نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
mahmood51 نوشته است: حسین آقای عزیز، دستت درد نکنه. ممنون بابت زحماتیکه کشیدی. با توجه به حساسیت مهندس حمید در هرگونه دستکاری در مدار و قطعات و سکوتشون در مورد پی سی بی ترسیمی شما ظاهراً مورد تایید ایشون هم هست . خواهش میکنم. البته ایشون زحمت کشیدن و از بنده هم برای قرار دادن فیبر اجازه گرفتن. ولی بنده این فیبر رو نمیتونم زیاد توصیه کنم چون با اینکه بسیار شبیه فیبر اصلی هست ولی فیبر اصلی بهتر و در عین حال کوچکتره. با این حال دوستان اگر به هر دلیلی علاقه دارن فیبر دیگری داشته باشن میتونن با مسئولیت خودشون امتحان کنن.
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
kamal857 نوشته است: این نوع لوپها چطوره ؟
این لوپ به نوع بسکت موسوم هست و نمونه ایش رو بنده دارم و قبلا نتایجش رو بیان کردم. خلاصه عرض کنم از نظر دیلی شاید پایین ترین دیلی رو بین همه لوپها داشته باشه! ولی بنظر میرسه بلحاظ انسجام ضعیف میدانی که داره ؛ بردش در حد کاملا محسوسی کمتر از لوپ عنکبوتی یا تخت هست. لذا با توجه به اینکه ساخت لوپ بسکت بمراتب سخت تر از عنکبوتی هست و در عین حال ضعیف تر هم جواب میده ؛ ساختش رو توصیه نمیکنم.
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:19pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: hamedkk نوشته است: دوست عزیز میشه لطفا بفرمایید که مشخصات درج شده روی اون کابل که گفتین از لوپ شرکتی باز کردین چی بوده ؟ و لوپ متعلق به چه دستگاهی بود؟ ممنونم از دوستان دیگه هم تقاضا دارم هر کس اطلاعی در مورد قالب پلاستیکی لوپ 45 یا بزرگتر داره اعلام کنه. بازوی دست راست من به خاطر سنگینی لوپ 60 سانتی الان دو برابر دست چپم شده ممنون میشم اگر کسی کمکی بکنه حامد جان از شما بعید بود! شما که در توصیفات قبلی خودتون فرمودین دستگاه رو خیلی سبک ساختین حالا چی شد سنگین شده؟ بهرحال فکر میکنم اگر یک مقدار بخوایم حرفه ای تر کار کنیم باید سراغ چیزهایی مثل فیبر کربن بریم! فیبر کربن نه تنها بسیار سبکه بلکه استحکام خوبی هم داره و در عین حال اندکی حالت شیلد رو هم میتونه برای لوپ ایجاد کنه. البته قیمتش بالاست! مهندس جان منظورتون همون فیبر کربنی هست که رو بدنه اتومبیل استفاده میکنند؟؟
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:23pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
منظورم ورق فیبر کربن یا لوله های فیبر کربنی هست که در بازار میشه پیدا کرد. طبیعتا از فیبر کربن در اتومبیلهای جدید و گرانقیمت و همینطور هواپیما هم استفاده میشه و علتش سبکی و استحکام بالا هست.
|
یکشنبه 20 اردیبهشت1394 - 11:44pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: منظورم ورق فیبر کربن یا لوله های فیبر کربنی هست که در بازار میشه پیدا کرد. طبیعتا از فیبر کربن در اتومبیلهای جدید و گرانقیمت و همینطور هواپیما هم استفاده میشه و علتش سبکی و استحکام بالا هست. ممنون مهندس جان. آیا فرمول خاصی برا محاسبه اهم لوپ هست ؟؟؟ یعنی قبل اینکه شروع به پیچیدن کنیم محاسبه کنیم که چه نمره سیمی انتخاب کنیم که اهمش مثلا در بیاد 1
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:04am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
adnistor_6 نوشته است: سلام دوستان من لوپ یک در یک لورنزو باز کردم از سیم افشان استفاده شده و قطر سیم ها فرق داره کسی دلیلشو میدونه؟ سلام دوست عزیز از همون سیمها عکس بذار
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:45am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
saman2015 نوشته است: سلام به تمامی کاربران عزیز سایت فلزجو
