نویسنده |
پیغام |
محسن21
|
بادرودآقاحميدميخواهم جواب سوال بنده را شما پاسخ دهيدزيرادرفايل فلزجوكه مطالعه كردم جواب سوالم رانديده ام باتشكرازشمابنده لوپ50دارم وبراي اين لوپ از سيم لاكي0.65استفاده كردم بامحاسبه كويل اهم كويل3.5و353.386ميكروهانري محاسبه شده است كه قطر داخلي لوپ 46ميباشدوفاصله شيارها4سانتيمترميباشدآيااهم لوپ كه خيليزيادهست تاثيراين اهم زيادچيست.باتشكرازآقاحميد
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 2:39pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
برای لوپ 50 سانتی سیم 0.8 الی 1 میل مناسبتر هست. با سیم 0.65 طبیعتا مقاومت لوپ بالا میره و میتونه اندکی برد رو کمتر کنه. ولی میزان کاهش برد زیاد نیست.
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 2:55pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز کسی جواب این سوالمو نداد؟؟؟؟؟سلام دوستان عزیز یکی از دوستان که لوپ1*1 مربع ساخته با سیم افشان منو راهنمایی کنه سیم هارو چطور بندازم داخل لوله ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 3:08pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
یخورده خلاقیتم همچون بدنیستا.بافنربرق بنداز
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 3:25pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان واساتید الالخصوص استاد حمید عزیز این جدوله نتایج لورنز هست که بد نیس همه ببینن که مدارشونو با این نتایج یه مقایسه ای بکنن پیوست: lorenz-z1-deep-sheet-640-nuggets.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 3:44pm |
|
|
yahooo
کاربر حرفه ای
|
سلام حسین جان واقعا زحمت کشیده ای و جای بسی تشکر داره .مدتی بود دنبال یک نفر می گشتیم که این کار را انجام بده.البته نیاز نبود بجز ماسفت لاین ها و پدها اینقدر بزرگ بگیری ! pcb قبلی خوب جواب داده فقط جای پد ماسفت را درست می کردی کفایت می کرد. مثل این تصویر. البته من بلد نبودم سایزش را درست کنم و فقط از قسمت ماسفت به بالا را مقداری درست کردم که ماسفت to-247 هم بخوره . امضاء مهندس هم سرجاشه بقیه اش اقا حسین دست شما را می بوسه اگر وقت داشته باشی یکی مثل این درست کنی و pdf انرا بگذاری بسیار ممنون میشیم برادر .بازهم خسته نباشید از اینکه پد های مستطیل شکل را هم دایره ای کرده ای سپاسگزاریم.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 4:13pm |
|
|
محسن21
|
حمید نوشته است: برای لوپ 50 سانتی سیم 0.8 الی 1 میل مناسبتر هست. با سیم 0.65 طبیعتا مقاومت لوپ بالا میره و میتونه اندکی برد رو کمتر کنه. ولی میزان کاهش برد زیاد نیست. باتشكرآقاحميدشماگفتيدكه سيم يك ميل كدام يك از سيم هاي يك ميل بهترين جواب را ميدهدسيم لاكي ياسيم افشان برق وچندمترسيم موردنيازبراي اين لوپ ميباشد بنده باسيم ليتزكارنكرده ام وسيم ليتزبه سختي گيرمي آيدمن كه چندجارفتم نديدم!باتشكرازآقاحميد
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 4:51pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
yahooo نوشته است: سلام حسین جان واقعا زحمت کشیده ای و جای بسی تشکر داره .مدتی بود دنبال یک نفر می گشتیم که این کار را انجام بده.البته نیاز نبود بجز ماسفت لاین ها و پدها اینقدر بزرگ بگیری ! pcb قبلی خوب جواب داده فقط جای پد ماسفت را درست می کردی کفایت می کرد. مثل این تصویر. البته من بلد نبودم سایزش را درست کنم و فقط از قسمت ماسفت به بالا را مقداری درست کردم که ماسفت to-247 هم بخوره . امضاء مهندس هم سرجاشه بقیه اش اقا حسین دست شما را می بوسه اگر وقت داشته باشی یکی مثل این درست کنی و pdf انرا بگذاری بسیار ممنون میشیم برادر .بازهم خسته نباشید از اینکه پد های مستطیل شکل را هم دایره ای کرده ای سپاسگزاریم. خواهش میکنم دوست عزیز انجام وظیفه بود اگه عمری باقی موند در خدمت دوستان هستیم البته کاربران ومدیران این سایت واقعا سالارن
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 5:03pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام دوست گرامی که داری زحمت می کشی pcb تهیه می کنی بی زحمت یک pcb هم تهیه کن که که زمین مدارش کمتر باشه ولی پبن اتصال قطعاتش پهن تر باشه که با تعویض قطعات مس فیبر آسیب نبینه و مونتاژش راحت تر بشه و همچنین بیشتر بدرد کسایی بخوره که کل داخل جعبه مدار را شیلدش میکنند و بعدش هم با یک لایه چسب کتاب یا نایلون عایق و این را به زمین مدار وصل می کنند اینجوری خطر اتصالی هم که پیش نمیاد هیچوقت
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 5:46pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
sinaghahhari نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم لوپ یک در یک معمولی با سیم افشان نمره 1*1 بسازم داخل تایپیک ها نوشته بود 9 دور آیا کافیه؟ یک لوپ 30 سانتی هم با باسیم نمره 1*1 افشان می خواهم بسازم ازچه مدل لوپی استفاده بکنم (فلت یا عنکبوتی یا معمولی) و چند دور باشه که کیفیتش بهتر باشه؟ ممنون میشوم دوستان کمکی بکنند راستی برای فلت درست کردن لوپ های کوچکم از چسب دو رو که از تابلو ومهر سازی گرفتم به علاوه چسب حرارتی تفنگی استفاده می کنم کسی هستش کمکی کنه؟
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 5:54pm |
|
|
|