انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:01pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 850 , 851 , 852 , 853 , 854 , 855 , 856 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

sinaghahhari نوشته است:
sinaghahhari نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم لوپ یک در یک معمولی با سیم افشان نمره 1*1 بسازم داخل تایپیک ها نوشته بود 9 دور آیا کافیه؟
یک لوپ 30 سانتی هم با باسیم نمره 1*1 افشان می خواهم بسازم ازچه مدل لوپی استفاده بکنم (فلت یا عنکبوتی یا معمولی) و چند دور باشه که کیفیتش بهتر باشه؟
ممنون میشوم دوستان کمکی بکنند
راستی برای فلت درست کردن لوپ های کوچکم از چسب دو رو که از تابلو ومهر سازی گرفتم به علاوه چسب حرارتی تفنگی استفاده می کنم

کسی هستش کمکی کنه؟

براي محاسبه لوپ بايست از برنامه اي كه آقاحميدزحمت كشيدندودرست كردند استفاده نماييداماباتشكرازآقاحميدبنده شماراراهنمااي ميكنم
براي لوپ 30بايست فاصله شيارهارا5سانت درنظربگيريدوعمق شيار نيز5سانت بگيريدتعداد دورسيم1بايست20دورباشدولوپ1*1بايست9يا10دورباشد

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 7:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز ممکنه لینک دانلود برنامه رو بزارید؟

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 8:48am
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
دوست عزیز ممکنه لینک دانلود برنامه رو بزارید؟

http://s3.picofile.com/file/8187900092/ ... _.zip.html

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 8:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
hamedkk نوشته است:
دوست عزیز میشه لطفا بفرمایید که مشخصات درج شده روی اون کابل که گفتین از لوپ شرکتی باز کردین چی بوده ؟
و لوپ متعلق به چه دستگاهی بود؟
ممنونم
از دوستان دیگه هم تقاضا دارم هر کس اطلاعی در مورد قالب پلاستیکی لوپ 45 یا بزرگتر داره اعلام کنه. بازوی دست راست من به خاطر سنگینی لوپ 60 سانتی الان دو برابر دست چپم شده :D
ممنون میشم اگر کسی کمکی بکنه

حامد جان از شما بعید بود! :D شما که در توصیفات قبلی خودتون فرمودین دستگاه رو خیلی سبک ساختین حالا چی شد سنگین شده؟ :D
بهرحال فکر میکنم اگر یک مقدار بخوایم حرفه ای تر کار کنیم باید سراغ چیزهایی مثل فیبر کربن بریم! فیبر کربن نه تنها بسیار سبکه بلکه استحکام خوبی هم داره و در عین حال اندکی حالت شیلد رو هم میتونه برای لوپ ایجاد کنه. البته قیمتش بالاست!

مهندس حمید عزیز !
بنده در مورد لوپ 1در1 عرض کردم سبکه چون با چوب ماهیگیری ساختم . البته به دلایلی دیگه از اون هم استفاده نمی کنم و از لوله پلیکا استفاده میکنم
لوپ 60 من با پلکسی ساخته شده و سنگینه . چند بار قبل هم عرض کرده بودم سنگینه و از دوستانی که قالب آماده لوپ سراغ داشتن کمک خواسته بودم . البته دوستان فروشنده هم که از این قالب ها به صورت عمده تولید کردن می تونن اعلام کنن . بنده با کمال میل خریدارم . چون لوپ کوچیک برای من معضلی شده .

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 9:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهش میکنم مهندس حمید یا یکی از دوستان مداری ارائه بدن که بعد از فول شارژ شدن باطری جرایان قطغ بشه تا از خرابی باطری جلوگیری بشه

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 10:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

ممنون مهندس جان. آیا فرمول خاصی برا محاسبه اهم لوپ هست ؟؟؟ یعنی قبل اینکه شروع به پیچیدن کنیم محاسبه کنیم که چه نمره سیمی انتخاب کنیم که اهمش مثلا در بیاد 1

بله بر اساس متراژ سیمی که در هر لوپ استفاده میشه و این نکته که هر متر از سیم خاص دارای اهم مشخصی هست میشه مقدار مقاومت رو تخمین زد. چون میزان اهم دقیق اهمیتی نداره ؛ همین که از مشخصات سیم توصیه شده استفاده کنین کافیه. برای لوپهای کوچکتر از 45 سانت سیم 0.7 یا 0.8 و برای لوپ 60 و 1 متری سیم 1 میل و برای لوپ 2 متری سیم 1.2 میل مناسبه. همین رو رعایت کنین دیگه نیاز به محاسبه دیگری نیست.

مهندس جان بسیار سپاس گذارم @};-

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 11:22am

حمید نوشته است:
saman2015 نوشته است:
سلام به تمامی کاربران عزیز سایت فلزجو

من تازه عضو این تالار شدم.علت این که اومدم اینجا هم همین فلزیابی هست که ظاهرا اسمش Fpiهست.من حدود 1 ماه پیش بایکی از دوستانم صحبت کردم که یه مکان داریم که قبلا تو ان محدوده یه چیزایی کشف کرده بودیم.دوستم گفت من یه سیستم خوب دارم اگر دوست داشتی تا بیارمش بریم سراغ جاتون.بعد از مدتی هماهنگی های لازم رو کردیم و یه شب رفتیم اونجا.دوستم که با دستگاه کارمیکرد شروع به کار کرد و بعد از چند دقیقه دستگاه یه جایی واکنش داد دوستم چند دقیقه اونجا تمرکز کرد و گفت اینجا یه خبری هست.ما قرار حفاری رو گزاشتیم برا فرداشبش.و تونستیم تو عمق 2تا2/5 متری (دقیقاً یادم نیست) یه قبر دخمه مانند رو باز کنیم و چند تا اشیا نظیر خنجر مفرغی و ماسک که میگن جنسش طلا هست و یه مجسمه ی مفرغی دیگه و یه مار 2سر طلا و یه خم 2صورت طلا و 35 سکه ی نقره ی محمد رسول الله کشف کنیم.من این سیستم رو خیلی قبول دارم چون قبلا 2 تاسیستم (پالس استار3)و(Luminos15000) بردیم هیچ کدم چیزی نزدن. حالا اگر مهندس حمید و مدیران سایت اجازه بدن و مشکلی براشون پیش نیاد من یه عکس از اشیا کشف شده بزارم.اجازه هست؟

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
بنده درست متوجه نشدم آیا موفقیتی که بدست اوردین با این طرح فلزیاب فلزجو بوده؟! در این صورت بنده از این بابت خوشحالم و به شما تبریک میگم. طبیعتا قرار دادن تصاویر تا حدی که امنیت خود شما به خطر نیفته از نظر بنده اشکالی نداره و قطعا مایه دلگرمی همه ماست. امیدوارم موفقیتهای بیشتری بدست بیاد.

مهندس حمید عزیز موفقیت ما با همین سیستمی که شما طراحی کردید(Fpi) صورت گرفته.تا چند دقیقه دیگه یه عکس از اشیاکشف شده میگیرم و قرار میدم. مهندس ایشالله هرچی از خدا میخواهی بهت بده.

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 11:52am

این هم یک عکس از تعدادی از اون اشیایی که خدمتتون عرض کردم فقط مابقی اشیا پیش دوستم هست. انشالاه صر فرصت یک عکس هم از اون ها براتون میزارم..تقدیم به مهندس حمید عزیز :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آوورین دروغگو

آخرین بار توسط m.aliyavary در دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:39pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز اولا مبارکه
اما اگر از دو زاویه دیگه هم عکس بذارین باورش راحت تر میشه
البته قلبا دوست دارم که حقیقت داشته باشه

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 850 , 851 , 852 , 853 , 854 , 855 , 856 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 111 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure