سلام خدمت دوستان عزیز
درسته من توی این تاپیک تاحالا فعالیت نداشتم چون سررشته ای از الکترونیک ندارم اما یک لوپ120 در120 دارم باهاش تستهایی انجام دادم گفتم شاید گفتنش خالی از لطف نباشه.
تست با مشخصات زیر راجع به سینی58 در58 استیل داخل یک چاه تقریبا ده متری هست که من لوپرو از بالا روی دهانه چاه ثابت گذاشتمو سینی هم داخل چاه تا عمق چهار متری که برا خاطر خیس بودن زمین/وجود سفال و زغال و استخوان و ریشه درختا لای خاکها مجبور شدم تنظیماتو به حداقل برسونم:
فرکانس204
پهنا220
دیلی دستی30 /اتوماتیک 14
حساسیت10
بازه انتگرال54
گرند4
لوپ120 *120
ولوم7:
2.5 متری بوق ممتد/ 3متری یک بوق بم هرچندثانیه یکبار /در3/5 تک بوقهای زیادی اما بدون صدای بم.
توضیحات:
با افزایش حساسیت برد زیاد میشد.
با افزایش پهنای پالس برد زیاد میشد اما بالای 300 فرق انچنانی ندیدم.
باکاهش دیلی دستی به زیر22 یا20 افت برد بوجود میومد.
اینها دوستان هرکدوم جدا جدا تست کردم یعنی هربار فقط یکیشو مثلا پهنارو کم و زیاد میکردم.
ویک مورد دیگه هم اینکه اگر چاه حفر شده بعدحفاری قطرش کمتر از لوپمون باشه میشه رو این موردکه دوباره اونجارو بعد حفاری سنس کنیم بابت اینکه نکنه شی مورد نظر طی حفاری با خاک قاطی شده رفته بیرون یا داخل هست حساب باز کرد اما اگر قطرش بیشتر ازلوپمون باشه دیگه اونجارو به دید حفره سنس میکنه و افت برد بوجود میاد.
مثال:لوپ یک در یک چاه 80در80 رومیتونه نسبت به وجود جنس یا نبودش بعد حفاری سنس کنه اما چاه یک در یک متر رو نه.این موردم به نسبت اون تستی که انجام دادم میگم..البته توی اون تستی هم که انجام دادم درستی گفتمو ثابت میکنه فقط یک مقدار افت برد داشتم اونم درحد نیم متر تا شاید یک متر.
یک تست دیگه:
فرکانس250
پهنا300
حساسیت14
دیلی دستی20
بازه انتگرال52
گرند:off
بانظیمات بالا سه جارو کاوش کردم که هر سه جا میتر999 میزد بعد حفاری:
اولی:تو نیم متری یک لوله اب بزرگ یک متر در 15 سانتی بود.حجم تقریبا دو در دو داد.
دومی:یک بشقاب فلزی بود با رنگ زرد(معاصر) تقریبا 20 در 20 بود که اینم تو نیم متری بود.حجم1.5 در1.5 داد
سومی:یک تیکه ناودونی تقریبا 30 در 15 پرس شده بودکه تو متراژ75سانتی بود.
نتیجه:فلز دفن شده چندماهه یاچند ساله زیرخاک قدرت سنس بالایی داره مثلا:
وقتی ما یک فلزجدیدرو با تنظیماتی توی مثلا یک متری سنس999 داریم مطمئن باید باشیم که اگر این فلز زیر خاک بودو چندماهی یا سالی از روش گذشته باشه نه تنها وجود خاک باعث افت برد نمیشه بلکه اونرو ما راحت توی یک و نیم متری دوروبرای 999یا900 میتونیم سنس کنیم.
البته من این مورد اخرو صرفا از روی این سه کاوش میگم و حجم زیادی که براشون داده.
اگر مطالب تکراری باشه ببخشید