انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 871 , 872 , 873 , 874 , 875 , 876 , 877 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

reza2490 نوشته است:

بله مهندس حمید یک مشکلی داره که دیگه چطور بخاد رفع بشه دیگه من عقلم به جای نمیرسه من میگم چطوری اتفاق میفته شما ببینید راه حلش چیه.!!!!

زمانی که روی حفره یا چاله میری وقتی منفی میندازه حتی روی چاله کوچک وقتی کنار میری دستگاه گاز میخوره وانگار اون حد بالانسشه وحتی یک ساعت هم بالنسش نکنی حتی روی گراند 1همینتور سنس کاذب تا عدد میتر23یا کمی بیشتر یا کمتر داره و توی اون شرایط هیچ کاری نمیشه کرد وانجا دستگاه قیر قابل استفاده هست.......!،؟
بعضی دوستان هم این مشکلو بیان کردن .
ایا میتونه از نرم افزار دستگاه باشه ورفع بشه یا از ماسفت 840باشه

اینم بگم با تست توی خونه نمیشه فهمید که لوپو بالا ببری منفی بندازه بعد نزدیکش کنی فقط در شرایت واقعی.!؟،؟

بله درست میفرمایین. باید هم اینطور باشه! ببینید وقتی شما روی حفره میرین و گراند فعال هست ؛ بتدریج سیستم خودشو بالانس مجدد میکنه و لذا شما وقتی روی خاک غیر متراکم کنارش برین طبیعیه که مثل فلز سنس میشه! سیستم هم اینطور هست که وقتی سنسی صورت گرفت دیگه بالانس تدریجی ادامه پیدا نمیکنه. این مساله به روش نرم افزاری استفاده شده ربط داره و اصلا به ماسفت مربوط نیست.
برای مقابله با این مساله یک راه این هست که اصلا گزینه گراند غیر فعال باشه و دستگاه روی نقطه متراکم زمین بالانس بشه. در این صورت مشکلی پیش نمیاد چون برای خاک غیر متراکم یا حفره عدد منفی ظاهر میشه ولی چون سیستم گراند غیر فعاله ؛ بالانس در سطح خاک متراکم باقی میمونه و لذا بعد از سنس حفره دیگه به زمین کنارش حساسیت نداره.
راه دیگه در حالت تنظیم گراند روشن این هست که کاری کنین تفاوت بین خاک متراکم و غیر متراکم برای دستگاه مساوی بشه! برای این کار افزایش عدد دیلی و کاهش فرکانس و کاهش پهنای پالس و در نهایت کاهش درجه حساسیت بصورت جزئی کافی هست. البته فاصله لوپ از زمین هم باید مناسب باشه. هر چه لوپ به زمین چسبیده تر باشه مشکلات برای سنس فلز بیشتر هست. کلا اون قسمت مربوط به سنس حفره و سنس فلز و تفاوت تنظیمات لازم براشون رو اگر در فایل مطالعه کنین بیشتر متوجه میشین.
بهرحال بنده باز هم روی این مسائل کار خواهم کرد.

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 5:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jaber68 نوشته است:
سلام.امروز دستگاه من درست شد.بدون مشکل راه افتاد.
فقط مونده لوپهاش .عکسش رو میزارم شاید بدرد بخوره.
ممنون از همه اساتید به خصوص اقا حمید گل.

جابر جان تبریک میگم خیلی شیک شده
اگه ممکنه سایز جعبه دستگاهتون رو بگید

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 6:15pm

آقا شرمنده ها.... :|
اون چندتا خازنو که اوس حمید گفتن عدسی آیا میشود که از خازنای ام کا تی استفاده بشه؟؟؟
سوالم فقط وای تاکید اوستا روی خازن عدسی بود و گرنه کیفیت میفیت اینا رو که همه میدونن چه جوریه....

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 6:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غریبه نوشته است:
آقا شرمنده ها.... :|
اون چندتا خازنو که اوس حمید گفتن عدسی آیا میشود که از خازنای ام کا تی استفاده بشه؟؟؟
سوالم فقط وای تاکید اوستا روی خازن عدسی بود و گرنه کیفیت میفیت اینا رو که همه میدونن چه جوریه....

شما که دیگه غریبه نیستی از شما چه پنهون جواب همبن یه سوالو خود من چندین بار دادم :D که میشه استفاده کرد اما بهترین خازن برای این مورد عدسی هست

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 6:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

یوسفp نوشته است:
Linkon نوشته است:
سلام به مهندس حمید گل.از آپدیت جدید فایل هگز چه خبر؟؟

این تو این وضعت یعنی چه خیلی مشکوکه بیشتر مثل این میمونه که بگه این کارو نکنی از پول تو جیبی خبری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [-(

دوست عزیز بنده سوال پرسیدم . به منظوری هم نگفتم که شما یه دفعه پریدی وسط.کی از شما سوال کرد؟؟؟؟؟این سیستم هر چند وقت یک بار نرم افزارش آپدیت میشه مدتی هست از ورژن جدید برنامه خبری نیست.پرسیدم.درضمن یاد بگیربه سوالی که از خودت میپرسند جواب بده نه به سوالی که از دیگران میپرسند.

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 7:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
reza2490 نوشته است:

بله مهندس حمید یک مشکلی داره که دیگه چطور بخاد رفع بشه دیگه من عقلم به جای نمیرسه من میگم چطوری اتفاق میفته شما ببینید راه حلش چیه.!!!!

زمانی که روی حفره یا چاله میری وقتی منفی میندازه حتی روی چاله کوچک وقتی کنار میری دستگاه گاز میخوره وانگار اون حد بالانسشه وحتی یک ساعت هم بالنسش نکنی حتی روی گراند 1همینتور سنس کاذب تا عدد میتر23یا کمی بیشتر یا کمتر داره و توی اون شرایط هیچ کاری نمیشه کرد وانجا دستگاه قیر قابل استفاده هست.......!،؟
بعضی دوستان هم این مشکلو بیان کردن .
ایا میتونه از نرم افزار دستگاه باشه ورفع بشه یا از ماسفت 840باشه

اینم بگم با تست توی خونه نمیشه فهمید که لوپو بالا ببری منفی بندازه بعد نزدیکش کنی فقط در شرایت واقعی.!؟،؟

بله درست میفرمایین. باید هم اینطور باشه! ببینید وقتی شما روی حفره میرین و گراند فعال هست ؛ بتدریج سیستم خودشو بالانس مجدد میکنه و لذا شما وقتی روی خاک غیر متراکم کنارش برین طبیعیه که مثل فلز سنس میشه! سیستم هم اینطور هست که وقتی سنسی صورت گرفت دیگه بالانس تدریجی ادامه پیدا نمیکنه. این مساله به روش نرم افزاری استفاده شده ربط داره و اصلا به ماسفت مربوط نیست.
برای مقابله با این مساله یک راه این هست که اصلا گزینه گراند غیر فعال باشه و دستگاه روی نقطه متراکم زمین بالانس بشه. در این صورت مشکلی پیش نمیاد چون برای خاک غیر متراکم یا حفره عدد منفی ظاهر میشه ولی چون سیستم گراند غیر فعاله ؛ بالانس در سطح خاک متراکم باقی میمونه و لذا بعد از سنس حفره دیگه به زمین کنارش حساسیت نداره.
راه دیگه در حالت تنظیم گراند روشن این هست که کاری کنین تفاوت بین خاک متراکم و غیر متراکم برای دستگاه مساوی بشه! برای این کار افزایش عدد دیلی و کاهش فرکانس و کاهش پهنای پالس و در نهایت کاهش درجه حساسیت بصورت جزئی کافی هست. البته فاصله لوپ از زمین هم باید مناسب باشه. هر چه لوپ به زمین چسبیده تر باشه مشکلات برای سنس فلز بیشتر هست. کلا اون قسمت مربوط به سنس حفره و سنس فلز و تفاوت تنظیمات لازم براشون رو اگر در فایل مطالعه کنین بیشتر متوجه میشین.
بهرحال بنده باز هم روی این مسائل کار خواهم کرد.

مهندس تشکر از پاسخ کاملتون

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 7:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tamashah نوشته است:
asadof نوشته است:
سلام دوستان اینم از فیلم مدار مهندس حمید که از باطری لپ تاب استفاده کردم و تو فیلم هم طریقه باز کردن باطری لپ تاب رو. نشون دادم :D

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=dfbde3011428e0f8d4b045df6f5c445b

اقای اسدف ، من تک تک باطری های قلمی موجود درلپتاپ رو باهم سری کردمه البته باشارژفول، میبینم اصلا دوام ندارند درعرض 5 دقیقه دستگاه ولتاژ کم میکنه وخاموش میشه، فکر کنم باید دوتا دوتا باهم سری کنم وسپس موازی کنم تا دوام بیاره...

در عرض 5 دقیقه @-) مگه مدارت چقدر جریان میکشه با پالس 180 و فرکانس 201 نهایت 150 میکشه که اگه باطری شما 2200 میلی امپر باشه که اکثرا برای لپ تاب هستش حدود 14.30 ساعت باید یکسره با لوپ کار کنه حالا شما اصلا 700 میلی رو تلفات حساب کنید دیگه 10 ساعت یکسره باید کار کنه ;) من امروز بردم جنگل تست کردم با تنظیمات پیش فرض حساسیت 18 که باطری 20.8 ولت بود بعد از دو ساعت یکسره روشن بودن با لوپ شد 20.1 ولت شما حساب کنید دو ساعت 700 میلی ولت کم شد :-BD از اول هم گفتم وقتی که باطری لپ تاب رو باز کردید تک تک سلول رو همون موقع تست کنید اگه زیر 3.2 ولت بود بندازید سطل اشغالی دیگه شارژ نکنید بشه 4 ولت چون خراب بوده البته شاید شانسی شوک بدید کار کنه ولی من تا الان هر چی باز کردم سالم بوده فقط مدار شارژرش خراب بوده که اکثرا اینطور هستش در ضمن در مرحله اول ولتاژ تک تک سلول رو تست کنید که همه به یک اندازه باشند مثلا یکی 3.5 نباشه و اون یکی 4 ولت! همه رو یا 3.5 ولتش کنید یا مثلا 4 ولت یا 3.8 ولت که در مرحله اول خودتون بالانس کنید که میتونید سلولی را که ولتازش کمه شارز کنید مثلا 5 ولت بهش بدید و مرتب بالاسرش باشید که نذارید از مثلا از 4 ولت تجاوز کنه حالا اگه حوصله ندارید اون سلولی که ولتاژ زیادی داره رو با یک لامپ مثلا smd 1 ولت تخلیه کنید تا کم بشه برسه به بقیه باطریها که مثلا 3.5 ولت هستش تا هر 5 تا 3.5 ولت بشند ;;)
شما تک تک سلولها رو اول تست کنید ببینید ولتاژ 4 ولت یا هرچی ... یکی هستند یا نه موفق باشید @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 9:19pm
مدیر کل
مدیر کل

Linkon نوشته است:
سلام به مهندس حمید گل.از آپدیت جدید فایل هگز چه خبر؟؟

واقعیتش این هست امروز رفته بودم دنبال یک سری تستها که ریزه کاری های خاصی رو بهینه کنم برای نسخه بعدی. تشریفمون رو که آوردیم یا 30 پیغام خصوصی و تاپیک هک خصوصی و فحش در انجمن تعمیرکاران روبرو شدیم! :D خلاصه جای شما خالی 5 ساعت هست که وقت من به این صورت گذشت! روزهای دیگه هم گاها زیاد وضعیت بهتر نیست. در همین حد که پروژه رو تونستم تا اینجا پیش ببرم واقعا هنر کردم. بهر حال دشمن زیاد داریم و خواه ناخواه اختلالات زیادی رو عمدا یا سهوا در روند این پروژه هم ایجاد میکنن. لذا فکر نمیکنم تا هفته آینده چیز خاصی برای آپدیت داشته باشیم! البته نسخه فعلی بنظر من خیلی مناسبه و آنچنان بهبودی فعلا بنظرم نمیرسه که بشه پیاده کرد. باید ببینیم در اینده چی پیش میاد.

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 9:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من یک مطلبی از یکی از تعمیرکاران موبایل شنیدم که اولش باورم نمیشد ولی تست کردم و باورم شد
شما اگه باطری لیتیومی دارید که دیگه عمرشو کرده و سریع شارژ خالی میکنه انو تی یک پلاستیک بپیچید به طوری که رطوبت بهش نفوذ نکنه بعد به مدت 5 روز بزاریدش داخل فریزر بعد از پنج روز باطری رو در بیارید و صبر کنید تا یخش آب بشه بعد استفاده کنید
من باطری موبایل کلا دیگه تموم کرده بود 2 دقیقه هم شارژ نگه نمیداشت این کارو کردم باطریم الان با نوع فرقی نداره!

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 9:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان لطفا ادرس فروشگاه پایا رو بدین

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 9:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 871 , 872 , 873 , 874 , 875 , 876 , 877 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , 09165004428 و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure