m.m.s نوشته است:
دوستان خسته نشدید اینقدر تو هوا تست گرفتید.لطفا کاوش کنید و تجربیاتی کسب کنید و به دیگران نیز انتقال بدید.
مثل من که 160سانت کندم و فقط به جسد 500ساله برخوردم
خدایی دیگه تست تو هوا رو بیخیال بشین

دوست عزیز خسته نباشین. هول هم نباشین!
نمیدونم توقع شما از فلزیاب و فلزیابی به چه صورت هست. ما هیچ دستگاه بی خطایی نداریم. با این حال بنظر من و بر اساس اطلاعاتی که شما دادین اصلا مورد شما خطا نبوده! شما موردی رو در 160 سانتی سنس داشتین که با حذف آهن هم حذف شده. قاعدتا اگر قرار بود به دستگاه اعتماد کنین نباید حفاری میکردین! ولی احتمالا محض احتیاط خودتون حفاری کردین. اینجا دیگه ایراد گیری از عملکرد دستگاه معنی پیدا نمیکنه! چون دستگاه به شما گفته آهن. ارزش آهن هم که برای همه مشخصه. پس شما صرفا بخاطر ذهنیت خودتون 160 سانت حفاری بیمورد انجام دادین!
مطلب بعدی در خصوص عدد تفکیک هست که 45 فرمودین. بنا بر تستهای من این عدد در کنار مثبت بودن نتیجه سیستم حذف آهن ؛ میتونه مربوط به یک آهن کوچک یا یک میله آهنی بلند ولی نسبتا نازک باشه. آیا شما بطور کامل جسد و گور رو بازرسی کردین و چنین چیزی پیدا نشده؟!

اگر پیدا میشد که خب صحت عملکرد دستگاه هم بصورت صد در صدی تایید میشه و الان باید کاملا خوشحال هم باشین!
توجه داشته باشین وقتی سنس خیلی ضعیف باشه دیگه نه عدد تفکیکی به شما اعلام میشه و نه حذف آهن عمل میکنه. پس سنس در حد قابل ملاحظه ای قوی بوده. تحت چنین شرایطی خیلی بعید هست که فلزی در کار نباشه.
در مورد حفره هم باید توجه داشته باشین که اثر حفره برعکس فلز هست! این فلزیاب حفره رو خوب سنس میکنه ولی نه به جای فلز!!! برای حفره باید عدد میتر منفی داشته باشین و دیگه بوق و تفکیک در کار نیست. مورد شما ربطی به حفره نداشته.
در خصوص لوپهایی هم که فرمودین اصلا ارتباطی وجود نداره. بحث سنس فلز یا حفره ربطی به نوع لوپ نداره و تمام انواع لوپها در این زمینه یکسان عمل میکنن. فقط میزان بردشون تفاوت داره. اشتباه شما جایی بیشتر خودش رو نشون میده که حساب لوپ عنکبوتی رو از تخت جدا میکنین! در صورتیکه این دو لوپ کاملا از یک خانواده محسوب میشن و اگر میدان مغناطیسی اطراف این لوپها رو بخواین بصورت مجازی مجسم کنین به یک شکل هستن!
کلا خیلی خوبه اگر قبل از قضاوت عجولانه روی تک تک نکات فنی و دلایل احتمالیش خوب فکر کنین. وگرنه در نهایت خودتون متضرر یا نا امید میشین و این حالت رو متاسفانه خیلی از کسانی که تا بحال در کاوش به جایی نرسیدن دارن!