نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
ali.f نوشته است: درود خدمت استاد گرامی لطفأ در مورد گورهای cist توضیح بفرمایید، ممنونم درود بر شما نوعي از گورهايي هستند كه ابعاد و عمق كمي داشته و معمولا در چهار ديوار از سنگ صاف استفاده شده و بر روي آن هم يك يا چند سنگ صاف قرار مي دادند شكل جسد هم معمولا جنيني بود
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:29pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
filk59 نوشته است: با سلام دوستان محترم لطفا در مورد این مرا راهنمائی بفرمائید. درود بر شما اشاره به دفينه اي در چاه دارد محل چاه در مكاني قرار دارد كه اين سمبل به آن نگاه مي كند چاهي عميق كه در كف آن هم محل بار با ملات در ديواره قرار گرفته و داراي تله ريزشي مي باشد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:33pm |
|
|
filk59
|
باستانشناس نوشته است: filk59 نوشته است: با سلام دوستان محترم لطفا در مورد این مرا راهنمائی بفرمائید. درود بر شما اشاره به دفينه اي در چاه دارد محل چاه در مكاني قرار دارد كه اين سمبل به آن نگاه مي كند چاهي عميق كه در كف آن هم محل بار با ملات در ديواره قرار گرفته و داراي تله ريزشي مي باشد استاد محترم در آن محل چاهی وجود ندارد و اگر داشته باشد به نظر شما در متری این محل باید باشد.
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:49pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
filk59 نوشته است: باستانشناس نوشته است: filk59 نوشته است: با سلام دوستان محترم لطفا در مورد این مرا راهنمائی بفرمائید. درود بر شما اشاره به دفينه اي در چاه دارد محل چاه در مكاني قرار دارد كه اين سمبل به آن نگاه مي كند چاهي عميق كه در كف آن هم محل بار با ملات در ديواره قرار گرفته و داراي تله ريزشي مي باشد استاد محترم در آن محل چاهی وجود ندارد و اگر داشته باشد به نظر شما در متری این محل باید باشد. درود بر شما چاه قابل رويت نخواهد بود بلكه زير خاك قرار دارد و با خاك نرم پرشده است بهتر است از يك حفره زن استفاده كنيد با توجه به فشردگي خاك بكر و نرمي خاك دستي اين را تفكيك و محل چاه را كشف كنيد
|
شنبه 4 اردیبهشت1394 - 12:41am |
|
|
sajji
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 14 آذر1393 - 10:03am پست: 101 محل اقامت: تک بزنی امدم...
|
سلام استاد عزیز این تصویر طبیعی هس؟؟ هرچی نگاه کرددم دیدم مشکوکه کفتم بزار عکسش بگیرم نشون شما بدم .ممنون میشم اگه جواب بدید
ﺧـــــﺪﺍیا از امسال دیگه .... ﺍﮔــــﻪ ﺻـﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ؛ ﺍﯾـــــﻦ ﺩﺭ ﺣﮑﻤـــﺘﺖ ﺭﻭ ﯾﮑَــــﻢ ﺑﺒﻨــــﺪ...
اﻭﻥ ﺩﺭ ﺭﺣﻤـﺘﺘﻮ ﺑــﺎﺯ ﮐــــﻦ!قربونت برم
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 8:49am |
|
|
hamid147
|
سلام دوستان من قبلن عکس میزاشتم .ولی الان هرکاری میکنم اپلود نمیشه کیفیت عکس ها را تا 50 کیلوبایت هم کم کردم ولی بازم نمیشه
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 1:00pm |
|
|
hamid147
|
سلام راهنمایی بفرمایید اساتید محترم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 1:10pm |
|
|
پارسه
|
درود بر دوستان و اساتید گرامی لطفا در مورد علائم روی سنگ راهنمائی بفرمائید
ما یه مشت سربازیم...
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 4:39pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
اقای ساجی؟ پیوست: 20150424_064958.jpg
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 8:57pm |
|
|
سیوان
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز در داخل یک دره یک سنگ هست که تعدادی جوغن روش هست و در ۴۰متر پایینتر یک سنگ بزرگ سه تکه هست و در رو بروی آنهاهفت تا تپه سنگی ( کلک) وجود دارد و برروی یکی از کلکها که بزرگترین کلک هم هست یک سنگ هست که یک شیار به طول ۳۰سانت بررویش هست تصاویر کامل با جزئیات براتون میفرستم خواهشاً راهنمای کنید
|
شنبه 5 اردیبهشت1394 - 9:07pm |
|
|
|