انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 10 آبان1403 - 3:04am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 829 , 830 , 831 , 832 , 833 , 834 , 835 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

mahmood51 نوشته است:
b6868 نوشته است:
سلام دوستان من دیشب رفتم کاوش یه جایی بوق زد بعد که خواستم از چهار طرف حجم بگیرم فقط از جنوب به شما لوپ رو نزدیک میکردم بوق میزد و از جهات دیگه سنس نمیکرد به نظر شما دلیلش چی بود .چند بار هم تکرار کردم اینجوری بود.
بعد از روش رد میشدم دستگاه بوق یکسره میزد و به اصطلاح سوزنش گیر میکرد ،میبایست بالانس رو میزدم تا ساکت بشه.
فقط اون چند متر این عکس العمل رو داشت(مکان هم تپه با ارتفاع کمی نزدیک 70 سانت وسط یک زمین کشاورزی بود که از قدیم کلا اون مساحت کشت نشده و زمین بایر بود و نزدیک چهل متر مساحت داشت)
لطفا راهنمایی کنید

با این اوصاف شک نکن که یک تودۀ معدنی رو زدی که خوابش اون در این راستا خودشو بهتر نشون میده. فلز از تمام راستاها سیگنال داره. امتداد سیگنالت چقدر بوده؟ یعنی امتداد حداکثری سیگنالت و بعد امتداد سیگنال افولی ومیرا تا لبه سکوت هر یک چند سانت بوده؟ :-?

درچنیین مواقعی چندسانت ازخاک محل را بکنید ..حدود بیست سانت عمق و پهنایی بیشتر از لوپ میبینید که دیگه چیزی سنس نمیشه ومواد معدنی سطحی هستند....

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 7:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز لطفا یه نگاه به اعداد من بندازید. دیلی اتومات 16 دستی 18 حذف آهن 17 ولی بعد از چند دقیقه که دستگاه گرمتر میشه سنس قویتر میشه و این عددو باید بیشترش کنم تا 21 تو این عکس هم در حالت حذف آهن و بدون صدا در حال سنسه.

اعداد شما که خوب هستن و شماره حذف آهنتون هم متناسب با اعداد هست.
با گرم شدن دستگاه طبیعیه که درجه حذف آهن ایده آل حدود 1 درجه جابجا بشه! بهرحال فرض بر این هست که ابتدا اجازه میدین قطعات به اندازه کافی گرم بشن. ولی 4 درجه تغییر در اثر گرم کردن اصلا عادی نیست. شاید هم پهنای پالس خیلی بالایی رو تنظیم میکنین. بهرحال مقاومتهای 2 وات و کیفیت آیسی 357 و ماسفت در این مورد تاثیرگذار هستن.

ممنون مهندس جان. با تنظیمات پیش فرض امتحان کرده بودم.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 8:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Belief نوشته است:
دوستانی که از کابل MAX استفاده میکنند ممنون میشم ادرس فروشگاهی که از اونجا خریداری کردند اعلام کنن.
با تشکر...

سلام
دوست عزیز حتما نبایدمکس باشه شماتشریف ببرید فروشگاه صوتی بگید کابل میکروفون میخوام که فویل نداشته باشه حدوداازمتری۳تومن تا۵تومن داره از کابل rg59هم میتونی استفاده کنی که اوننم استفاده کردم ومشکلی نداشته.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 9:14am

بله درسته کابل میکروفن توی بازار فراوان هستش اما میخواستم دقیقا طبق فایل مهندس حمید باشه ...
بازم ممنونم دوست عزیز لطف کردی

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 9:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا حميد لطفا بخش ذخيره رمز سايت رو فعال کنيد اى بابا

خدايا مددی کن

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 9:43am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
Belief نوشته است:
دوستانی که از کابل MAX استفاده میکنند ممنون میشم ادرس فروشگاهی که از اونجا خریداری کردند اعلام کنن.
با تشکر...

سلام
دوست عزیز حتما نبایدمکس باشه شماتشریف ببرید فروشگاه صوتی بگید کابل میکروفون میخوام که فویل نداشته باشه حدوداازمتری۳تومن تا۵تومن داره از کابل rg59هم میتونی استفاده کنی که اوننم استفاده کردم ومشکلی نداشته.

سلام ،
من کابل مکس رو از پاساژ فتوت که بورس اکو و امپلی فایر هست گرفتم متری 2500. انتهای پاساژ سمته چپ ورودی راه پله ( داخل پاگرد همکف. البته یه فروشنده توجمهوری گفت کابل مکس الیاژه و یه کابلی معرفی کرد متری 4 تومان و ادعا کرد کیفیتش بهتر از مکسه من دو متر خریدم ولی هنوز فرصت نکردم مقایسه کنم

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 9:51am

quester نوشته است:
shakib نوشته است:
Belief نوشته است:
با تشکر...

سلام

سلام ،
من کابل مکس رو از پاساژ فتوت که بورس اکو و امپلی فایر هست گرفتم متری 2500. انتهای پاساژ سمته چپ ورودی راه پله ( داخل پاگرد همکف. البته یه فروشنده توجمهوری گفت کابل مکس الیاژه و یه کابلی معرفی کرد متری 4 تومان و ادعا کرد کیفیتش بهتر از مکسه من دو متر خریدم ولی هنوز فرصت نکردم مقایسه کنم

سلام دوست عزیز
ممنونم از راهنماییتون
لطفا تست کردین خبرشو حتما بدین

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 9:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام دوستان
به دستگاه خودم لوپ بزرگ 1در1 با کابل cat6 هشت متری ساختم متصل کردم دستگاه روشن نمی شد لوپ در آوردم دستگاه روشن می شد داخل دستگاه را که باز کردم دیدم رگولاتور 12 ولتی + هیتسینگش به قدری داغ کرده که دستم سوخت حتی دستگاه یک ثانیه هم روشن نبود .بعدش لوپ 60 وصل کردم روشن نشد یک تکان مختصر دادم روشن شد به نظر شما چرا رگولاتور من با لوپ های بزرگ دچار مشکل می شه وچرا رگولاتور 12 اینقدر گرم میکنه که دستگاه کار نمیکنه و بعد از چند ساعت دستگاه دوباره کار میکنه؟ به احتمال زیاد کدام قطعه اش آسیب دیده که اینجوری بعضی وقتها بازی در میاره؟تازه بعضی وقتها ماسفتش هم به شدت گرم می کنه؟ آیا طبیعیه؟چرا بعدش درست میشه؟ ~X( X_X

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 9:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که از ایران میکرو خرید کردن خواهشن بگن کدوم قطعات اصلی نبوده؟تا از جای دیگه حضوری تهیه کنم

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 10:00am

saleh700 نوشته است:
دوستانی که از ایران میکرو خرید کردن خواهشن بگن کدوم قطعات اصلی نبوده؟تا از جای دیگه حضوری تهیه کنم

lf357 اصل نیست

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 10:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 829 , 830 , 831 , 832 , 833 , 834 , 835 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 564 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure