نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
yahooo نوشته است: دوستانیکه مشکل کانکتور نظامی دارند همانطور که قبلا هم تایید گردید نوع اصلی و جنس بدردنخور داره . فروشگاه چهره الکترونیک نوع اصلی و درجه یک کانکتور نظامی داره من ازش خرید کرده ام خیلی خوب هم جواب داده .اگر خواستید بروید خرید بکنید ولی زیاد نخرید تمام بشه گیر دیگر دوستان نیاد. نوع 3 پین بگیرید عالیه حرف نداره البته بستگی به قیمت هم داره عزیزم ، کانکتورهای نظامی دو مدل دارن ؛ یکی با قیمت 2250 تومن و یکی دیگه با قیمت 6000 تومن که بنده از هر دو مدل از فروشگاه نیکوشاپ خرید کردم و کیفیت کانکتور نظامی 6000 تومنی بسیار برتری داشته و مناسب هست ، موردی رو خدمت عزیزان عرض کنم که کسانی که از کانکتورهای بی کیفیت استفاده کردند بطوریکه نری و مادگی داخل هم لقی داشته و موجب کوئل ارور میشه در بعضی مواقع ، دراین صورت میله های شکافداری در داخل قسمت نری که روی جعبه نصب شده وجود داشته که دوستان میتونن با یک فلز قوی و نازک که به راحتی داخل این شکاف جا بگیره مقدای این شکاف رو بازتر کنن تا دیگه لقی نداشته باشه ، ولی فشار خیلی زیاد هم ممکنه باعث شکسته شدن بشه که باید فقط مقداری فشار بیارن که نشکنه ، دراینصورت اتصال بهتر شده و سیستم بهتر عمل خواهد کرد .. موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:35am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم لوپ یک در یک معمولی با سیم افشان نمره 1*1 بسازم داخل تایپیک ها نوشته بود 9 دور آیا کافیه؟ یک لوپ 30 سانتی هم با باسیم نمره 1*1 افشان می خواهم بسازم ازچه مدل لوپی استفاده بکنم (فلت یا عنکبوتی یا معمولی) و چند دور باشه که کیفیتش بهتر باشه؟ ممنون میشوم دوستان کمکی بکنند راستی برای فلت درست کردن لوپ های کوچکم از چسب دو رو که از تابلو ومهر سازی گرفتم به علاوه چسب حرارتی تفنگی استفاده می کنم
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:06pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
سلام اقا مهدی، قراربود lf357 که از نیکوشاپ خریدید رو تست کنید، میشه نتایجتون روبیان کنید چون من میخوام ازشون خرید کنم.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:06pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان یک مدل کویل سبدی بری فلزیاب های پالسی داخل یوتیوپ دیدم کیفیتش عالیه درست کردنش از عنکبوتی کمی سخت تره تا نظر دوستان چی باشه البته از یک اسپره ای استفاده میکنه کخیلی دلم می خواد ببینم توی ایران پیدا میشه یا نه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:24pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
اینم یک مدل رزین که باش box و کویل فلزیاب می سازند
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:54pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
sinaghahhari نوشته است: سلام دوستان یک مدل کویل سبدی برای فلزیاب های پالسی داخل یوتیوپ دیدم کیفیتش عالیه درست کردنش از عنکبوتی کمی سخت تره تا نظر دوستان چی باشه البته از یک اسپره ای استفاده میکنه که خیلی دلم می خواد ببینم توی ایران پیدا میشه یا نه؟ البته اینم بگم برای کسانی پیچ گوشتی شارژی دارند و ماده مثل رزین که مستحکم بشودو دستان قوی و همچنین راه محاسباتش را پیدا کنند ساختنش از عنکبوتی و فلت هم راحت تره البته اینم بگم که اگه حتما از پیچ mdf استفاده بشه حتما باید یک لوله از جنس پلاستیک یا چوب استفاده که بعد از خشک شدن پیچ های mdf را باید باز کرد
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 1:05pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
sinaghahhari نوشته است: sinaghahhari نوشته است: سلام دوستان یک مدل کویل سبدی برای فلزیاب های پالسی داخل یوتیوپ دیدم کیفیتش عالیه درست کردنش از عنکبوتی کمی سخت تره تا نظر دوستان چی باشه البته از یک اسپره ای استفاده میکنه که خیلی دلم می خواد ببینم توی ایران پیدا میشه یا نه؟ البته اینم بگم برای کسانی پیچ گوشتی شارژی دارند و ماده مثل رزین که مستحکم بشودو دستان قوی و همچنین راه محاسباتش را پیدا کنند ساختنش از عنکبوتی و فلت هم راحت تره البته اینم بگم که اگه حتما از پیچ mdf استفاده بشه حتما باید یک لوله از جنس پلاستیک یا چوب استفاده که بعد از خشک شدن پیچ های mdf را باید باز کرد این اسپری فوم هست که درپنجره ها و .... برای درز گیری شیشه استفاده میکنن قیمت انچنانی هم نداره .
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 1:13pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت عزیزان انجمن لطفا یکی ازدوستان در مورد اون lc meter که به کامپیوتر متصل میشود و درصفحه 837 برای دوستان قرار دادم نظر یا راهکاری ارائه کند که همه ی دوستان این انجمن دسترسی به سلف سنج و... پیدا بکنند
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 1:16pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 2:01pm |
|
|
محسن21
|
12341234 نوشته است: سلام من امروزرفتم تست بیل فلزی رو با لوپ 60 تو 60 سانتی زد جای عدد تفکیک هم علامت سوال داشتم بالوپ 1*1 هم تقریبا همین نتیجه رو داشتم مهندس جان فکر میکنید مشکل من کجاست من از ایسی mac157فلزی استفاده کردم دیلی 18 s20d14f244p185ین هم اعداد تنظیم شده باسلام رفيق آقا حميدگفتندكه بااستفاده ازايسي فلزي مك157بردشماكمتر ميشود باايسي فلزي ال اف157بردبيشترميباشد باتشكر از آقا حميد
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 2:14pm |
|
|
|