انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 9:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 854 , 855 , 856 , 857 , 858 , 859 , 860 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
محسن21 نوشته است:
بادرود رفيق سيناقهاري براي لوپ30فلت بايست26دور سيم1*1استفاده شودكه ظرفيت لوپ 401ميكرهانري واهم لوپ0.67ميباشدكه اگراز سيم0.65لاكي استفاده شودبا24دوراهم لوپ بهترميشود

سلام دوست گرامی با سپاس از کمک شما سیم یک میل که کلفت تر از 0.67 است پس چرا تعداد دورش بیشتره در صورتی که فکر می کنم باید کمتر باشه

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 9:02pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
آقا کاوه منم همین مشکلو دارم اعدادم همه درسته و ایسی اصلیه ولی برد بسیار ضعیفه. اینم پرگرامر که استفاده کردم. مهندس حمید لطفا یه نگاه بهش بندازید ببینید همونی هست که شما فرمودید. من تنظیم فیوزبیت انجام ندادم و طبق توضیحات شما چون دفعه اول بود در تنظیمات از d1 استفاده کردم و جامپرو هم در وضعیتی که تو عکس قرار دادم گذاشتم. ایا این مشکل بنده مربوط به پرگرام میشه؟

بله این همون پروگرامری هست که معرفی کردیم. اما ظاهرا نسخه جدید ترش هست و جامپر LS رو نداره! ایرادی هم نیست و اون جامپر ضرورتی نداره. برای بار اول هم فرق نمیکنه فیوز بیتها رو کدوم یک از دو حالت بذارین. مساله کم بودن برد بنظر من ربطی به پروگرام نداره. مگر اینکه کلا فیوز بیت رو اشتباه بزنین که در اون صورت کل دستگاه بطور مشخص درست و میزون کار نمیکنه.
البته این رو اشاره کنم که در تصویر شما ظاهرا جامپر EX Power رو متصل کردین! این درست نیست و این جامپر باید باز باشه.

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 9:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
sinaghahhari نوشته است:
محسن21 نوشته است:
بادرود رفيق سيناقهاري براي لوپ30فلت بايست26دور سيم1*1استفاده شودكه ظرفيت لوپ 401ميكرهانري واهم لوپ0.67ميباشدكه اگراز سيم0.65لاكي استفاده شودبا24دوراهم لوپ بهترميشود

سلام دوست گرامی با سپاس از کمک شما سیم یک میل که کلفت تر از 0.67 است پس چرا تعداد دورش بیشتره در صورتی که فکر می کنم باید کمتر باشه

دوست عزيز سيم كلفت تر داراي مقاومت كمتري هست به همين دليل بايد تعداد دورها بيشتر بشه تا به مقاومت مورد نظر برسيم

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 9:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:
آقا کاوه منم همین مشکلو دارم اعدادم همه درسته و ایسی اصلیه ولی برد بسیار ضعیفه. اینم پرگرامر که استفاده کردم. مهندس حمید لطفا یه نگاه بهش بندازید ببینید همونی هست که شما فرمودید. من تنظیم فیوزبیت انجام ندادم و طبق توضیحات شما چون دفعه اول بود در تنظیمات از d1 استفاده کردم و جامپرو هم در وضعیتی که تو عکس قرار دادم گذاشتم. ایا این مشکل بنده مربوط به پرگرام میشه؟

بله این همون پروگرامری هست که معرفی کردیم. اما ظاهرا نسخه جدید ترش هست و جامپر LS رو نداره! ایرادی هم نیست و اون جامپر ضرورتی نداره. برای بار اول هم فرق نمیکنه فیوز بیتها رو کدوم یک از دو حالت بذارین. مساله کم بودن برد بنظر من ربطی به پروگرام نداره. مگر اینکه کلا فیوز بیت رو اشتباه بزنین که در اون صورت کل دستگاه بطور مشخص درست و میزون کار نمیکنه.
البته این رو اشاره کنم که در تصویر شما ظاهرا جامپر EX Power رو متصل کردین! این درست نیست و این جامپر باید باز باشه.

بله مهندس جان جامپر EX Power متصل کردم و بعد پرگرام کردم. آخه دنبال LS گشتم پیدا نکردم اینو وصل کردم :D پس الان دوباره بخوام پرگرام کنم باید از D9 استفاده کنم. واز یه کریستال 20 مگاهرتزی و این جامپرم کلا باز باشه؟ فقط یه مورد دیگه اینکه شما فرمودید این نسخه جدید پرگرامر هست. احیانا نباید برای پرگرام کردن میکرو با این پرگرامر فیوزبیتها بصورت دستی تنظیم بشن؟

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 9:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
adnistor_6 نوشته است:
sinaghahhari نوشته است:
محسن21 نوشته است:

دوست عزيز سيم كلفت تر داراي مقاومت كمتري هست به همين دليل بايد تعداد دورها بيشتر بشه تا به مقاومت مورد نظر برسيم

خیلی ممنون

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بدو بیا هلو داریم :D
این هم پی سی بی هم ماسفت کوچک میخوره هم بزرگ .حالشو ببرید! :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
دوستان عزیزم سلام ، عصر بر همگی شما به نیکی :ymhug:
بنده از شنبه صبح رفته بودم یه منطقه باستانی و تقریبا یک ساعته که برگشتم.
همراه خودم مدار فلزجو با لوپ 60 انکبوتی و لوپ 1*1 هم برده بودم .
منطقه مورد کاوش ما یک روستای متروکه باستانی با قدمت 3500 ساله هست ، متاسفانه اکثر بارهای کوچیک و دم دستیشو بردن ولی هنوزم دارای بارهای بزرگی هست که کارشون بسیار سنگین و خطرناک و زمانبره.
در قبرستان قدیمی روستا با لوپ 60 انکبوتی (تنظیمات پیشفرض ، گراند 2 ، پهنای پالس 180 ، سنسیویتی 19 ، دیلی اتوماتیک 18+دستی 40 ، آیرون ریجکت 8 ) شروع به کار کردم ، ابتدا چندین نقطه توسط دستگاه بعنوان آهن با اعداد وی دی آی بین 55 تا 65 حذف شد که یکیشو برای اطمینان درآوردم (در 30 سانتی متری یک پیچ شکسته تراکتور قدیمی و زنگ زده بود که حداقل به 20 سال قبل مربوط میشد) . در محیط مستطیلی شکل به ابعاد 1*1 متر سنس نسبتا قوی داشتم ، به طوری که صدای دستگاه به تن نیمه بم تغییر کرد و اعداد وی دی آی کد 30-35 رو نمایش میداد ،.از اندازه محیط سنس مطمئن شدم که جنسی قدیمی هست ، ولی تعجبم این بود که چطور با این قدرت سنس میشه ! خلاصه محیط حفاری رو معلوم کردم و شروع به حفاری شد . در عمق 140 سانتی متری رسیدیم به یک تخته سنگی مربعی به اضلاع 50 سانتیمتر.دور سنگ رو خالی کردم و دیدم مثل درپوش یک محفظه هست.با احتیاط برداشتمش و دیدم زیر یک محفظه حدودا 30*30 سانتی که از خاک نرم پر هست ، مشت دوم خاک رو برداشتم دستم خورد به چیزی مثل سکه درون خاک . از خوشحالی در پوست خود نمیگنجیدم و واسه سلامتی مهندس حمید عزیز دعا میکردم :ymhug:
سکه هارو همراه با خاک تماما خالی کردم، انگار درون یک کیسه پشمی قرار داده بودنشون که تقریبا کامل پوسیده بود و سکه ها به درون خاک ریخته شده بود.همرو خارج کردم و تک تک بررسی کردم ، تعداد 81 تا انواع سکه نقره دوره ناصرالدین شاه قاجار بود :x . خدا پدرشو بیامرزه اونی که اونها رو اونجا پنهان کرده بود .احتمالا از اجداد خودمون بوده (روستای خودمون هست ) . عکس از همه نمونه سکه ها رو براتون قرار میدم.درسته ارزش ریالی چندانی ندارن و گنج محسوب نمیشن ، اما برای من موفقیت بزرگی هست ، چون با وسیله دستساز خودم و دستای خودم بیرون اومد . البته وسیله ای که طراحش استاد بزرگوارم مهندس حمید عزیز هست ، خداوند انشاالله پدر و مادرشو بیامرزه و خانوادشو از تمام بلایا و خطرات مصون نگه داره . استاد انشاالله کشف بعدی ارزش بالاتری داشته باشه و بتونم الطاف شمارو جبران کنم :x
اینم اضافه کنم عمق دقیق سکه ها از سطح زمین دقیقا 165 سانتی متر شد .این عمق برای 81 تا سکه درون محفظه سنگی واقعا عالی و باور نکردنیه ، قدر استاد حمید و مدارفلزجو رو بدونید عزیزان :ymhug:
پاینده باشید @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

آخرین بار توسط Ancient در دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 10:26pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز این موفقیت شمارو تبریک میگم :ymhug:
به استاد حمید هم تبریک میگم با این دسته گلی که مجانی به دوستانش تقدیم کرده :ymapplause:

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهتون تبریک میگم دوست عزیز خسته نباشید
به شخصه از موفقیتتون خیلی خوشحال شدم.
امیدوارم این دفعه ،بهترین رو پیدا کنی.
به مهندس حمید هم تبریک میگم.

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

:YMPEACE: @};-

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

دوشنبه 21 اردیبهشت1394 - 10:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 854 , 855 , 856 , 857 , 858 , 859 , 860 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , Google , mahbob1363 و 157 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure