انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:03am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

مجتبی نوشته است:
parvaz نوشته است:
سلام بر تمامی اساتید گرامی
اولین تجربه من در مورد ردیابی با این دستگاه در محیط طبیعی
یه خونه قدیمی به مساحت حدود 6000 متر توو این خونه از قدیم می گفتن که گنجه ما هم گفتیو بریم بزنیم ببینیم چه خبره (البت از جاش خبر نداشتم )
خلاسه رفتیم اونجا توو یه دایره به قطر10 متر همش قیچی می کرد بدجورم قیچی می کرد @-) (البت در حال با سیم با گلد 2 و ولوم نیم ) اون منطقه رو با چوب علامت گذاری کردن و چند تا تست انجام دادم
1- فقط با آنتهای خالی در مرکز دایره قرار گرفتم و هر دو تا آنتن سریع رفتن سمت بین شمال و شمال شرق
2- از تست طلا به وزن حدود 50 60 گرم استفاده کردم (دستگاه در حالت با سیم گلد 2 و ولو نیم) این تست از چهار جهت شمال جنوب شرق غرب به فاصله 10 قدم از دایره ( بیشتر از این به دلیل موقعیت نمی تونستم فاصله بگیرم) انجام دادم و از هر چهار جهت بین طلای تست و دایره قرار داشتم حتی در 2 جا رفتم روی طلای تست ایستادم ولی باز زفت سمت مکان مورد نظر :YMPRAY:
3- در وسط اون دایره هم تست حفره گرفتم و تقریبا در غرب داره حفره نشون داد و قیچی کرد
فقط تست سرکه انجام ندادم که همین روزا انجام می دم
اساتید نظرتون چیه؟؟؟؟؟

جالبه انگار همه چی دست بهم داد اونجا خبریه شما چرا عمق نگرفتین از اون هدف اصلی تا هدف فرعی که به طرف شمال رفت چند متر بود اگه مثلا سه متر بود ضرب در دو میشه 6 متر که عمق شما میشه . و تو این عمق حفاری نکن شما بگرد با عمق های پایین کار کن اول و قتی مطمئن شدین از اپراتوری خودتون اونوقت دستور حفاری بدین . سرکه یادت نره قبل از حفاری یه هزینه هم باید بکنین هم وسط این دایره سرکه بریز و هم دور تا دور این دایره سوراخ بکن به وسیله یه میله گرد به شکل T بعد فرو کن داخل زمین تا میتونی بره پایین تا این سرکه بره پایینتر بعد 24 ساعت بعد برو دوباره بزن ببین چه خبره
ضمنا روی چند فرکانس دیگه هم تست کن ببین چی میزنه اگر همه فرکانسها رو یکجا زد خبری نیست

واقعیتش آقا مجتبی من در جوابتون اونجایی رو که مشخص کردم رو نفهمیدم
من سرکه وسط دایره رو با میله گرد تی شکل سوراخ کردم و توش سرکه سفید ریختم حدود یکی دو لیتر و بعدش حدود چهار پنج لیتر دور تا دور روی زمین ریختم
درسته یا کارم اشتباه بود؟

چهارشنبه 25 تیر1392 - 2:24am

در ضمن بازم می گم من تمام این حالتها و تست ها رو به صورت با سیم ولوم نیم و گلد 2 انجام دادم
اگه ایرادی وجود داره لطفا بیان کنید

پیشاپیش ممنونم

چهارشنبه 25 تیر1392 - 2:36am
مدیر کل
مدیر کل

parvaz نوشته است:
مجتبی نوشته است:
parvaz نوشته است:
سلام بر تمامی اساتید گرامی
اولین تجربه من در مورد ردیابی با این دستگاه در محیط طبیعی
یه خونه قدیمی به مساحت حدود 6000 متر توو این خونه از قدیم می گفتن که گنجه ما هم گفتیو بریم بزنیم ببینیم چه خبره (البت از جاش خبر نداشتم )
خلاسه رفتیم اونجا توو یه دایره به قطر10 متر همش قیچی می کرد بدجورم قیچی می کرد @-) (البت در حال با سیم با گلد 2 و ولوم نیم ) اون منطقه رو با چوب علامت گذاری کردن و چند تا تست انجام دادم
1- فقط با آنتهای خالی در مرکز دایره قرار گرفتم و هر دو تا آنتن سریع رفتن سمت بین شمال و شمال شرق
2- از تست طلا به وزن حدود 50 60 گرم استفاده کردم (دستگاه در حالت با سیم گلد 2 و ولو نیم) این تست از چهار جهت شمال جنوب شرق غرب به فاصله 10 قدم از دایره ( بیشتر از این به دلیل موقعیت نمی تونستم فاصله بگیرم) انجام دادم و از هر چهار جهت بین طلای تست و دایره قرار داشتم حتی در 2 جا رفتم روی طلای تست ایستادم ولی باز زفت سمت مکان مورد نظر :YMPRAY:
3- در وسط اون دایره هم تست حفره گرفتم و تقریبا در غرب داره حفره نشون داد و قیچی کرد
فقط تست سرکه انجام ندادم که همین روزا انجام می دم
اساتید نظرتون چیه؟؟؟؟؟

جالبه انگار همه چی دست بهم داد اونجا خبریه شما چرا عمق نگرفتین از اون هدف اصلی تا هدف فرعی که به طرف شمال رفت چند متر بود اگه مثلا سه متر بود ضرب در دو میشه 6 متر که عمق شما میشه . و تو این عمق حفاری نکن شما بگرد با عمق های پایین کار کن اول و قتی مطمئن شدین از اپراتوری خودتون اونوقت دستور حفاری بدین . سرکه یادت نره قبل از حفاری یه هزینه هم باید بکنین هم وسط این دایره سرکه بریز و هم دور تا دور این دایره سوراخ بکن به وسیله یه میله گرد به شکل T بعد فرو کن داخل زمین تا میتونی بره پایین تا این سرکه بره پایینتر بعد 24 ساعت بعد برو دوباره بزن ببین چه خبره
ضمنا روی چند فرکانس دیگه هم تست کن ببین چی میزنه اگر همه فرکانسها رو یکجا زد خبری نیست

واقعیتش آقا مجتبی من در جوابتون اونجایی رو که مشخص کردم رو نفهمیدم
من سرکه وسط دایره رو با میله گرد تی شکل سوراخ کردم و توش سرکه سفید ریختم حدود یکی دو لیتر و بعدش حدود چهار پنج لیتر دور تا دور روی زمین ریختم
درسته یا کارم اشتباه بود؟

خیلی ساده است منظورم اینه که اول یه جا رو شما قیچی کردین و یا مرکز همون هدف اصلی که گفتین رو بگیرین و از اونجا دستگاه رو خاموش کنین ببینین میره به سمت شمال که میگین میره خب از همینجا که مرکز هست تا اونجاییکه به سمت شمال رفت متراژ بکنین ببینین چند متره هرچی بود ضرب در دو بکن میشه عمق شما منظور عمق هدف اصلیه همون مرکز هدف . یه راه دیگه هم ببین از جاییکه قیچی کرد همون مرکز هدف بصورت عقب عقب برین ببینین کجا انتنها باز میشه هرجا که باز شد از همونجا با هدف اصلی رو متراژ بکن منهای ارتفاع دستها تا زمین اون میشه عمق هدف اصلی .
درمورد سرکه هم کار خوبی کردی اولی باید میدیدین عمقتون چقدره که این سرکه حداقل بره پایینتر حالا بیشتر بریزی میره پایین و چون حالت اسیدی داره جذب میکنه و جمع تر میکنه حجم شما رو

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 25 تیر1392 - 2:46am
مدیر کل
مدیر کل

parvaz نوشته است:
در ضمن بازم می گم من تمام این حالتها و تست ها رو به صورت با سیم ولوم نیم و گلد 2 انجام دادم