من تازه عضو این تالار شدم.علت این که اومدم اینجا هم همین فلزیابی هست که ظاهرا اسمش Fpiهست.من حدود 1 ماه پیش بایکی از دوستانم صحبت کردم که یه مکان داریم که قبلا تو ان محدوده یه چیزایی کشف کرده بودیم.دوستم گفت من یه سیستم خوب دارم اگر دوست داشتی تا بیارمش بریم سراغ جاتون.بعد از مدتی هماهنگی های لازم رو کردیم و یه شب رفتیم اونجا.دوستم که با دستگاه کارمیکرد شروع به کار کرد و بعد از چند دقیقه دستگاه یه جایی واکنش داد دوستم چند دقیقه اونجا تمرکز کرد و گفت اینجا یه خبری هست.ما قرار حفاری رو گزاشتیم برا فرداشبش.و تونستیم تو عمق 2تا2/5 متری (دقیقاً یادم نیست) یه قبر دخمه مانند رو باز کنیم و چند تا اشیا نظیر خنجر مفرغی و ماسک که میگن جنسش طلا هست و یه مجسمه ی مفرغی دیگه و یه مار 2سر طلا و یه خم 2صورت طلا و 35 سکه ی نقره ی محمد رسول الله کشف کنیم.من این سیستم رو خیلی قبول دارم چون قبلا 2 تاسیستم (پالس استار3)و(Luminos15000) بردیم هیچ کدم چیزی نزدن. حالا اگر مهندس حمید و مدیران سایت اجازه بدن و مشکلی براشون پیش نیاد من یه عکس از اشیا کشف شده بزارم.اجازه هست؟ مرسی دوست عزیز حتما عکس رو بذار در ضمن اگه قیمتشون زیاده و راضی هستید مهندس حمید رو در نظر داشته باشید. خدا وکیلی خیلی زحمت میکشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1394 - 12:51am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
milad7 نوشته است: ممنون مهندس جان. آیا فرمول خاصی برا محاسبه اهم لوپ هست ؟؟؟ یعنی قبل اینکه شروع به پیچیدن کنیم محاسبه کنیم که چه نمره سیمی انتخاب کنیم که اهمش مثلا در بیاد 1
بله بر اساس متراژ سیمی که در هر لوپ استفاده میشه و این نکته که هر متر از سیم خاص دارای اهم مشخصی هست میشه مقدار مقاومت رو تخمین زد. چون میزان اهم دقیق اهمیتی نداره ؛ همین که از مشخصات سیم توصیه شده استفاده کنین کافیه. برای لوپهای کوچکتر از 45 سانت سیم 0.7 یا 0.8 و برای لوپ 60 و 1 متری سیم 1 میل و برای لوپ 2 متری سیم 1.2 میل مناسبه. همین رو رعایت کنین دیگه نیاز به محاسبه دیگری نیست.
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1394 - 1:04am |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: saman2015 نوشته است: سلام به تمامی کاربران عزیز سایت فلزجو
من تازه عضو این تالار شدم.علت این که اومدم اینجا هم همین فلزیابی هست که ظاهرا اسمش Fpiهست.من حدود 1 ماه پیش بایکی از دوستانم صحبت کردم که یه مکان داریم که قبلا تو ان محدوده یه چیزایی کشف کرده بودیم.دوستم گفت من یه سیستم خوب دارم اگر دوست داشتی تا بیارمش بریم سراغ جاتون.بعد از مدتی هماهنگی های لازم رو کردیم و یه شب رفتیم اونجا.دوستم که با دستگاه کارمیکرد شروع به کار کرد و بعد از چند دقیقه دستگاه یه جایی واکنش داد دوستم چند دقیقه اونجا تمرکز کرد و گفت اینجا یه خبری هست.ما قرار حفاری رو گزاشتیم برا فرداشبش.و تونستیم تو عمق 2تا2/5 متری (دقیقاً یادم نیست) یه قبر دخمه مانند رو باز کنیم و چند تا اشیا نظیر خنجر مفرغی و ماسک که میگن جنسش طلا هست و یه مجسمه ی مفرغی دیگه و یه مار 2سر طلا و یه خم 2صورت طلا و 35 سکه ی نقره ی محمد رسول الله کشف کنیم.من این سیستم رو خیلی قبول دارم چون قبلا 2 تاسیستم (پالس استار3)و(Luminos15000) بردیم هیچ کدم چیزی نزدن. حالا اگر مهندس حمید و مدیران سایت اجازه بدن و مشکلی براشون پیش نیاد من یه عکس از اشیا کشف شده بزارم.اجازه هست؟ دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. بنده درست متوجه نشدم آیا موفقیتی که بدست اوردین با این طرح فلزیاب فلزجو بوده؟! در این صورت بنده از این بابت خوشحالم و به شما تبریک میگم. طبیعتا قرار دادن تصاویر تا حدی که امنیت خود شما به خطر نیفته از نظر بنده اشکالی نداره و قطعا مایه دلگرمی همه ماست. امیدوارم موفقیتهای بیشتری بدست بیاد. درود بر شما
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1394 - 1:20am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
دوستان امکان عکس گرفتن نیست چون کابل رو وقتی از لوله دراوردم دوباره لحیم کردم و با نوار تیوب کاملا اب بندی شده اما بعدا شاید وقت کردم دوباره بازش کنم و عکسشو بزارم اما یک عکس هست که تویه یک سایت دیدم و با اون چیزی که توی کابل لوپ بنده بود یکی هست کابل هم برای لورنز ایکس ۵ هستس که فکر نمیکنم فرقی بکنه با مدلهایه دیگش http://uupload.ir/files/h9e9_lorenz1mt_coil_2.jpg
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1394 - 1:38am |
|
|
|