انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 11:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 858 , 859 , 860 , 861 , 862 , 863 , 864 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فک نمیکنم بد جا زده باشم یا برعکس جا زده باشم..در خط چهارم اولین پایه میکرو رو جا زدم..یک طرف میکرو نیم دایره داره که اون نیم دایره به سمت بالا یعنی به سمت شاسی هست...

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینم عکس پروگرمر و جا زدن میکرو
البته تو عکس جامپر متصله ولی موقع پروگرم کاملا جدا میکنم و باز میکنم ولی باز ارور میده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط amir6777 در سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:35am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
kاوه نوشته است:
میلاد جاان من دادم یکی از دوستام پروگرام کرد...اره همه چیز دستگاه ب ظاهر اوکیه فقط بردش کمه...

شما موقع پرگرام جامپر ex power را در چه وضعیتی قرار دادید؟

میلاد جان دقیق یادم نیست گفتم ک دوستم واسم پروگرام کرد...

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

amir6777 نوشته است:
اینم عکس پروگرمر و جا زدن میکرو
البته تو عکس جامپر متصله ولی موقع پروگرم کاملا جدا میکنم و باز میکنم ولی باز ارور میده

امیرجان من همین الان دارم پرگرام میکنم. فقط در صورتی این ارورو میده که میکرو جا نزده باشم. شما میکروتون مشکل داره با یه میکرو دیگه امتحان کنید

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kاوه نوشته است:
milad7 نوشته است:
kاوه نوشته است:
میلاد جاان من دادم یکی از دوستام پروگرام کرد...اره همه چیز دستگاه ب ظاهر اوکیه فقط بردش کمه...

شما موقع پرگرام جامپر ex power را در چه وضعیتی قرار دادید؟

میلاد جان دقیق یادم نیست گفتم ک دوستم واسم پروگرام کرد...

پس یه لطفی کنید فردا از شون سوال کنید تا مطمن بشیم مشکل از پرگرامره یا از جای دیگه

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:41am

چه كسايي تو اين مدار به مشكل برخوردن بگن تا كمك كنم

راه حل مشكل ارور لوپ رو كسي هنوز داره ؟

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
از لطف همه دوستان برادران عزیزم بینهایت سپاسگذارم :ymhug: :x
امیدوارم انشاالله همگی به بار بزنید ، زرد و سفید و ... نداره ، مهم موفقیت هست .
عرض کنم خدمتتون لوپ 60 انکبوتی بنده 18 دور سیم 1*1 افشان مرغوب مارک آمون ، کابل رابط هم کابل مکس میکروفن .
ماسفت بنده همون ماسفت اورجینال طرح IRF840 هست !
اینم فراموش کردم بگم ، بعد از خارج شدن سکه ها رو روی همون تخته سنگ درپوش گذاشتم ، لوپ رو روی زمین ثابت قرار دادم و سکه های روی سنگ رو حرکت دادم ، از فاصله 135 سانتی متری سنس کامل با تن صدای زیر و از فاصله 110 سانتی متری سنس با تن صدای نیمه بم ( همون تن صدایی که زیر خاک سنس کردم ) با قدرت سنس داشتم.
اعداد دی دی آی هم در تست روی خاک دقیقا در همون بازه 30-35 سانتی بود.
دوستان فقط یک نکته مهم که بنده قبل مسافرت بهش رسیدم اینکه سیم رابط مدار به کانکتور لوپ خیلی مهمه و حتما از سیم شیل دار استفاده کنید ، من قبلا کانکتور نظامی رو لمس میکردم میتر منفی داشتم اما وقتی این سیم رو تعویض کردم هم ثبات مدارم روی خاک به طرز خیره کننده ای افزایش پیدا کرد (به طوری که با حساسیت 19 روی خاک براحتی کار میکنم ) و هم دیگه با لمس کانکتور نظامی میتر منفی و بی ثباتی نداشتم.
اینم یه عکس دیگه از پشت سکه ها خدمت دوستان :ymhug:
پاینده باشید @};-

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
فقط فقط باید بگم احسنت و بارک الله و خدا قوت به دانشمند حمید رو سفیدمون کردین بهترین فلزیاب های بی خاصیت دنیا دیگه از رونق افتادن با وجود چنین شاهکاری دانشمند حمید متشکریم @};- @};- ~O)

