خوب در مورد ثبات باید بگم زمانی که با لوپ 2متری حرکت می کنی همش صداش در میاد توری که نمیدونی کی فلزو سنس کرده کی نویزه همش باید هرزگاهی دکمه بالانس را بزنی توی این کاوشها یاد چنس افتادم که همش سرو صدا ی الکی میکرد با لوپ 40هم همین شکل بود من سه جا رو رفتم همین تور بود
عددسنس هم تا 16 اوردم فرقی نکرد فاصله 30سانت فکر کنم کلن این دستگاه با فضای سبز مشکل داره!!!
داخل یک مزرعه گندم که ردیاب زدش را با لوپ 2متری کاوش کردم که فاصله لوپ تا زمین 1متر بود ولی باز سرو صدا داشت که اون نقطعه را نتونستیم بگیریم!
باید اینم بگم که با ورزن 1.50چند بار کاوش رفتم توری ساکت بود با لوپ2متری که هرز گاهی برای اینکه بدونم دستگاه داره درست کار میکنه خود دستگاه رو نزدیک لوپ میکردم تا صداش در میو مد بدون فلز صداش در نمیومد.
حالا این بی ثباتی چه علتی داره.اثراتش زمینه املاه هست چی هست

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویک مورد هم اینکه قبلا هم خدمتتون عرض کردم اینه که تا میتر 23 مثل حذف اهن صداش بیشتر موقه ها در نمیومد گاهی اوقات هم تا میتر 50 بی صدا بود این یک ایراد بزرگه که باید رفع بشه
در مورد افزایش ناگهانی پهنای پالس و یا فرکانس هم من یک هیت سینگ بهش اضافه کردم وقبل از کاوش حدود 10دقیقه صبر کردم وبا دستگاه تست حذف اهن انجام دادم بعد شروع کردم توری میتر منفی مینداخت که مجبور به کم کردن پهنای پالس به160شدم!