انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 847 , 848 , 849 , 850 , 851 , 852 , 853 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
آقا رضا و یاهو جان ممنون از شما

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
HOSSEIN447 نوشته است:
این فایل هم برای دوستانی که میخان زمین مدارشون نباشه البته بیحکمت نبوده مهندس حمید بخاطر کم شدن نویز این کار و کردن اگه این هم کمکی برای دوستان هستش اینم خدمتشون

داداش دستت درست انشاا... هم پاینده باشی هم یابنده

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 7:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
reza2490 نوشته است:
adnistor_6 نوشته است:
سلام دوستان من لوپ یک در یک لورنزو باز کردم از سیم افشان استفاده شده و قطر سیم ها فرق داره کسی دلیلشو میدونه؟

دوست عزیز قطر سیمها چقدره وچند دور استفاده شده.؟
منظورت همون کابل 12متری هست.؟

لوپ یک در یک شرکتی رو باز کردم میخواستم به صورت یک نفره بگردونمش برای همین کابل رو باز کردم تارویه یک لوله پلاستیکی بزارم به صورت دایره ای .کابل رو بستم با هزارتا مکافات .اما تا اونجایی که یادمه یکی از سیمهاش دوبرابر سیم های دیگش بود قطرشم حدود یک میل بود و اون یکی دو میل که داخلش یک سیم شیلد هم داشت چهار رشته سیم بود به طول ۸ متر که همش میومد به ترتیب به هم لحیم میشد طریقه وصل شدنشونم باید مثل همین کابل شبکه باشه که دوستان استفاده میکنن

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 8:03pm

سلام به تمامی کاربران عزیز سایت فلزجو

من تازه عضو این تالار شدم.علت این که اومدم اینجا هم همین فلزیابی هست که ظاهرا اسمش Fpiهست.من حدود 1 ماه پیش بایکی از دوستانم صحبت کردم که یه مکان داریم که قبلا تو ان محدوده یه چیزایی کشف کرده بودیم.دوستم گفت من یه سیستم خوب دارم اگر دوست داشتی تا بیارمش بریم سراغ جاتون.بعد از مدتی هماهنگی های لازم رو کردیم و یه شب رفتیم اونجا.دوستم که با دستگاه کارمیکرد شروع به کار کرد و بعد از چند دقیقه دستگاه یه جایی واکنش داد دوستم چند دقیقه اونجا تمرکز کرد و گفت اینجا یه خبری هست.ما قرار حفاری رو گزاشتیم برا فرداشبش.و تونستیم تو عمق 2تا2/5 متری (دقیقاً یادم نیست) یه قبر دخمه مانند رو باز کنیم و چند تا اشیا نظیر خنجر مفرغی و ماسک که میگن جنسش طلا هست و یه مجسمه ی مفرغی دیگه و یه مار 2سر طلا و یه خم 2صورت طلا و 35 سکه ی نقره ی محمد رسول الله کشف کنیم.من این سیستم رو خیلی قبول دارم چون قبلا 2 تاسیستم (پالس استار3)و(Luminos15000) بردیم هیچ کدم چیزی نزدن. حالا اگر مهندس حمید و مدیران سایت اجازه بدن و مشکلی براشون پیش نیاد من یه عکس از اشیا کشف شده بزارم.اجازه هست؟

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 8:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yahooo نوشته است:
اقای حسین عزیز فقط یک نگاه سطحی کردم خالی از اشکال هم نیست.ولی باز هم جای تشکر داره دوست عزیز @};-

دوست عزیز وقتی پرینت بگیری بهتر مشخص میکنه یه پرینت ازش بگیر متوجه میشی

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز میشه لطفا بفرمایید که مشخصات درج شده روی اون کابل که گفتین از لوپ شرکتی باز کردین چی بوده ؟
و لوپ متعلق به چه دستگاهی بود؟
ممنونم
از دوستان دیگه هم تقاضا دارم هر کس اطلاعی در مورد قالب پلاستیکی لوپ 45 یا بزرگتر داره اعلام کنه. بازوی دست راست من به خاطر سنگینی لوپ 60 سانتی الان دو برابر دست چپم شده :D
ممنون میشم اگر کسی کمکی بکنه

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 8:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
دوست عزیز میشه لطفا بفرمایید که مشخصات درج شده روی اون کابل که گفتین از لوپ شرکتی باز کردین چی بوده ؟
و لوپ متعلق به چه دستگاهی بود؟
ممنونم
از دوستان دیگه هم تقاضا دارم هر کس اطلاعی در مورد قالب پلاستیکی لوپ 45 یا بزرگتر داره اعلام کنه. بازوی دست راست من به خاطر سنگینی لوپ 60 سانتی الان دو برابر دست چپم شده :D
ممنون میشم اگر کسی کمکی بکنه

موافقم

خدايا مددی کن

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 8:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

yahooo نوشته است:
اقای حسین عزیز فقط یک نگاه سطحی کردم خالی از اشکال هم نیست.ولی باز هم جای تشکر داره دوست عزیز @};-

دوست عزیز این ایرادها رو هم گرفتم( اصلاحیه پی دی اف)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 9:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

HOSSEIN447 نوشته است:
yahooo نوشته است:

دوست عزیز این ایرادها رو هم گرفتم( اصلاحیه پی دی اف)

مرسی دوست عزیز @};-

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 9:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حسین آقای عزیز، دستت درد نکنه. ممنون بابت زحماتیکه کشیدی. با توجه به حساسیت مهندس حمید در هرگونه دستکاری در مدار و قطعات و سکوتشون در مورد پی سی بی ترسیمی شما ظاهراً مورد تایید ایشون هم هست .

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 9:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 847 , 848 , 849 , 850 , 851 , 852 , 853 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 91 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure