر مسی یک ظرف مسی قرار بدین متوجه میشین تفاوت برد را -اگه میسه بایک النگوی طلا تست بگیرین ودیگ مسی کوچک که خیلی ها دارن منم دارم دستگاه رامونتاز میکنم اگه مشغله کاری بزاره نتیجه را میگم خدمتتون از مهندس حمید هم به خاطر مدار بسیار جا لب شون تشکر میکنم .در ضمن به عنوان یک پیش نهاد اگه تغذیه اپ امپ را از تغذیه میکرو بااستفاده از یک تراکو پاور جدا کنیم فکر کنم نتیجه خوبی بگیریم  خواهش میکنم. در خصوص فلزات مختلف واقعا هیچ مشکلی وجود نداره. میتونین حتی با مقدار بسیار کوچک طلا هم تست کنین. از این گذشته تنظیمات بیش از حد وسیع و بی سابقه برای این طرح دست اپراتور رو در تبدیل این فلزیاب برای سنس هر نوع هدفی باز میذاره و در تکنولوژی پالسی چیزی فراتر از این قابل دستیابی نیست. مطلب شما در خصوص تراکوپاور هم ارتباطی با سیستم این مدار نداره و تغذیه آپ امپ هم در این مدار ربطی به میکرو نداره! یک مقدار مدار رو بیشتر بررسی کنین متوجه میشین. وضعیت تک تک نقاط مدار هم با اسکوپ قبلا بصورت دقیق بررسی و مدار با وجود سادگی کاملا بهینه شده. اینکه در فلان مدار فلان کار انجام شده دلیل نمیشه در اون مدار بهترین کار صورت گرفته باشه و چه بسا در مدارات معروفی مثل ماینر هم میشد هم بهتر طراحی کرد و هم ساده تر! هنر طراحی هم یعنی همین که شما هر چیزی رو بصورت دقیق و در حد نیاز در مدار قرار بدی و از شلوغ کاری بیهوده خودداری بشه. وگرنه با این وضعیت قطعات موجود در بازار و احتمال اشتباهات در مونتاژ و غیره هر چه مدار بزرگتر و قطعات اضافی بیشتر باشه اتفاقا شانس جوابگیری مطلوب از مدار برای عموم کاهش پیدا میکنه. کاملا موافقم و دقیقا زدی تو خال دانشمند حمید دوست عزیز مثل اینکه شما از اون دسته افرادی هستین که بهشون میگن کپی پیست که مثلا می خواهی فلان نکته فنی در یک مدار دیگه رو که ربطی به این مدار نداره رو کپی پیست کنی تو این مدار که چیو بگی؟!! نکنه می خواهی بگی بلدم بلدم آره؟؟! تو اگه بلدی خودت برو از صفر تا صد یک چنین مداری طراحی کن کپی پیست کردن کار جوجه دانشجو های ترم اولیه
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:27pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|

reza.1286 نوشته است: مهدی نوشته است: مجتبی455 نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز ...اگه بچه ها تونستن تستها شون رابر مبنای استیل یا اهن وحتی فیبر مسی قرار ندهند چون فلزیاب های پالسی این دسته رابخوبی جواب میدن --اگه شما به جای فیبر مسی یک ظرف مسی قرار بدین متوجه میشین تفاوت برد را -اگه میسه بایک النگوی طلا تست بگیرین ودیگ مسی کوچک که خیلی ها دارن منم دارم دستگاه رامونتاز میکنم اگه مشغله کاری بزاره نتیجه را میگم خدمتتون از مهندس حمید هم به خاطر مدار بسیار جا لب شون تشکر میکنم .در ضمن به عنوان یک پیش نهاد اگه تغذیه اپ امپ را از تغذیه میکرو بااستفاده از یک تراکو پاور جدا کنیم فکر کنم نتیجه خوبی بگیریم  انشاله خودتون ميسازيد و متوجه ميشيد كه بايد با لوپ 50 عنكبوتي ، يك النگوي دخترونه به قطر 7 سانت رو تا 70 الي 80 سانت داخل خونه بزنه ! من خیلی وقت پیش پیشنهاد دادم دوستان صفحه 10*10 و 20*20 برنجی بگیرن چون تو جدول لورنز هم با صفحه برنجی تست شده و همه با یه جنس و سایز تست کنیم... من خودم با 10*10 برنجی تست میکنم و با لورنز مقایسه میکنم مثلا لوپ 36 10*10 برنجی رو تو 105 تک بوق و تو 100 سنس کامل میکنه رضا جان نظر خوبيه اما بايد در 2 حالت تست بشه صفحه برنجی موازى با لوپ و عمود بر لوپ که برای بعضی فلزات عمود بر لوپ رو بهتر از موازی با لوپ سنس داره
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:31pm |
|
 |
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
خدالعنت کنه هرچی وارد کننده قطعات اشغال چینیه، من امروز 6تا ای سی357 از مغازه های مختلف جمهوری خریدم متاسفانه همشون قلابی بودند دوربر اعداد118-597-256 بودند وعمق کم میزنن .
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:31pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
دوست عزيز mnbvcxzaqwsx اگه قرار به جواد دادن بود که خود آقا حميد جواب اون دوستمون رو دادن با دليل و منطق، شما چرا با تمسخر با مردم حرف ميزنی بابا زشته به قرآن چرا درست يا غلط خودمون رو متحمل تهمت کنيم يه خورده به اون دنيامونم فکرکنيم بد نيست داداش موفق باشی
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:38pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
چنگیز نوشته است: خدالعنت کنه هرچی وارد کننده قطعات اشغال چینیه، من امروز 6تا ای سی357 از مغازه های مختلف جمهوری خریدم متاسفانه همشون قلابی بودند دوربر اعداد118-597-256 بودند وعمق کم میزنن . داداش شما واسه يه بارم که شده دستگاهت رو بيرون تست کن به خدا سر يه آيسی که تو خونه تست ميکردم واقعا عصبی شده بودم که تقلبی قالب کردن که بعد از تست اون بيرون از منزل اعداد تفکيک واقعا درست بودن و منطقی ناگفته نمونه آيسی رو واسه يکی از دوستان خريدم و ناراحت بودم که رو خريد من حساب بازکرده
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:44pm |
|
 |
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
چهارشنبه 2 اردیبهشت1394 - 9:51pm |
|
 |
|