انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:58pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 848 , 849 , 850 , 851 , 852 , 853 , 854 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahmood51 نوشته است:
حسین آقای عزیز، دستت درد نکنه. ممنون بابت زحماتیکه کشیدی. با توجه به حساسیت مهندس حمید در هرگونه دستکاری در مدار و قطعات و سکوتشون در مورد پی سی بی ترسیمی شما ظاهراً مورد تایید ایشون هم هست .

خواهش میکنم اقا محمود مهندس نسبت به تما م بچه ها لطف دارن والله با کسب اجازه ازایشون براشون موردی نداشت گفتن میتونین تو تاپیک بزارین هرکی دوست داشت استفاده کنه قابل دوستان عزیزی مثل شما وسایر دوستان ونداشت :ymhug: :ymhug: :ymhug:

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 10:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان این هم یک پی سی بی .فقط و فقط جای ماسفت TO-247 دستکاری و درست شده و هیچگونه تغییر دیگه ای نداره.
در ضمن سایزش را باید خودتان موقع پرینت گرفتن درست کنید چون من سایز و مایز بلد نبودم :D
اگر کسی پرینت داره میتونه تستش بکنه و اعلام کنه روی چند درصد باید پرینت گرفت

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
دوست عزیز میشه لطفا بفرمایید که مشخصات درج شده روی اون کابل که گفتین از لوپ شرکتی باز کردین چی بوده ؟
و لوپ متعلق به چه دستگاهی بود؟
ممنونم
از دوستان دیگه هم تقاضا دارم هر کس اطلاعی در مورد قالب پلاستیکی لوپ 45 یا بزرگتر داره اعلام کنه. بازوی دست راست من به خاطر سنگینی لوپ 60 سانتی الان دو برابر دست چپم شده :D
ممنون میشم اگر کسی کمکی بکنه

این نوع لوپها چطوره ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 10:26pm
مدیر کل
مدیر کل

12341234 نوشته است:
سلام اقای مهندس حمید یه پیشنهاد هم من راجع به پی سی بی دارم اگر این دو نقطه بهم وصل بشه بهتر نمیشه
پیوست:
pi.png

من جای شما بودم با توجه به حجم کار منحصر بفردی که انجام شده سوال میکردم چرا بجای اتصال اون دو نقطه که خیلی ساده و جلو چشم بود ؛ اومدیم جامپر گذاشتیم! :D علتش مشخصا امکان یکپارچگی زمین مدار هست. اگر اون دو نقطه مدار به هم متصل بشه دیگه مسیر اتصال زمین حالت خوبی پیدا نمیکنه و منجر به بی ثباتی و تاثیر نویز میشه. لذا ترجیح دادم یک جامپر برای خط ولتاژ 12 در نظر بگیرم و در عوض دو قسمت اصلی از زمین مدار بتونن به هم متصل بشن.
ظاهرا دوستان شروع به نظر دادن و دستکاری فیبر کردن! ولی توجه نمیکنن که فیبر اصلی حدود 1 هفته معادل 50 ساعت وقت صرفش شده و اکثر این زمان صرف ریزه کاریهای خاصی شده که در کارکرد مدار تاثیر داره. وگرنه طراحی فیبر به این کوچکی رو معمولا میشه 1 روزه انجام داد بدون اینکه به جزئیات توجه زیادی بشه. به ویژه بنده که طرح مدار رو ریختم بخوبی میدونستم اتصالات به چه صورتی باشه بهتر جواب میده. لذا فیبر اصلی در حد 99 درصد ایده آل هست. تعویض قطعه هم که نیازی به تغییر فیبر نداره! هر کاری راه خودشو داره. ما نمیتونیم بخاطر ساده تر شدن مونتاژ یا تعویض قطعه بیایم هم فیبر رو بزرگتر کنیم و هم مقداری از کارایی مدار رو پایین بیاریم.

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کمال جان چه لوپ سنگینی !!!!!!!!!! باید ببندیش به عقب تراکتور بتونه بالا و پایینش بکنه. احتمالا اون سازنده خارجی اش تراکتور داشته :-J

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شکیب جان فنر برق تو لوله گیرمیکنه چند بار انجام دادم گفتم شاید یه روش دیگه بدونین

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:03pm
مدیر کل
مدیر کل

reza68 نوشته است:
سلام مهندس حمیر عزیز
آیا میشه روی سبمهای لوپ برای محکم کاری چسب چوب بریزیم؟ آیا تاثیر منفی نمیذاره؟

این سوال بارها مطرح شده و پاسخ دادیم! خلاصه عرض کنم اشکالی نداره ولی بهتره سعی کنین اون چسب لابلای سیمها فرو نره و فقط روی کل سیمها رو بگیره. وگرنه مقداری ظرفیت خازنی لوپ رو بالاتر میبره که مطلوب ما نیست. در عین حال فکر میکنم مواد بهتری نسبت به چسب چوب وجود دارن که برای این کار بهتر جواب میدن.

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:03pm
مدیر کل
مدیر کل

saman2015 نوشته است:
سلام به تمامی کاربران عزیز سایت فلزجو

من تازه عضو این تالار شدم.علت این که اومدم اینجا هم همین فلزیابی هست که ظاهرا اسمش Fpiهست.من حدود 1 ماه پیش بایکی از دوستانم صحبت کردم که یه مکان داریم که قبلا تو ان محدوده یه چیزایی کشف کرده بودیم.دوستم گفت من یه سیستم خوب دارم اگر دوست داشتی تا بیارمش بریم سراغ جاتون.بعد از مدتی هماهنگی های لازم رو کردیم و یه شب رفتیم اونجا.دوستم که با دستگاه کارمیکرد شروع به کار کرد و بعد از چند دقیقه دستگاه یه جایی واکنش داد دوستم چند دقیقه اونجا تمرکز کرد و گفت اینجا یه خبری هست.ما قرار حفاری رو گزاشتیم برا فرداشبش.و تونستیم تو عمق 2تا2/5 متری (دقیقاً یادم نیست) یه قبر دخمه مانند رو باز کنیم و چند تا اشیا نظیر خنجر مفرغی و ماسک که میگن جنسش طلا هست و یه مجسمه ی مفرغی دیگه و یه مار 2سر طلا و یه خم 2صورت طلا و 35 سکه ی نقره ی محمد رسول الله کشف کنیم.من این سیستم رو خیلی قبول دارم چون قبلا 2 تاسیستم (پالس استار3)و(Luminos15000) بردیم هیچ کدم چیزی نزدن. حالا اگر مهندس حمید و مدیران سایت اجازه بدن و مشکلی براشون پیش نیاد من یه عکس از اشیا کشف شده بزارم.اجازه هست؟

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
بنده درست متوجه نشدم آیا موفقیتی که بدست اوردین با این طرح فلزیاب فلزجو بوده؟! در این صورت بنده از این بابت خوشحالم و به شما تبریک میگم. طبیعتا قرار دادن تصاویر تا حدی که امنیت خود شما به خطر نیفته از نظر بنده اشکالی نداره و قطعا مایه دلگرمی همه ماست. امیدوارم موفقیتهای بیشتری بدست بیاد.

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeed.jo نوشته است:
شکیب جان فنر برق تو لوله گیرمیکنه چند بار انجام دادم گفتم شاید یه روش دیگه بدونین

چه لوله ای مدنظرشماست؟

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:11pm
مدیر کل
مدیر کل

hamedkk نوشته است:
دوست عزیز میشه لطفا بفرمایید که مشخصات درج شده روی اون کابل که گفتین از لوپ شرکتی باز کردین چی بوده ؟
و لوپ متعلق به چه دستگاهی بود؟
ممنونم
از دوستان دیگه هم تقاضا دارم هر کس اطلاعی در مورد قالب پلاستیکی لوپ 45 یا بزرگتر داره اعلام کنه. بازوی دست راست من به خاطر سنگینی لوپ 60 سانتی الان دو برابر دست چپم شده :D
ممنون میشم اگر کسی کمکی بکنه

حامد جان از شما بعید بود! :D شما که در توصیفات قبلی خودتون فرمودین دستگاه رو خیلی سبک ساختین حالا چی شد سنگین شده؟ :D
بهرحال فکر میکنم اگر یک مقدار بخوایم حرفه ای تر کار کنیم باید سراغ چیزهایی مثل فیبر کربن بریم! فیبر کربن نه تنها بسیار سبکه بلکه استحکام خوبی هم داره و در عین حال اندکی حالت شیلد رو هم میتونه برای لوپ ایجاد کنه. البته قیمتش بالاست!

یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 848 , 849 , 850 , 851 , 852 , 853 , 854 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 75 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure