حمید نوشته است:
reza2490 نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان ومهندس حمید عزیز
من جمعه وشنبه را رفتم کاوش وباید بگم دستگاه با ورزن 2.12 ثباتش خوب نبود ولی با ورزن 1.50خیلی بهتر بود نمی دونم دوستان تو کاوش واقعی تست کردن یانه
زمانی که املاه یا ریشه گیاهان رو میگرفت وقتی تا 1متر هم از اون نقطه دور میشدی باز سنس به همون شکل بود حتی گراندو روی 1وسرعتو روی1گذاشته بودم ودیلی دستی روی 30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ویه جای دیگه که قبرستان گبری بود رفتم که نقطه به نقطه همه جا رو سنس می کرد که همه را اهن نشون میداد عدد تفکیک بین46تا60بود وصدا قطع میشد جای را حفاری نکردیم چون نزدیک به 100جا حفاری شده بود چندتاشون قوطی کنصرو بودن که روی خاک بودن ویک پوکه گلوله
تا حالا 3تا قبرستان رفتم همش پر اهنه جریان چیه
پالسو هم وقتی زیاد میکنی عدد میتر خیلی منفی الکی میندازه وروی بالانس قرار نمی گیره!!!!!!!!!!!!
خسته نباشین.
من واقعا خوشحال میشم دوستان اگر اسم ثبات رو میارن دقیقا توضیح بدن منظورشون از ثبات چی هست؟! ما ثبات در اثر تاثیر نویز داریم ؛ در اثر تاثیر خاک و زمین و املاح داریم و غیره. اگر درست توضیح بدین میشه متوجه شد که منظور شما چیه. ولی واقعا فکر نمیکنم از نظر خود دستگاه این نسخه ها تفاوتی داشته باشن. گاهی هم میزان حساسیت در یک نسخه بالاتر رفته و برد بیشتر شده که خب اون بی ثباتی که میفرمایین در این شرایط عادی هست و باید در عوض درجه حساسیت رو کمتر کنین. درجات حساسیت بیشتر از 18 بخصوص در نسخه های مختلف کمی تفاوت داشتن.
در مورد افزایش ناگهانی پهنای پالس و یا فرکانس هم توضیح دادم بدلیل اینکه مقاومت های 2 وات و ماسفت بعد از این تنظیم حرارتشون کاملا تغییر میکنه ؛ لازم هست حدود 1 دقیقه صبر کنین تا گرم بشن و بعد از دستگاه استفاده کنین! این مساله هیچ ارتباطی به طراحی نداره و بخصوص در درجات حساسیت بالا بدلیل تغییر وضعیت این قطعات و اثرش روی شکل موج کاملا طبیعیه. اگر میخواین این حالت کمتر بشه باید هر دو مقاومت 2 وات رو از نوع بسیار مرغوب بذارین و ماسفت هم در عین باکیفیت بودن هیت سینک داشته باشه.
خوب در مورد ثبات باید بگم زمانی که با لوپ 2متری حرکت می کنی همش صداش در میاد توری که نمیدونی کی فلزو سنس کرده کی نویزه همش باید هرزگاهی دکمه بالانس را بزنی توی این کاوشها یاد چنس افتادم که همش سرو صدا ی الکی میکرد با لوپ 40هم همین شکل بود من سه جا رو رفتم همین تور بود
عددسنس هم تا 16 اوردم فرقی نکرد فاصله 30سانت فکر کنم کلن این دستگاه با فضای سبز مشکل داره!!!
داخل یک مزرعه گندم که ردیاب زدش را با لوپ 2متری کاوش کردم که فاصله لوپ تا زمین 1متر بود ولی باز سرو صدا داشت که اون نقطعه را نتونستیم بگیریم!
باید اینم بگم که با ورزن 1.50چند بار کاوش رفتم توری ساکت بود با لوپ2متری که هرز گاهی برای اینکه بدونم دستگاه داره درست کار میکنه خود دستگاه رو نزدیک لوپ میکردم تا صداش در میو مد بدون فلز صداش در نمیومد.
حالا این بی ثباتی چه علتی داره.اثراتش زمینه املاه هست چی هست

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویک مورد هم اینکه قبلا هم خدمتتون عرض کردم اینه که تا میتر 23 مثل حذف اهن صداش بیشتر موقه ها در نمیومد گاهی اوقات هم تا میتر 50 بی صدا بود این یک ایراد بزرگه که باید رفع بشه
در مورد افزایش ناگهانی پهنای پالس و یا فرکانس هم من یک هیت سینگ بهش اضافه کردم وقبل از کاوش حدود 10دقیقه صبر کردم وبا دستگاه تست حذف اهن انجام دادم بعد شروع کردم توری میتر منفی مینداخت که مجبور به کم کردن پهنای پالس به160شدم!