نویسنده |
پیغام |
شایان
کاربر حرفه ای
|
mani1063 نوشته است: سلام دوستان یک تست خیلی جالب امروزعصرکه دستگاه رسید دستم با دوستم که یک دستگاه ردیاب فنری ترکیه ای داره رفتیم باغشون توی راه یک فکری بنظرم رسید گفتم انتنهای ردیاب فنری رو به ردیاب انجمن وصل کنیم ببنیم جواب میده یانه رفتیم تو فروشگاه دو رابط تبدیلی گرفتیم وراه افتادیم رسیدم به باغ انتنهای فنری رو به ردیاب انجمن وصل کردیم یک انگشتر طلا و یک انگشتر نقره رو و کمی پول و انتنهای ردیاب انجمن رو که ازبرنج است روبا فاصله از هم گذاشتیم ردیاب انجمن رو روشن کردیم با سیم روی ولوم 5 فرگانس گلد یک . شاید باورتون نشه آنتنهای فنری خودشون رو کشیدن طرف انگشتر طلا باز ازیک طرف دیگه تست کردیم باز هم رفتند طرف انگشترطلا وقتی رفتیم روی انگشتر آنتنها روبه جهت پایین خودشون رو کشیدند فرکانس روعوض کردیم روی سیلور این بار آنتنها رفتند طرف انگشتر نقره بعد فرکانس رو تغیر دادیم به برنز آنتنها رفتند طرف میله های ردیاب انجمن فرکانس روتغیر دادیم به پپر مونی آنتنهای فنری خودشون رو کشیدند طرف پولهای کاغذی دوستم باورش نمی شد خواستیم با آنتنهای ردیاب انجمن تست بگیریم که یک مزاحم پیدا شد نتونستیم تست بگیریم برگشتیم انشاا... برای جلسه بعدی نتایج تست با آنتنهای خود ردیاب رو میگذارم موفق باشید اقا مجتبی شما نظرتون در این مورد چیه ایا این انتنای فنری که این دوستمون زحمت کشیدن میتونه بهتر کار کنه یا اینکه کلا اشتباهه و در صد خطاش بالا تر میره
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 11:05pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام من یه تستی انجام دادم روی حفره یه چاهی به عمق 10 متر هستش که 30 سال میشه درش بسته هست از در اون تا کف زمین هم 1 متر فاصله هست یعنی از سر چاه تا سر زمین 1 متر خاک ریخته شده چاه هم کاملا خالیه در فاصله 5 متر ی از این چاه هم یه چاه دیگه هست به همون عمق منتها فاضلاب دستشویی توش میره ردیاب چاه خالیو گرفت روی ولوم 10 هم با سیم و هم بیسیم ولی چیزی که هست خیلی دیر اینکارو کرد یعنی انتها بازی بازی میکردن و خیلی یواش یواش به سمت حفره میرفتن موقع قیچی شدن هم خیلی دیر قیچی شدن ولی بدون سیم احساس میکنم انتها واکنششون سریعتر بود اساتید کسی نظری داره بگه ممنو ن میشم
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
دوشنبه 24 تیر1392 - 11:37pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
آره درسته دوست عزیزمنم قبری رو زدم مثل تو آنتنها اونقدر سنگین وکند جرکت میکردن که مشخص بود چیزی اون زیره
|
سه شنبه 24 تیر1392 - 1:43am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
شایان نوشته است: mani1063 نوشته است: سلام دوستان یک تست خیلی جالب امروزعصرکه دستگاه رسید دستم با دوستم که یک دستگاه ردیاب فنری ترکیه ای داره رفتیم باغشون توی راه یک فکری بنظرم رسید گفتم انتنهای ردیاب فنری رو به ردیاب انجمن وصل کنیم ببنیم جواب میده یانه رفتیم تو فروشگاه دو رابط تبدیلی گرفتیم وراه افتادیم رسیدم به باغ انتنهای فنری رو به ردیاب انجمن وصل کردیم یک انگشتر طلا و یک انگشتر نقره رو و کمی پول و انتنهای ردیاب انجمن رو که ازبرنج است روبا فاصله از هم گذاشتیم ردیاب انجمن رو روشن کردیم با سیم روی ولوم 5 فرگانس گلد یک . شاید باورتون نشه آنتنهای فنری خودشون رو کشیدن طرف انگشتر طلا باز ازیک طرف دیگه تست کردیم باز هم رفتند طرف انگشترطلا وقتی رفتیم روی انگشتر آنتنها روبه جهت پایین خودشون رو کشیدند فرکانس روعوض کردیم روی سیلور این بار آنتنها رفتند طرف انگشتر نقره بعد فرکانس رو تغیر دادیم به برنز آنتنها رفتند طرف میله های ردیاب انجمن فرکانس روتغیر دادیم به پپر مونی آنتنهای فنری خودشون رو کشیدند طرف پولهای کاغذی دوستم باورش نمی شد خواستیم با آنتنهای ردیاب انجمن تست بگیریم که یک مزاحم پیدا شد نتونستیم تست بگیریم برگشتیم انشاا... برای جلسه بعدی نتایج تست با آنتنهای خود ردیاب رو میگذارم موفق باشید اقا مجتبی شما نظرتون در این مورد چیه ایا این انتنای فنری که این دوستمون زحمت کشیدن میتونه بهتر کار کنه یا اینکه کلا اشتباهه و در صد خطاش بالا تر میره این انتنها کلا سایزش فرق میکنه واسه اون دستگاه طراحی شده اما چون دو انتنی هست یعنی دوتا ورودی داره این انتنها میشه ازش استفاده کرد قبلا من داشتمش همش میرفت دنبال حفره و لونه موش حالا شاید دستگاهش بدرد نمیخورد اینطوری میرفت اما دیگه چه کاریه انتن براش طراحی شده چرا اینطوریش رو بگیرین بهرحال با تست هم کنین بد نیست باید جایی که ذرات و مواد معدنی هست اونجا امتحان بشه بعد با دو انتن ما ببینیم اینها کجا رو نشان میدند مطمئن باشید دو انتنی خیلی بهتره باهاش میتونین عمق بگیرین حجم بگیرین و خیلی کارهای دیگه کلا حرفه ایها با دو انتن ما که درست کردیم کار میکنند .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 24 تیر1392 - 2:04am |
|
|
bahram
|
دوستان سلام "FPL "من هم امروز بعد از ظهر دستم رسید .برای تست اولیه رفتم جایی که بچه ها برام هدف (طلا)پنهان کرده بودن که من اصلا اونجا نبودم ابتدا انتنها گیج میزدن چون دور تا دور ما خونه بود منهم ولوم رو کم کردم تا 1 هدف رو راحت نقطه کردم (گردن بند) وقتی اونو در اوردیم من دیدم باز انتنها هدفدار حرکت میکنند و جای دیگهای رو بقطه کردم که بچه ها گفتند برای تست من دو جا هدف گذاشته بودن خلاصه که هم من و هم FPL در حرکت اول رو سفید شدیم .میخام با صدای بلند و رسا بگم اقا حمید . اقا مجتبی خسته نباشید دستتون درد نکنه .حالا تا اولین تعطیلی که برم بیرون همتونو به خدا میسپارم .
|
سه شنبه 24 تیر1392 - 2:22am |
|
|
narenji
|
سلام خدمت تمامی دوستان. من دستگاه به دستم رسید. انشاالله در اولین فرصت که واسه تست برم تمامی تجربیاتم رو در اختیار دوستان میذارم.
اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت
|
سه شنبه 24 تیر1392 - 2:26am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آرزوی موفقیت برای تمامی برداران عزیز در این ماه مبارک رمضان از درگاه حق تعالی دارم . برادران در کارهاتون همیشه خدارو صدا بزنید ...یاعلی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 25 تیر1392 - 8:57am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سلام .طبقه تست هايه من: اگردرجايي كه هستين ميخاين وسيله روشن كنيدوشروع به سرچ اگه هدفي قوي باشه تواون محيط انتن هابايد زمانه 1دقيقه كه تودستتون گرفتين شروع به حركت كنه وكانال پيداكنه.اگه بيشتربشه يعني داره سرچه كاذب ميكنه وممكنه به اشتباه بندازتون.
|
سه شنبه 25 تیر1392 - 12:37pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
خب به نظرم استاداريااگه بيان وجوابه اون تستي كه قراره انجام بداوقراره تستاشوبصورت تصويري قراربدابقيه يه بچه هاهم تجربياتشونوبهتروكاربردي ترميذارن توانجمن.چون اوله كاره رديابيم بايدخطه مشي وتستايه اساسي ازهدف هارواستاداني نظيره ريا بذارن و...تاماهابتوانيم بهترتستامونوانجام بديم.بچه هاخواهشاهركي هرتستي ميكنه هم قراربده وقلقي وتجربه اي كه بتونه كمك كنه همه رو.باتشكر
|
سه شنبه 25 تیر1392 - 12:50pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان طبق تستهایی که من توخونه انجام دادم متوجه شدم که نیروی ذهن بشدت روکار انتنهای ردیاب تاثیر گذاره برای همین باید به دوستان بگم که باید خیلیزیاد تمرین کنیدبا دو سه روز نمیتونید ازردیاب جواب بگیرید باید حداقل یکیدوماه تمرین کرد به امیدموفقیت دوستان...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
سه شنبه 25 تیر1392 - 1:17pm |
|
|
|