پیشاپیش ممنونم

سعی کن با بیسیم هم هدف رو تست کنین اونم روی نیم بذار نزدیک شدین با گلد دو هم تست کن
درضمن وقتی همه میدونن اونجا گنج داره فکرشو بکن تا حالا کسی اونجا رو حفاری نکرده شاید چندین سال پیش بارها رو برده بودند و اون جای بار بوده و چون میدان اونجا خیلی زیاد بوده وقوی برای همین خیلیها اومدن اونجا رو با ردیابهای مختلف زدند که اونها هم میگن اونجا بار داره پس قبل از هرکاری خوب تفکر کن .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 25 تیر1392 - 2:48am

مجتبی نوشته است:
parvaz نوشته است:

پیشاپیش ممنونم

سعی کن با بیسیم هم هدف رو تست کنین اونم روی نیم بذار نزدیک شدین با گلد دو هم تست کن
درضمن وقتی همه میدونن اونجا گنج داره فکرشو بکن تا حالا کسی اونجا رو حفاری نکرده شاید چندین سال پیش بارها رو برده بودند و اون جای بار بوده و چون میدان اونجا خیلی زیاد بوده وقوی برای همین خیلیها اومدن اونجا رو با ردیابهای مختلف زدند که اونها هم میگن اونجا بار داره پس قبل از هرکاری خوب تفکر کن .

ممنون از راهنمائیتون
آره باید تمام جوانب رو در نظر بگیرم بعد شروع بکنم به کار

چهارشنبه 25 تیر1392 - 3:10am

با سلام خدمت دوستان
از همه دوستان تقاضا دارم در مورد حجم گیری و عمق گیری اهداف در تپه های با شیب زیاد ما را راهنمایی فرمایند .با توجه به اینکه برای عمق گیری به روش عقب عقب رفتن از شیب تپه سرازیر میشویم در این حالت بهترین روش عمق گیری چگونه است ؟
با تشکر

چهارشنبه 26 تیر1392 - 10:38am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

داداش مجتبی گل دستت درد نکنه ردیاب ما هم رسید. با تشکر برادر عزیز

چهارشنبه 26 تیر1392 - 10:40am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

reza نوشته است:
با سلام خدمت دوستان
از همه دوستان تقاضا دارم در مورد حجم گیری و عمق گیری اهداف در تپه های با شیب زیاد ما را راهنمایی فرمایند .با توجه به اینکه برای عمق گیری به روش عقب عقب رفتن از شیب تپه سرازیر میشویم در این حالت بهترین روش عمق گیری چگونه است ؟
با تشکر

سلام دوستان
رضا جان شما میتونی از روش دستگاه خاموش برای عمق گیری توی شیب استفاده کنی.
روی بار اصلی که با دستگاه روشن قیچی کردی دستگاه رو خاموش کن که باید آنتنها به شمال یا شمال شرقی کشیده بشن و اونجا که قیجی کرد فاصله رو با نقطه اصلی محاسبه کن و 2 برابرش عمق تو میشه برای هدف اصلی.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 26 تیر1392 - 11:03am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

داداش مجتبی منم یه تست از دستگاه گرفتم ولی انگار نه انگار بعدشم یکی از انتنها بلبرینگش یکم بشتر توی دسته ها فرو میره و یکی از فیش ها هم روی زبونم میزنم گزگز میکنه. یه سوال دیگه روان بودن انتنها مشکلی نداره؟؟ :ymblushing:

چهارشنبه 26 تیر1392 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
با سلام.من چیز زیادی از ردیاب ها نمیدونم ولی خواستم بینم میشه روی ردیاب 2 آنتنه یه نوع درجه بندی درج بشه که اوج و فرود اون راحت تر مشخص بشه و یک شاخص ثابت برای پیگیری و درک از کار ردیاب وجود داشته باشه؟شاید یه چیزی مثل (کم متوسط زیاد) یا شاید دقیقتر.؟؟؟؟؟؟؟ :-\

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

چهارشنبه 26 تیر1392 - 11:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 92 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure