نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
b6868 نوشته است: سلام دوستان به نظر شما این دستگاه به طلای استفاده شده در ابزار الکترونیکی مثل موبایل و بعضی بردها که باید با کیفیت باشه حساس نیست؟؟؟ چون بردهای اوراقی موبایل رو تا کیلویی 50 هزار تومان و کامپیوتر رو تا 30 هزار تومان میخرند که فکر کنم برای هرکیلو برد اوراقی گوشی در حد چند گرم طلا ازش بگیرن یه سرچ در اینترنت بکنید روش و توضیحاتش هست در هر یک تن از تلفنهای همراه فرسوده بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم طلا یافت میشود. بله داداش با نظر شما کاملا موافقم بنده در تهران کسی رو ميشناسم که خودش زرنگ اين ماجراهاست و با جمع کردن سى پى يو های پايه دار به استخراج طلا مبادرت کرده چرا که پايه اين نوع CPUها از جنس اعلاى طلا هستن حالا شايد دستگاه طلای موجود در کوشی رو که با فعال شدن گوشی و آزاد شدن يونها ميگيره هر چند اين نظر آخر فرضيه بود تا نظر دوستان چی باشه
خدايا مددی کن
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 11:59pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: فقط وقتی تماس میگیرم ال ای دی ها با نزدیک شدن به ترتیب روشن میشه و صدای بیزر کم و زیاد میشه.در ضمن بعضی وقتها از ثبات خارج میشه.من از محسن عزیز هم خواهش میکنم این مدار رو رها نکنند و به کمک همدیگه لااقل یه نتیجه هرچند ضعیف هم بگیریم و با این وسیله بتونیم سنس داشته باشیم.من ولتاژ ها رو هم میگیرم امشب قرار میدم . خواهش میکنم.بی ثباتی علتش باطری هست که مستقیم متصل میشه اما اگه رگلاتورببندیم و ولتاز رو کمی زیادتر کنیم مشکل حل میشه.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 19 اردیبهشت1394 - 12:08am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: بهرام نوشته است: پوریا نوشته است: بهرام جان من هم ورژن دو رو ساختم با 4046. موبایل رو از 10 سانتی میزنه ولی متاسفانه دیروز بردم محل تست هیچی نزد .حالا نمیدونم از تنظیمات هست یا حساسیت کمه که نمیزنه. خسته نباشی ممنون.در کل همه ورزنها یکی هستن .یعنی چطور سنس میکنه موبایل در حال تماس یا استندبای چون وقتی موبایل استندبای هست سیگنالی نمیده بیرون که گیرنده درست فعال بشه واون 10سانت هم نویز بدن خودتون هست که روی انتن تاثییر میزاره بهرام جان واقعیتش اینه که موبایل حتی وقتی که استند بای هست با bts های اطراف خود در ارتباط هست . و مرتبا کدهایی از btsهای اطراف دریافت میکند و به قویترین سطح سیگنال دریافتی پاسخ میدهد و به زبان ساده تر خودشو با اون مچ میکند و در فواصل معین ( زمانیکه گوشی در جای ثابتی قرار دارد ) کدهایی را با مدولاسیون PSK و FSK به BTS ارسال میکند . این کدها زمانی به دفعات بیشتر ارسال میشود که موقعیت گوشی چند متر جابجا شود. پس یا دستگاه به قسمت فرستنده ی گوشی حساس هست یا به قسمتهای فلزی گوشی . که میشه با تست موبایل خاموش و موبایل روشن تستش نمود . لازم به توضیح است که فعلا سیستم موبایل gsm در دو باند 900 و 1800 مگا هرتز در چندین کانال کار میکند . بهرام جان شما استاد مایی ولی چون احساس کردم در زمینه شبکه های موبایل اطلاعاتی تکمیلتر دارم این شد این موضوع رو بیان نمودم . بله خواهش میکنم شما سرورین حرفهاتون کاملا درسته زمانی که موبایل در حالت استندبای هست خودش رو وفق میده با سیگنالهای انتن اما گیرنده ما بیشترین واکنش رو به سیگنالهای انالوگ داره واگه اشتباه نکنم GSM سیگنال دیجیتال هست وزمانی که پیام یاتماسی گرفته وداده بشه موبایل از حالت خواب بیدار وسیگنال رو دریافت وارسال میکنه به انتن واین باعث تحریک گیرنده ما میشه
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 19 اردیبهشت1394 - 12:16am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان رگولاتور داره .باتری هم دو تا 9 ولت سری کردم جریان در حالت عادی 18 میلی آمپر در هنگام سنس کامل به 35 میلی امپر میرسه قطعات هم خنک هست.ظاهرا دستگاه سالمه.فقط میمونه سیگنال ورودی به مدار که اگر مشابه اون رو پیدا کنیم تست دستگاه اسون میشه .اقا محسن سلام ولتاژها رو گرفتم پایه مشترک مقاومت 3 و ایسی یک در هنگام عادی 7.10 ولت و در هنگام سنس 6.30 ولت هست. پایه مشترک مقاومت 7 و مولتی ترن 4 در حالت عادی 6.40 و در هنگام سنس 4.90 ولت هست. در ضمن ولتاژ باتری من چون دو روز استفاده کردم الان به 13 ولت رسیده. محک جان با کنترل هم تست کردم هیچ واکنشی نداشت.
|
یکشنبه 19 اردیبهشت1394 - 12:35am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 4:35pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 7:37pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
همچنان دمت گرم آقا بهرام انشاالله مدارت نتيجه بده ماهم بسازيم و دعاگوى شما باشيم اما گله دارم از استادم رضا آوير که فقط نظاره گره چراکه فعاليت زيادى در اين رابطه کرده و نظراتش ميتونه سازنده باشه
خدايا مددی کن
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 8:42pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
سلام. خسته نباشی آقا بهرام. خوب پس به نتایجی رسیدی الحمدلله. زدن لامپ کم مصرف نشانه خوبیه از چه فاصله ای یه لامپ 20 واتیشو میزنه؟ آیا به جرقه باطری 1/5 ولتی هم واکنش داره؟ میتونی یه اسیلاتوری مثل یه فلزیابو در گوشه ای از خونه روشن کنی و برای لحظاتی کل برق خونه رو هم قطع کنی و ببینی اسیلاتورو از چه فاصله ای میگیره؟ یکی از نستهای خوب زدن همین دستگاههای به اصطلاح یونسازه که تجاری میفروشن باید بتونه اونا رو هم حداقل از 2 متری بزنه. راستی، فرانکو یه سری توصیه های فنی هم نوشته بود که گمان کردم از این پروژه منصرف شدید دیگه نذاشتمشون. نیازی هست؟
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 9:29pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: همچنان دمت گرم آقا بهرام انشاالله مدارت نتيجه بده ماهم بسازيم و دعاگوى شما باشيم اما گله دارم از استادم رضا آوير که فقط نظاره گره چراکه فعاليت زيادى در اين رابطه کرده و نظراتش ميتونه سازنده باشه خواهش میکنم محسن جان بهرحال من سعیمو میکنم انشالله جواب بده
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:02am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: سلام. خسته نباشی آقا بهرام. خوب پس به نتایجی رسیدی الحمدلله. زدن لامپ کم مصرف نشانه خوبیه از چه فاصله ای یه لامپ 20 واتیشو میزنه؟ آیا به جرقه باطری 1/5 ولتی هم واکنش داره؟ میتونی یه اسیلاتوری مثل یه فلزیابو در گوشه ای از خونه روشن کنی و برای لحظاتی کل برق خونه رو هم قطع کنی و ببینی اسیلاتورو از چه فاصله ای میگیره؟ یکی از نستهای خوب زدن همین دستگاههای به اصطلاح یونسازه که تجاری میفروشن باید بتونه اونا رو هم حداقل از 2 متری بزنه. راستی، فرانکو یه سری توصیه های فنی هم نوشته بود که گمان کردم از این پروژه منصرف شدید دیگه نذاشتمشون. نیازی هست؟ خواهش میکنم .ببینین اصولا من از قاعده مدار خارج شدم یعنی این مدار نباید به این چیزا حساس بشه چون یک گیرنده فرکانس بالا هست ومن گیرنده رو به واکنش به فرکانس پایین وادار کردم البته نه اینکه گیرندگی در فرکانس بالا مختل شده باشه نه کلا هردوروساپورت میکنه.واینکه میگین با جرقه باطری فعال بشه هیچ وقت تو این مدار اتفاق نمیفته ونباید هم بیفته.اما لامپ کمصرف رو از 40سانتی کلا صوت فعال میشه وکمی دورتر تا 1متر هم سنس میشه اما ترانس برق رو که واسه دربازکن هست از 2متری میزنه.منظورتون یون زنراتور هست مسلما میگیره چون یک تست دیگه انجام دادم وبهتر از بقیه سنس رو انجام داد یک ارمیچر در حال چرخش خودش یک یون زنراتور هست وکاملا جواب داده.در مورد توصیه های اقای فرانکو چرا که نه شاید به پیشرفتمون کمک کنه مشتاقم تا ببینم شاید حرفهاشون تکمیل کننده باشه به قول معروف یک دست صدا نداره وطرح هم واسه ایشون بوده
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:12am |
|
|
|