reza2490 نوشته است:
yahooo نوشته است:
reza2490 عزیز کلا وقتی محیط یا جنس خاک زیر لوپ تغییر کنه دستگاه از بالانس خارج میشه. فاصله لوپ از زمین هم از زمین کم و زیاد بشه باز از بالانس خارج میشه .بنابراین وقتی روی چاله میروی بعد کنار میروی چون محیط تغییر کرده دستگاه از بالانس خارج میشه و باید دوباره بالانس بکنی و کلید پایین را بزنی . فکر کنم بالانس اتوماتیک هم میشه اضافه کرد که با توجه به هر محیط و خاکی دستگاه در کسری از ثانیه سریع بالانس بشه ولی انوقت خودمان از برد دستگاه خبر نداریم که چقدر برد کم کرده ! الان تنظیمات دست خودمان است و میدانیم توی سنس مثلا 10 چقدر برد کم کرده ولی وقتی اتوماتیک بشه شاید سنس بیاد زیر 10 و خودمان هم خبر نداشته باشیم و الکی بیگاری بکشیم. البته اگر راه دیگه ای داشته باشه که برد کم نشه و مشکلات اینجوری هم رفع بشه خیلی خوب و عالی میشه البته این به نظر مهندس بستگی داره که ایا شدنی هست یا نیست
دوست عزیز همین حالاشم بالانس اوتو داره که در کسری از سانیه خودشو بالانس کنه ولی در اون شرایط هنگ میکنه وهیچ کاره هست
شما دستگاهو درست کردید یا باهش کار کردید.؟
منظورت از اینکه بالانس اتو داره همان گزینه گروند است !!؟ منظور من از بالانس ، ان گزینه گروند نیست چون شما وقتی روی اف هم انرا گذاشته باشی روی چاله و عبور از چاله مشکل داری ! ارتفاع لوپت از زمین کم و زیاد بشه مشکل داری و باید دستی بالانس بکنی ! در کل همه دستگاهای اینجوری هستند و باید یا با ولوم یا با کلیدی انرا بالانس کنی و راهی نداره.
منظور من اینه که تعداد دفعات استفاده و مورد نیاز از کلید پایین برای بالانس کم بشه و مدام نیاز نباشه انرا بزنی. شاید همان نقطه ای که روی زمین ایستاده ای و داری بالانس میکنی و کلید پایین را میزنی هدف باشه !
شاید نیاز باشه که هدایت الکتریکی و .....خاکهای مختلف در ازمایشگاه مکانیک خاک مورد ازمایش قرار بگیره و با توجه به هر نوع خاکی برنامه نوشته بشه و این هم کار اسانی نخواهد بود و از این مبحث خارج است.
در مورد سوال اولت هم باید خودت فکر کنی ببینی که ایا من مدار را ساخته ام یا نه !!
شاید من به دروغ بگویم ساخته ام ! باورت میشه ؟