نویسنده |
پیغام |
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
محسن21 نوشته است: mrmr16 نوشته است: محسن21 نوشته است: ارچيلوشمامطمئن باشيد دوبرابردر زيزخاك سنس داريد شايدبيشتر!بنده بالوپ28تا2مترزيرخاك سنس داشتم شما لطف میکنی مشخصات لوپت رو میگی . تعداد دور . نوع سیم مورد استفاده . نوع لوپ رفيق لوپ 28عنكبوتي سيم لاكي فكرميكنم نمره0.5باشد16دوركه دركل32دورميشودبهعبارتي16دورروو16دورزيز ممنون
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 12:58pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم اقای کاوشگر شمام خسته باشید (شوخی)مخلص همگی هستیمو همگی خسته نباشید اقایmrmr16: رو سیم نوشته 1*0.75 mm که هشت دور در120*120 هست اقایb6868 ایشالا که مورد استفادتون بوده باشه و این مورد در تست دوستان هم مورد قبول باشه
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 1:11pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
rohollahmohamady نوشته است: خواهش میکنم اقای کاوشگر شمام خسته باشید (شوخی)مخلص همگی هستیمو همگی خسته نباشید اقایmrmr16: رو سیم نوشته 1*0.75 mm که هشت دور در120*120 هست اقایb6868 ایشالا که مورد استفادتون بوده باشه و این مورد در تست دوستان هم مورد قبول باشه ممنون
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 1:50pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
rohollahmohamady نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز درسته من توی این تاپیک تاحالا فعالیت نداشتم چون سررشته ای از الکترونیک ندارم اما یک لوپ120 در120 دارم باهاش تستهایی انجام دادم گفتم شاید گفتنش خالی از لطف نباشه. تست با مشخصات زیر راجع به سینی58 در58 استیل داخل یک چاه تقریبا ده متری هست که من لوپرو از بالا روی دهانه چاه ثابت گذاشتمو سینی هم داخل چاه تا عمق چهار متری که برا خاطر خیس بودن زمین/وجود سفال و زغال و استخوان و ریشه درختا لای خاکها مجبور شدم تنظیماتو به حداقل برسونم: درود بر شماrohollahmohamady گرامی روح اله جان با سپاس از زحمتی که کشیدی برای انجام تستها فقط فکر کنم اونطور که من متوجه شدم و اشتباه نکنم ، شما سینی استیل رو در عمق زیر دهانه قرار میدادید، البته درسته در این حالت هم جواب میده ولی بهتر بود که داخل چاه کوره های کوچک در عمقهای متفاوت به اندازه هدفتون درست میکردید و از کناره چاه تستها رو انجام میدادین که دیگر جای هیچ شک و تردیدی در نتایج تستهای شما عزیز وجود نداشته باشه. باز هم از بابت زحمتی که کشیدید سپاسگزارم
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 1:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
fereidon نوشته است: با سلام خدمت دوستان غزیز آقا حمید سوالی داشتم از اونجایی که تهیه خازن 5 پیکو مرغوب کمی مشکله و به خاطر اهمیت کار این خازن در صورتیکه از خازن مولتی لایر استفاده بشه چه تاثیری روی کار کرد مدار به وجود میاد ؟ و من ا.. التوفیق یا حق خازنهای چند پیکویی معمولا دقت خوبی دارن. بیشتر بحث سر اینه که خراب نباشه یا درست مونتاژ بشه که چسبیده به فیبر باشه و حین مونتاژ هم حرارت زیادی نبینه. بهرحال این خازن با اینکه اگر از نوع عدسی باشه بهتره ؛ ولی اگر نوع مولتی لایر 5 پیکو یا 4.7 پیکو یا حتی 5.6 پیکو پیدا کردین میتونین استفاده کنین. تفاوت خازن عدسی و مولتی لایر در این رنج ظرفیت بیشتر روی فرکانسهای نزدیک به گیگاهرتز یا بالاتر هست که بلحاظ اینکه آیسی 357 در مدار عملا از حدود 10 مگاهرتز به بالا عملکردی نداره ؛ لذا جوابدهی عدسی و مولتی لایر برای اون خازن تقریبا مساوی هست و بحث کیفیت و سالم بودنش بیشتر مطرحه.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 2:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sinaghahhari نوشته است: دوستان اگه یک فن خیلی ریز درون دستگاه جهت خنک کردن استفاده کنم در عملکرد دستگاه اختلال ایجاد میکند یا باعث بهبود عملکردش می شود؟ دوستان به نظرتان از دوعدد ماسفت زیر کدام بدرد مدار میخورد؟ ماسفت 11n80c3 و ماسفت k2645 در خصوص فن بارها در انجمن توضیح دادیم. ظاهرا برخی دوستان به تقلید از دستگاههای کامپیوتری علاقه دارن از فن هم کمک بگیرن ولی به تفاوتها و اشکالات زیادی که میتونه بوجود بیاره توجه نمیکنن. اصولا فن برای دستگاهی که قراره بصورت پورتابل و اون هم در محیطهای پر از خاک و گرد و غبار استفاده بشه مناسب نیست چون تکان خوردن پی در پی همراه با ورود خاک به داخل سیستم الکترو مکانیکی ؛ فن رو بسرعت معیوب میکنه و به صدا میندازه. حتی در حالت سالم هم صدایی که فن تولید میکنه چیز مطلوبی نیست. مشکل بعدی هم مصرف باطری اضافه ای هست که فن خواهد داشت. اما مهم تر از همه برای یک فلزیاب که دارای گیرنده بسیار حساسی هست ؛ نویزی که فن تولید میکنه اصلا قابل قبول نیست و حداکثر حساسیت سنس دستگاه رو محدود میکنه. در هر صورت استفاده از یک هیت سینک بزرگتر و مناسبتر و حتی از جنس بهتر نه تنها جواب بهتری میده بلکه هیچ یک از ایرادات فن رو هم نداره.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 2:22pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 4:18pm |
|
|
chelashin
کاربر فعال
|
سلام دوستان شاید درست نباشه اینجا مطرح کنم ولی چون تعداد زیادی قطعات مر5وب در اختیارمه وو اینکه از دستگاه های تقریبا پیشرفته چه از نظر اندازه گیری و چه مونتاژ و قاب و اینا تصمیم گرفتم تعداد معدودی از این دستگاه رو درست کردم که شرکتی هم اینجور در نمیاد با قطعات کاملا اصل و مرغوب حتی به شیوه ای جدید بصورت میکرو جدا که اونم در قالبی کوچک و مخصوص بصورت خشابی تعبیه کردم تا موقع تعویض یا آبدیت مجبور نباشم جعبه از جنس سبک و محکم فایبر گلاس رو باز و بسته کنم به شیوه ای فوق العاده زیبا و کلاسیک ساخته شده و به جرآت میتونم بگم که از نظر ظاهری با شرکت های غول دنیا رقابت میکنه و از نظر باطنی هم کاملا تخصصی و بدونه عیب ساخته شده است و لوپ هم فقط یک متری چون برای جابجایی و ارسال گذینه بهتری نسبت به عنکبوتی و تخت برای حملش .دلیل ساختنش سرفا پولی نیست و چون برای خودم واقعا میساختم ولی تهیه آن با دستگاه بصورت تکی مقرون به صرفه نبود و اگه مهندس اجازه بدن به قیمت کاملا مناسب میتونم در اختیار دوستانی که قادر به ساختش نیستن قرار بدم
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 4:35pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آ ماشالله شما چندتا عکس بزار ببينيم و اينکه بايد حميد اجازه بده تا شما تصميم به انجام اينکار بگيری در ضمن اگه کارت به جز دستمتزد سود ديگری داشته باشه کاملا حرامه چرا که صاحب اثر آقا حميده و هرگونه دخل و تصرفی خلاف محسوب شده و خودم در چند روز آينده شما رو با دستبند تحويل آقا حميد ميدم
نه جدا بايد عکس دستگاه رو ديد و آقا حميد قضاوت کنه
خدايا مددی کن
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 4:49pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
بابا ایول دمت گرم شما دیگه دست تمام فروشندها رو بستی تمام و بای کود کردی یه عکس بزار ببینیم چیه اینقدر تعریف میکنی
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 5:18pm |
|
|
|