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 12:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
دوستان عزیزم سلام ، عصر بر همگی شما به نیکی :ymhug:
بنده از شنبه صبح رفته بودم یه منطقه باستانی و تقریبا یک ساعته که برگشتم.
همراه خودم مدار فلزجو با لوپ 60 انکبوتی و لوپ 1*1 هم برده بودم .
منطقه مورد کاوش ما یک روستای متروکه باستانی با قدمت 3500 ساله هست ، متاسفانه اکثر بارهای کوچیک و دم دستیشو بردن ولی هنوزم دارای بارهای بزرگی هست که کارشون بسیار سنگین و خطرناک و زمانبره.
در قبرستان قدیمی روستا با لوپ 60 انکبوتی (تنظیمات پیشفرض ، گراند 2 ، پهنای پالس 180 ، سنسیویتی 19 ، دیلی اتوماتیک 18+دستی 40 ، آیرون ریجکت 8 ) شروع به کار کردم ، ابتدا چندین نقطه توسط دستگاه بعنوان آهن با اعداد وی دی آی بین 55 تا 65 حذف شد که یکیشو برای اطمینان درآوردم (در 30 سانتی متری یک پیچ شکسته تراکتور قدیمی و زنگ زده بود که حداقل به 20 سال قبل مربوط میشد) . در محیط مستطیلی شکل به ابعاد 1*1 متر سنس نسبتا قوی داشتم ، به طوری که صدای دستگاه به تن نیمه بم تغییر کرد و اعداد وی دی آی کد 30-35 رو نمایش میداد ،.از اندازه محیط سنس مطمئن شدم که جنسی قدیمی هست ، ولی تعجبم این بود که چطور با این قدرت سنس میشه ! خلاصه محیط حفاری رو معلوم کردم و شروع به حفاری شد . در عمق 140 سانتی متری رسیدیم به یک تخته سنگی مربعی به اضلاع 50 سانتیمتر.دور سنگ رو خالی کردم و دیدم مثل درپوش یک محفظه هست.با احتیاط برداشتمش و دیدم زیر یک محفظه حدودا 30*30 سانتی که از خاک نرم پر هست ، مشت دوم خاک رو برداشتم دستم خورد به چیزی مثل سکه درون خاک . از خوشحالی در پوست خود نمیگنجیدم و واسه سلامتی مهندس حمید عزیز دعا میکردم :ymhug:
سکه هارو همراه با خاک تماما خالی کردم، انگار درون یک کیسه پشمی قرار داده بودنشون که تقریبا کامل پوسیده بود و سکه ها به درون خاک ریخته شده بود.همرو خارج کردم و تک تک بررسی کردم ، تعداد 81 تا انواع سکه نقره دوره ناصرالدین شاه قاجار بود :x . خدا پدرشو بیامرزه اونی که اونها رو اونجا پنهان کرده بود .احتمالا از اجداد خودمون بوده (روستای خودمون هست ) . عکس از همه نمونه سکه ها رو براتون قرار میدم.درسته ارزش ریالی چندانی ندارن و گنج محسوب نمیشن ، اما برای من موفقیت بزرگی هست ، چون با وسیله دستساز خودم و دستای خودم بیرون اومد . البته وسیله ای که طراحش استاد بزرگوارم مهندس حمید عزیز هست ، خداوند انشاالله پدر و مادرشو بیامرزه و خانوادشو از تمام بلایا و خطرات مصون نگه داره . استاد انشاالله کشف بعدی ارزش بالاتری داشته باشه و بتونم الطاف شمارو جبران کنم :x
اینم اضافه کنم عمق دقیق سکه ها از سطح زمین دقیقا 165 سانتی متر شد .این عمق برای 81 تا سکه درون محفظه سنگی واقعا عالی و باور نکردنیه ، قدر استاد حمید و مدارفلزجو رو بدونید عزیزان :ymhug:
پاینده باشید @};-

مبارکت باشه عزیز برادر :ymapplause:
استاد دستتو از دور میبوسم به خاطر این مدار که بی منت در اختیارمون گذاشتی :YMPRAY:

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 1:09am
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:

بله مهندس جان جامپر EX Power متصل کردم و بعد پرگرام کردم. آخه دنبال LS گشتم پیدا نکردم اینو وصل کردم :D پس الان دوباره بخوام پرگرام کنم باید از D9 استفاده کنم. واز یه کریستال 20 مگاهرتزی و این جامپرم کلا باز باشه؟ فقط یه مورد دیگه اینکه شما فرمودید این نسخه جدید پرگرامر هست. احیانا نباید برای پرگرام کردن میکرو با این پرگرامر فیوزبیتها بصورت دستی تنظیم بشن؟

عزیز من هر گردی که گردو نیست! :D اون جامپر LS مربوط به کار دیگری بود که ظاهرا در نسخه جدید از این پروگرامر حذفش کردن و چندان اهمیتی هم نداره چون فقط مربوط به سرعت پروگرام کردن میشد.
خیر فیوز بیتها بهیچ وجه نیاز به تغییر ندارن چون همینکه پروگرامر شما از نوع USBasp هست و اون برنامه معرفی شده میتونه باهاش کار کنه ؛ تنظیم فیوز بیتها بصورت همون 3 تا کد انجام میشه و بسیار راحته.

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 1:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان توصیه میکنم یه پروگرامر stk500 بگیرین و خیاله خودتونو راحت کنید

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 21 اردیبهشت1394 - 1:24am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 858 , 859 , 860 , 861 , 862 , 863 , 864 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure