نویسنده |
پیغام |
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
کدوم یک از کریستالها رو عوض کنم، تا اکستریم بورنر رو ساپورت کنه. .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:38pm |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: amir6777 نوشته است: داداش میلاد این پروگرمر منه و این کانکتور کنار زیف نیست!!!! امیر جان لطفا بیشتر دقت کنین! در همین تصویر یک سوکت خالی 3 پایه زیر سوکت زیف هست که شما باید یک کریستال بین 8 تا 20 مگاهرتز روی اون قرار بدین. پایه وسط هم آزاد میمونه. مساله مربوط به این کریستال رو در خصوص این پروگرامر در فایل توضیحات ذکر کرده بودم. همینطور در راهنمایی که داخل دی وی دی همراه پروگرامر هست این نکات بطور مشخص و به زبان فارسی توضیح داده شدن. در واقع وقتی بار اول میکرو رو پروگرام میکنین ؛ تنظیمات کارخانه ای میکرو روی کریستال داخلی هست و لذا نیاز به کریستال بیرونی جهت پروگرام نداره. ولی وقتی برای بار اول پروگرام رو توام با تنظیم فیوز بیت انجام میدین ؛ تنظیمات میکرو بصورت کریستال خارجی در میاد و از اون به بعد برای پروگرام نیاز به کریستال خارجی داره. لذا شما میتونین اون کریستال رو بصورت دائمی کنار سوکت زیف بذارین. ممنون اقا حمید
|
سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:39pm |
|
|
m.aliyavary
کاربر فعال
|
سلام. خاستم ببینم خازن تانتال smd که کوچمتر هم هست از لحاظ کارایی فرقی با نوع پایه دارش مخصوصا تو این مدار مهندس نداره؟ و اینکه من وقتی مدار رو چاپ کردم موقع جاگذاری قطعات و سوکت ها متوجه شدم که مدار کوچکتر است و سوکت ها بسختی جا میرن.ایا شما هم همین مشکلو دارید یا من مدار رو کوچک چاپ کردم...(البته کاغذو دادم بیرون در اندازه واقعیش چاپ کنن) تشکر
|
سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
چنگیز نوشته است: کدوم یک از کریستالها رو عوض کنم، تا اکستریم بورنر رو ساپورت کنه. . دوست عزیز پروگرامر شما خودش اون کریستال رو داره! در واقع یک کریستال برای میکروی خود پروگرامر و یک کریستال هم بصورت ثابت کنار سوکت زیف قرار گرفته که برای میکرویی هست که قراره پروگرام کنین. از این حیث پروگرامر شما مشکلی نداره. ولی برای اینکه با برنامه اکستریم برنر بتونه کار کنه باید نوع پروگرامر USBasp باشه. این مطلب معمولا در توضیحات فنی پروگرامر ذکر میشه.
|
سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:49pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
با سلام استاد حمید من بالاخره یه کانکتور نظامی اصل پیدا کردم ونصب کردم فقط یه مشکلی دارم عدد اولم از 300 اومد 250 ولی بردم کم نشده این چه تاثیر بدی روی مدارم گذاشته؟ دیلی لوپم هم همون 18 مونده
|
سه شنبه 22 اردیبهشت1394 - 11:53pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید ممنونم ازپاسختان.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 12:00am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
m.aliyavary نوشته است: سلام. خاستم ببینم خازن تانتال smd که کوچمتر هم هست از لحاظ کارایی فرقی با نوع پایه دارش مخصوصا تو این مدار مهندس نداره؟ و اینکه من وقتی مدار رو چاپ کردم موقع جاگذاری قطعات و سوکت ها متوجه شدم که مدار کوچکتر است و سوکت ها بسختی جا میرن.ایا شما هم همین مشکلو دارید یا من مدار رو کوچک چاپ کردم...(البته کاغذو دادم بیرون در اندازه واقعیش چاپ کنن) تشکر خازن تانتال اس ام دی مشکلی نداره و شاید از نظر کیفیت حتی بهتر هم باشه. در این مدار هم خازنهایی که تانتال ذکر شدن بلحاظ نیاز به کیفیت بهتر و پایداری بیشتر بوده. لذا خازن 2.2 میکرو هم از نظر دقت و هم کیفیت و پایداری خازن مهمی هست و دو خازن 100 میکرو از نظر دقت زیاد اهمیتی ندارن ولی کیفیت و پایداریشون تا حدی مهم هست. فیبر مدار از نظر سایز کاملا دقیق و درست هست و اگر پی دی اف رو روی تنظیم صد در صد پرینت بگیرین سایز دقیقی روی کاغذ بدست میاد. غیر این باشه پرینتر یا نرم افزار مربوطه ایراد داره.
|
چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 12:01am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تهم نوشته است: با سلام استاد حمید من بالاخره یه کانکتور نظامی اصل پیدا کردم ونصب کردم فقط یه مشکلی دارم عدد اولم از 300 اومد 250 ولی بردم کم نشده این چه تاثیر بدی روی مدارم گذاشته؟ دیلی لوپم هم همون 18 مونده پایین اومدن عدد اول نشون میده که اتفاق مثبتی نیفتاده! در واقع یا شرایط تست شما مساوی نبوده و الان لوپ کمی به فلزات نزدیک شده یا اینکه بدنه کانکتور فلزی هست و خودش روی سیگنال اثر گذاشته و عدد اول رو کم کرده! اگر واقعا از کانکتور باشه میشه گفت اصلا کانکتور مناسبی نیست و باید تعویض بشه. در واقع بود و نبود کانکتور نباید تغییر محسوسی روی عدد اول بذاره. اگر تاثیر گذاشت که معمولا هم بصورت کم شدن عدد اول هست ؛ نشون میده کانکتور مناسب نیست. تاثیرش هم اندکی کاهش برد و کم شدن حساسیت به طلای کوچک هست.
|
چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 12:04am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
مهندس حميد سلام اين ميكرو رو ميشه با بسكام پروگرم كرد ؟
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 12:13am |
|
|
mohsen733
|
پوریا نوشته است: mohsen733 نوشته است: mohsen733 نوشته است: سلام خدمت دوستانت با سیم افشان 6×1 میشه لوپ سایز بالا ساخت ؟ منظور بزرگتر از 1.5 یا 2 دوستان کمی عجله دارم . ممنون این سیم مناسب نیست.شما باید از سیم نمره 1.5 یا 1.2میلیمتر استفاده کنی بین 7 دور برای لوپ 2*2 و 9 دور برای 1.5*1.5 ظرفیت رو هم باید ملاک قرار بدی و دور ها رو با توجه به قطر سیم کم و زیاد کنی. ممنون از راهنماییتون با سیم 6×1 چند دور بپیچم که ظرفیت و اهمش جور در بیاد ؟ چون یه کلاف از این سیم دم دست هست .
|
چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 12:17am |
|
|
|