انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 4:48am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 867 , 868 , 869 , 870 , 871 , 872 , 873 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

بله adnistor_6 عزیز با بسکام هم قطعا میشه پروگرام کرد. البته دقت کنین این میکرو مربوط به چند سال اخیر هست و مثل اتمگا8 نیست که با همه برنامه های قدیمی هم پروگرام بشه! لذا باید برنامه هایی که استفاده میکنین ورژن قدیمی نباشن تا میکروی اتمگا 328 رو پشتیبانی کنن.
بهرحال بنده با بسکام پروگرام نکردم ولی اگر نکته ای هم باشه در تنظیم فیوز بیتهاست. شما به لیست تفصیلی فیوز بیتهایی که در فایل نوشتم دقت کنین مطمئنا معادل هر کدومشون رو در لیست فیوز بیتهای هر برنامه ای پیدا میکنین.

چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 12:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza2490 نوشته است:
مهندس حمید عزیز تشکر از شما قسمت جی ان دی که تو لورنز استفاده شده را میتونی در این مدار طراهی کنی واینکه بیشتر کارش چیه ایا در شرایط مختلف زمینی کاربرد داره.؟

مهندس یک نظری هم در این مورد بده تشکر ~O)

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
حمید نوشته است:
بله adnistor_6 عزیز با بسکام هم قطعا میشه پروگرام کرد. البته دقت کنین این میکرو مربوط به چند سال اخیر هست و مثل اتمگا8 نیست که با همه برنامه های قدیمی هم پروگرام بشه! لذا باید برنامه هایی که استفاده میکنین ورژن قدیمی نباشن تا میکروی اتمگا 328 رو پشتیبانی کنن.
بهرحال بنده با بسکام پروگرام نکردم ولی اگر نکته ای هم باشه در تنظیم فیوز بیتهاست. شما به لیست تفصیلی فیوز بیتهایی که در فایل نوشتم دقت کنین مطمئنا معادل هر کدومشون رو در لیست فیوز بیتهای هر برنامه ای پیدا میکنین.

درسته مهندس توی ورژن جدیدش ۳۲۸ هستش فقط مشکلم با تنظیم فیوز بیت هاست معادل اون چیزی که شما توی فایل نوشتین یکی دو تاشو توی بسکام تونستم پیدا کنم روشی هست که بتونم فیوز بیت هارو تبدیل کنم که بشه راحت توی بسکام پیداشون کرد ؟چون پراگرمرم دست سازه و با پورت پرینتر کار میکنه

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 12:50am
مدیر کل
مدیر کل

:-\
reza2490 نوشته است:
مهندس حمید عزیز تشکر از شما قسمت جی ان دی که تو لورنز استفاده شده را میتونی در این مدار طراهی کنی واینکه بیشتر کارش چیه ایا در شرایط مختلف زمینی کاربرد داره.؟

هر دستگاهی سیستم خودش رو داره. لذا تنظیم GND در لورنز مخصوص بخودش هست و در دستگاههای صاحب نام دیگه هم از تنظیمات دیگری استفاده میکنن. ما هم اینجا تنظیم گراند رو گذاشتیم که عملکرد مورد نظر خودمون رو داره. ضمن اینکه شرکتهای تجاری مثل ما عمل نمیکنن و بعضی امکانات رو بصورتی میذارن که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا فنی! حالا شما اگر نکته خاصی از نظر نحوه کارکرد مد نظرتون هست بفرمایین تا ببینم امکانپذیره یا نه.

چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 1:54am
مدیر کل
مدیر کل

adnistor_6 نوشته است:
درسته مهندس توی ورژن جدیدش ۳۲۸ هستش فقط مشکلم با تنظیم فیوز بیت هاست معادل اون چیزی که شما توی فایل نوشتین یکی دو تاشو توی بسکام تونستم پیدا کنم روشی هست که بتونم فیوز بیت هارو تبدیل کنم که بشه راحت توی بسکام پیداشون کرد ؟چون پراگرمرم دست سازه و با پورت پرینتر کار میکنه

فیوز بیتهای هر میکروکنترلری کاملا ثابت هست! پس با هر برنامه ای هم که باشه لیست فیوز بیتها عوض نمیشه. حتی اسمشون هم بسیار مشابه هست و براحتی میشه تشخیص داد. حالا اگر شما باز هم مشکلی در این زمینه دارین لطف کنین برنامه رو روی میکروی اتمگا 328 بذارین و در قسمت فیوز بیتها از صفحه عکس بگیرین تا عرض کنم.

چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 1:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
دوستان من الان یک عدد لوپ 60 سانتی معمولی با سیم 0.7 میل ساختم 13 دور شد 1.1 اهم و ظرفیت 330 میکرو هانری که یک استیل 15*15 رو از 120 سانتی با حساسیت 19 میزنه تنظیمات هم پیش فرض هستش . توجه داشته باشید لوپ معمولی هستش عنکبوتی نیست :D اینو گفتم که شاید بعضی از دوستان بخوان لوپ بسازند اهمتر نداشته باشند در ضمن دلی رو 21 میشناسه و اینکه یدونه لوپ تی ال 12000 60 سانتی داشتم که اهم 3 اهم بود ظرفیت هم حدود 480 میکرو هانری بود نتیجه مثل همون لوپ بالایی هستش و تو حذف اهن و تفیک هم مشکلی ندارند البته دلی این لوپ 24 بود موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 22 اردیبهشت1394 - 2:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان اینم از فیلم مدار مهندس حمید که از باطری لپ تاب استفاده کردم و تو فیلم هم طریقه باز کردن باطری لپ تاب رو. نشون دادم :D

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=dfbde3011428e0f8d4b045df6f5c445b

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 4:00am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
پوزش از اینکه سوال پیش و پا افتاده میکنم :ymblushing:
اگر میکرو سوخته باشه یا آسیب دیده باشه از کجا میشه فهمید ؟

گفت دانایی که گرگی خیره سر ----- هـست پـنـهـان در نـهـاد هـر بـشر
لاجرم جاری است پیکاری بـزرگ ----- روز و شب مابین این انسان و گرگ
.
.
.
(گرگ درون - فریدون مشیری )

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 7:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان میشه از اتصالات المینیومی تو لوپ استفاده کنیم و دسته لوپ؟! ظاهرا المینیوم دیلی رو بالا نمیبره!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 9:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی دوستان عزیز میخوام برم تهران میخاوم lf357 بگیرم کجا اورجینال داره که بگیرم و قیمتش چنده باتشکردوستانی که گرفتن راهنمایی کنن و مقاومت 390 اهم 1درصد کجا داره

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 9:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 867 , 868 , 869 , 870 , 871 , 872 , 873 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 372 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure