نویسنده |
پیغام |
yahooo
کاربر حرفه ای
|
این جدول برد را ملاک قرار دهید . همچنین در جدول کاملا مشخصه برد برای استیل خیلی باید بیشتر از اهن باشه و هیچوقت با استیل تست نکنید! حتما از اجسام مشابه مثل اهن و قوطی نوشابه و ..... استفاده کنید.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 4:01pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
kamal857 نوشته است: اقا رضا با همه پهنای پالس ها تست کردید. مدار من روی کمترین پهنای پالس که تو اون، بهترین برد رو دارم، این مشکل حل میشه. شما هم چک کنید. تشکر کمال جان یعنی روی 100عمق بیشتری میگیری واون مشکل به تور کامل حل میشه
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 4:28pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
سلام.امروز دستگاه من درست شد.بدون مشکل راه افتاد. فقط مونده لوپهاش .عکسش رو میزارم شاید بدرد بخوره. ممنون از همه اساتید به خصوص اقا حمید گل.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 4:38pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
دوستان سلام خسته نباشید
جعبه مناسب برای برد PI از کدوم فروشگاه میتونم تهیه کنم . تهران باشه بهتره . ممنون
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 5:12pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
reza2490 نوشته است: kamal857 نوشته است: اقا رضا با همه پهنای پالس ها تست کردید. مدار من روی کمترین پهنای پالس که تو اون، بهترین برد رو دارم، این مشکل حل میشه. شما هم چک کنید. تشکر کمال جان یعنی روی 100عمق بیشتری میگیری واون مشکل به تور کامل حل میشه بله رضا جان بنده هم با لوپ يک متری با پهنای پالس کمتر مثلا 135 و فرکانس 107برد خوبی رو تجربه کردم
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 5:20pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
ba.davood نوشته است: دوستان سلام خسته نباشید
جعبه مناسب برای برد PI از کدوم فروشگاه میتونم تهیه کنم . تهران باشه بهتره . ممنون فروشگاه بهار پاساژ امجد. جعبه با کد b12 یا b16 عالیه
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 5:21pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
دوستان من سیم 7 دهم میل دارم چطور ل.پی میشه باهاش ساخت که مناسب باشه.؟
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 5:22pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
reza.1286 نوشته است: مهندس جان میشه از اتصالات المینیومی تو لوپ استفاده کنیم و دسته لوپ؟! ظاهرا المینیوم دیلی رو بالا نمیبره! وجود هیچ فلزی در شعاع دید لوپ مورد استفاده قابل قبول نیست! هر چند آلومینیوم از این حیث بهتره ولی اگر هر کجای اسکلت استفاده شده باشه باید فاصله بقدری تا لوپ زیاد باشه که خودش سنس نشه. وگرنه باعث افت برد میشه و خود اون قطعه فلزی اگر نسبت به لوپ در حین اپراتوری جابجایی داشته باشه ثبات مرتبا بر هم میخوره! فراموش نکنین ما حتی برای شیلد لوپ نمیتونیم از فویل نازک آلومینیوم استفاده کنیم چون سنس قوی داره و نیاز به چیزی خیلی نازک تر از فویل هست! حالا شما یک قطعه ضخیم فلزی رو نزدیک به لوپ بذارین طبیعیه که اثر منفی داره. هر فلزی اگر از حدی به لوپ نزدیک تر بشه منجر به بالا رفتن دیلی هم میشه. اصل هم بر عدد دیلی نیست بلکه شکل موج ملاک هست و برای اینکه متوجه بشین شکل موج تغییری نکرده باید هر 3 عدد رو در حالت دیباگ 2 بررسی کنین.
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 5:29pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
ba.davood نوشته است: دوستان سلام خسته نباشید
جعبه مناسب برای برد PI از کدوم فروشگاه میتونم تهیه کنم . تهران باشه بهتره . ممنون www.bahar.asia/yl/Products2.asp?pid=266داداش از اينجا بگير
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 5:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
adnistor_6 نوشته است: حمید نوشته است: adnistor_6 نوشته است: درسته مهندس توی ورژن جدیدش ۳۲۸ هستش فقط مشکلم با تنظیم فیوز بیت هاست معادل اون چیزی که شما توی فایل نوشتین یکی دو تاشو توی بسکام تونستم پیدا کنم روشی هست که بتونم فیوز بیت هارو تبدیل کنم که بشه راحت توی بسکام پیداشون کرد ؟چون پراگرمرم دست سازه و با پورت پرینتر کار میکنه فیوز بیتهای هر میکروکنترلری کاملا ثابت هست! پس با هر برنامه ای هم که باشه لیست فیوز بیتها عوض نمیشه. حتی اسمشون هم بسیار مشابه هست و براحتی میشه تشخیص داد. حالا اگر شما باز هم مشکلی در این زمینه دارین لطف کنین برنامه رو روی میکروی اتمگا 328 بذارین و در قسمت فیوز بیتها از صفحه عکس بگیرین تا عرض کنم. مهندس عزیز خدمت شما http://uupload.ir/files/sdbu_imgddsdss.jpgخیلی ممنون. خب قسمت کالیبرشن و LockBits رو که باهاش کاری نداریم! جلو عبارت Fuse Bits کدی که نوشته شده معادل کد Low ماست و همینطور قسمت High , Extended هم باید معادل کدهایی باشن که در فایل ذکر کردم. در واقع همون 3 تا کد هستن! حالا اگر خود اون کد بصورت مستقیم قابل وارد کردن نیست باید تک تک گزینه های زیرشون رو طوری تنظیم کنین که این 3 کدی که گفتیم درست در بیاد. توضیحات هر گزینه هم که مشخصه.
|
چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 5:41pm |
|
|
|