انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 10 آبان1403 - 1:15am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 835 , 836 , 837 , 838 , 839 , 840 , 841 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اساتید به خصوص مهندس حمید لطفا کمک کنید.قسمت تفکیک مدارم مشکل داره و اعداد رو پایین میزنه اعداد به این صورته 302 410 486 البته با کمی تغییر که در تست منزل این اعداد پایین میاد. تا الان چندتا 357 پلاستیکی و فلزی امتحان کردم همینطور ماسفت رو هم چند بار تعویض کردم حتی با 11nk100 هم تست کردم مقاومت های دمپینگ رو هم عوض کردم ولی نشد که نشد با چندتا لوپ مختلف از جمله 30 و 60 عنکبوتی با کیفیت ایده ال و فریم 1 در1 هم تست کردم که بازم تفکیک و حذف آهن کار نمیکنه. لطفا راهنماییم کنید. :(( :(( :((

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
نتایج تست من با لوپ 45 ظرفیت تقریبا 350 اهم 0.8 ایسی jm19ac ماسفت 840 .
دیلی اتومات 16 دستی 20 فرکانس 201 پهنای پالس 160 حساسیت 15 حذف آهن(15) با یک عدد بالاتر 16 عدد 3 گانه در حالت بدون سنس 703 543 245
نتایج تست:
ورق کاملا مسی با طول وعرض 20*15 عدد سنس 75 فاصله سنس 37 سانتیمتر

کاسه کیک آلومینیومی به قطر 22 عدد سنس 92 فاصله سنس 45 سانتیمتر

دمبل با قطر 20 عدد سنس 54 فاصله 55

انگشتر طلا 18 عیار با قطر قسمت نگین 1.2 سانتی متر عدد سنس 19 فاصله سنس 5 سانتیمتر

این موارد در صورتی که حذف آهنو در حالت off قرار میدادم هم به همین مقدار سنس میشدن.

و ضمنا یه موردی که برام پیش امد اینه که وقتی به ال سی دی و همینطور کانکتور دست میزنم خود به خود سنس انجام میده با عدد میتر مثبت.

نتایج تست شماخیـــــــــــــــــــــــــلی ضعیفه

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
milad7 نوشته است:
دیلی اتومات 16 دستی 20 فرکانس 201 پهنای پالس 160 حساسیت 15 حذف آهن(15) با یک عدد بالاتر 16 عدد 3 گانه در حالت بدون سنس 703 543 245
نتایج تست:

انگشتر طلا 18 عیار با قطر قسمت نگین 1.2 سانتی متر عدد سنس 19 فاصله سنس 5 سانتیمتر

این موارد در صورتی که حذف آهنو در حالت off قرار میدادم هم به همین مقدار سنس میشدن.

و ضمنا یه موردی که برام پیش امد اینه که وقتی به ال سی دی و همینطور کانکتور دست میزنم خود به خود سنس انجام میده با عدد میتر مثبت.

بله میدونم خییییلییی ضعیفه سوال کردم که دلیلشو بپرسم. شما میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:17pm
مدیر کل
مدیر کل

sinaghahhari نوشته است:
سلام دوستان
به دستگاه خودم لوپ بزرگ 1در1 با کابل cat6 هشت متری ساختم متصل کردم دستگاه روشن نمی شد لوپ در آوردم دستگاه روشن می شد داخل دستگاه را که باز کردم دیدم رگولاتور 12 ولتی + هیتسینگش به قدری داغ کرده که دستم سوخت حتی دستگاه یک ثانیه هم روشن نبود .بعدش لوپ 60 وصل کردم روشن نشد یک تکان مختصر دادم روشن شد به نظر شما چرا رگولاتور من با لوپ های بزرگ دچار مشکل می شه وچرا رگولاتور 12 اینقدر گرم میکنه که دستگاه کار نمیکنه و بعد از چند ساعت دستگاه دوباره کار میکنه؟ به احتمال زیاد کدام قطعه اش آسیب دیده که اینجوری بعضی وقتها بازی در میاره؟تازه بعضی وقتها ماسفتش هم به شدت گرم می کنه؟ آیا طبیعیه؟چرا بعدش درست میشه؟ ~X( X_X

خسته نباشین.
اگر مشخصات لوپ رو بصورت حدودی رعایت کرده باشین نباید چنین مشکلی پیش بیاد. مساله ای که در ساخت لوپ با این کابلها وجود داره اینه که ممکنه اشتباه سیمها رو به هم ببندین و ظرفیت لوپ بسیار پایین در بیاد! در این صورت داغ کردن ماسفت و رگولاتور طبیعی هست.
مساله دیگه احتمال اتصالی داخل لوپ شما حین کار هست که منجر به افت شدید مقاومت و ظرفیت لوپ میشه و باز هم ماسفت و رگولاتور داغ میکنه. به غیر از لوپ فقط احتمالش هست که ماسفت شما هم اشکال داشته باشه. BS170 هم اگر مشکلی داشته باشه فقط کویل ارور مشاهده میکنین و بعدش عملکرد دستگاه متوقف میشه و دیگه چیزی داغ نمیکنه.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:32pm
مدیر کل
مدیر کل

ayaz mb نوشته است:
با سلام خدمت دوستان محترم
دوستانی که سکه تمام بهار طلا دم دستشون هست اگه ممگنه یه تست برای حذف آهن انجام بدن ببینن سکه طلا رو حذف میکنه یا نه برای مدار بنده امروز برای تست طلا رفته بودم بیرون متوجه شدم سکه طلا رو حذف میکنه با اینکه ابتدای حذف آهن در مدار بنده از عدد 9 شروع میشه و در همون درجات ابتدایی سکه حذف شد این اتفاق هم در خاک و هم در هوا یکی بود .

در خصوصی هم به شما توضیح دادم که بهیچ وجه نباید اینطور باشه. خوشبختانه من چند سکه مختلف طلا در اختیار دارم و خیلی حواسم به این تستها هست. درجه حذف آهن شما باید نسبت به پایین ترین درجه ای که حذف آهن شروع میشه تنها 1 درجه بیشتر باشه. وگرنه بتدریج سایر فلزات هم حذف میشن. البته برای حذف طلا چندین درجه بالاتر نیاز هست و همونطور که به شما عرض کردم دستگاهتون اشکال داره.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:35pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
اقا حمید قبلا یه سایتی رو معرفی کرده بودید که براساس فاصله بین سیم ها و قطر سیم و قطر داخلی و تعداد دورها مقدار ظرفیت سیم پیچ فلت رو مشحض میکرد.یه جایی دیگه فرموده بودید که اگه می خواهید کویل عنکبوتی بسازید با اعداد وارقام اون سایت ظرفیت دقیق در نمی اید .حالا سوال من اینه که اگه لوپ عنکبوتی با همون ااعداد وارقام و تعداد دورهای اون سایت و همون فاصله سیم ها و همون قطر خارجی پیچیده شود .ظرفیت کمتر از مقدار اون سایت در می اید یا بیشتر در میاید؟.مرسی

http://deepfriedneon.com/tesla_frame6.html
این همون سایت که معرفی کرده بودید

البته یادم نمیاد این سایت رو کی معرفی کرده بودم! ولی بهرحال قسمت محاسبه لوپ تختش همونی هست که بنده به فارسی ترجمه کردم و بخش محاسبه مقاومت رو هم بهش اضافه کردم. اون برنامه رو هم حتما دیدین که در بخشهای مختلف انجمن گذاشتیم.
طبق تجربه من لوپ عنکبوتی که بر اساس این فرمول محاسبه میشه ؛ حدود 10 درصد ظرفیت کمتری نسبت به محاسبه خواهد داشت و همینطور مقاومتش هم حدود 10 درصد بیشتر از محاسبه خواهد شد! علتش هم سیستم خاص لوپ عنکبوتی و فاصله گرفتن اندک سیمها از هم و در عین حال مصرف اندکی سیم بیشتر هست. بهرحال چون مشخصات دقیق لوپ برای ما اهمیت نداره ؛ محاسبه بر اساس همین ملاحظات حدودی کفایت میکنه.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
shakib نوشته است:
milad7 نوشته است:
نتایج تست:

بله میدونم خییییلییی ضعیفه سوال کردم که دلیلشو بپرسم. شما میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قطعامشکل شماسخت افزاریه چنانچه آیسی357شما وماسفت شماهم تقلبی باشه بردتون بیشترازاین حرفاست شما مقادیرهمه قطعاتو چک کنیدیک بار، تا ازمقدارصحیح آنهامطمعن بشید.
نهایت یک بادیگه باحوصله وسلیقه مونتاژوانجام بدید.
یکبارمشکل افت بردداشتم مقاومتهای اطراف 357چک کردم که متوجه اتصالی ریزی شدم شما چنددقیقه سنسوکه انجام دادین دستگاهوخاموش کنیدآروم روی همه قطعاتولمس کنیدببینیدزیادی گرم هست یانه یکی ازراههای تشخیص اتصالی همینه.

آخرین بار توسط shakib در جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:52pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
shakib نوشته است:
milad7 نوشته است:
نتایج تست:

فکر کنم دلیلشو قبلا که تست نکرده بودی گفتم ولی فکر نمی کردم به این اندازه کمتر بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!
بایک لوپ دیگه هم تست کن

reza2490 نوشته است:
دوست عزیز لوپ خوبی درست کردی وزنش چقدر شده.؟
حالت خازنی نه دوست عزیز هانری
ولی فکر نکنم خوب جواب بده هم خیلی سخت تر از فوت اخر که من درستش کردم درست کردی هم چون سیمتو تو سوراخ ها فرو کردی شکست درش ایجاد شده وباعث نویز میشه به اون صورت که گفتم انجام میدادی 5برابر لوپت یه کم بیشتر عمق میزد.
بازم امیدوارم که خوب جواب بده نتایج را هم علام کن

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:52pm
مدیر کل
مدیر کل

91150472039 نوشته است:
اساتید به خصوص مهندس حمید لطفا کمک کنید.قسمت تفکیک مدارم مشکل داره و اعداد رو پایین میزنه اعداد به این صورته 302 410 486 البته با کمی تغییر که در تست منزل این اعداد پایین میاد. تا الان چندتا 357 پلاستیکی و فلزی امتحان کردم همینطور ماسفت رو هم چند بار تعویض کردم حتی با 11nk100 هم تست کردم مقاومت های دمپینگ رو هم عوض کردم ولی نشد که نشد با چندتا لوپ مختلف از جمله 30 و 60 عنکبوتی با کیفیت ایده ال و فریم 1 در1 هم تست کردم که بازم تفکیک و حذف آهن کار نمیکنه. لطفا راهنماییم کنید. :(( :(( :((

خسته نباشین.
با توجه به توضیحاتی که دادین مشکل شما از لوپ یا مسافت نیست. ممکنه شرایط تست شما مناسب نباشه و نزدیک فلزات خاصی باشین. همینطور جنس کانکتور اتصال لوپ هم اهمیت داره. در نهایت باید خازن 2.2 میکرو و 5 پیکو رو تست کنین. اگر خازن 5 پیکو ظرفیتش زیاد باشه امکان داره چنین حالتی پیش بیاد.

جمعه 18 اردیبهشت1394 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza2490 عزیز دستگاه با دیلی اتومات 16 داره لوپو میشناسه و حذف آهنشم از 15 شروع میشه. یعنی دستگاه با یک لوپ خوب باید این مواردو تو چه رنجی شناسایی کنه؟

شنبه 18 اردیبهشت1394 - 12:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 835 , 836 , 837 , 838 , 839 , 840 , 841 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 354 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure