انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 9:01am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 872 , 873 , 874 , 875 , 876 , 877 , 878 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

غضنفر نوشته است:
ba.davood نوشته است:
دوستان سلام خسته نباشید

جعبه مناسب برای برد PI از کدوم فروشگاه میتونم تهیه کنم . تهران باشه بهتره . ممنون

http://www.bahar.asia/yl/Products2.asp?pid=266

داداش از اينجا بگير

سلام اقای غضنفر
سایت خوبی رو معرفی کردید....همه جوره داره...اما کدومش بنظرتون اندازه و فیت هست؟
بعد اینکه جعبه المینیومی خوبه یا پلاستیکی؟المینیومی از لحاظ شیلد مدار بهتر نیست؟

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
amir6777 نوشته است:
داداش میلاد این پروگرمر منه و این کانکتور کنار زیف نیست!!!!

امیر جان لطفا بیشتر دقت کنین! در همین تصویر یک سوکت خالی 3 پایه زیر سوکت زیف هست که شما باید یک کریستال بین 8 تا 20 مگاهرتز روی اون قرار بدین. پایه وسط هم آزاد میمونه. مساله مربوط به این کریستال رو در خصوص این پروگرامر در فایل توضیحات ذکر کرده بودم. همینطور در راهنمایی که داخل دی وی دی همراه پروگرامر هست این نکات بطور مشخص و به زبان فارسی توضیح داده شدن. در واقع وقتی بار اول میکرو رو پروگرام میکنین ؛ تنظیمات کارخانه ای میکرو روی کریستال داخلی هست و لذا نیاز به کریستال بیرونی جهت پروگرام نداره. ولی وقتی برای بار اول پروگرام رو توام با تنظیم فیوز بیت انجام میدین ؛ تنظیمات میکرو بصورت کریستال خارجی در میاد و از اون به بعد برای پروگرام نیاز به کریستال خارجی داره. لذا شما میتونین اون کریستال رو بصورت دائمی کنار سوکت زیف بذارین.

اقا حمید من امروز با یک کریستال 20000 امتحان کردم و همون پیغام رو می داد..بقیه دوستان که مشکل داشتن اگه امتحان کردن اعلام کنن و بگن نتیجه چطور بوده

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تهران , خیابان جمهوری , چهار راه سی تیر , خیابان میرزا کوچک خان جنگلی , جنب گل فروشی , پلاک 5

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 10:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saleh700 نوشته است:
دوستان من یک مطلبی از یکی از تعمیرکاران موبایل شنیدم که اولش باورم نمیشد ولی تست کردم و باورم شد
شما اگه باطری لیتیومی دارید که دیگه عمرشو کرده و سریع شارژ خالی میکنه انو تی یک پلاستیک بپیچید به طوری که رطوبت بهش نفوذ نکنه بعد به مدت 5 روز بزاریدش داخل فریزر بعد از پنج روز باطری رو در بیارید و صبر کنید تا یخش آب بشه بعد استفاده کنید
من باطری موبایل کلا دیگه تموم کرده بود 2 دقیقه هم شارژ نگه نمیداشت این کارو کردم باطریم الان با نوع فرقی نداره!

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
@};- @};- @};-

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 10:17pm
مدیر کل
مدیر کل

saleh700 نوشته است:
دوستان من یک مطلبی از یکی از تعمیرکاران موبایل شنیدم که اولش باورم نمیشد ولی تست کردم و باورم شد
شما اگه باطری لیتیومی دارید که دیگه عمرشو کرده و سریع شارژ خالی میکنه انو تی یک پلاستیک بپیچید به طوری که رطوبت بهش نفوذ نکنه بعد به مدت 5 روز بزاریدش داخل فریزر بعد از پنج روز باطری رو در بیارید و صبر کنید تا یخش آب بشه بعد استفاده کنید
من باطری موبایل کلا دیگه تموم کرده بود 2 دقیقه هم شارژ نگه نمیداشت این کارو کردم باطریم الان با نوع فرقی نداره!

افرین به نکته خوبی اشاره کردین.
این مطلب درسته اما همیشه جواب نمیده! ولی اگر شانس بیارین باطری کهنه راه میفته و تا مدتی قابل استفادست.

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
سلام مهندس حميدعزيز
برسين به داده مااااا :*

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

چهارشنبه 23 اردیبهشت1394 - 11:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
reza2490 نوشته است:
saleh700 نوشته است:

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
@};- @};- @};-

دوست عزيز من اين كارو با هارد كامپيوتر انجام ميدادم چون ديگه اخرايه عمرش بود وتا مدتي خوب ميشد :)

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

پنج شنبه 23 اردیبهشت1394 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:

صالح جان ممنون بابت این ترفند :-BD

پنج شنبه 23 اردیبهشت1394 - 1:10am
مدیر کل
مدیر کل

adnistor_6 نوشته است:
سلام مهندس حميدعزيز
برسين به داده مااااا :*

خواهش میکنم.
فکر میکنم منظورتون همون فیوز بیتهای بسکام بود! خب در چند صفحه قبل توضیحاتی در مورد تصویری که گذاشتین دادم. متاسفانه این تاپیک به قدری شلوغ هست که پستها براحتی از دید مخفی میشن! :D

پنج شنبه 23 اردیبهشت1394 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز لطفا کمک کنید. بردم خیلی خیلی کمه از سه تا ایسی اصلی jm19ac و h1126 ,m38ad استفاده کردم و اعداد سگانه برا هر3 ایسی تقریبا نزدیک هم و بدونه مشکل بود که تو پستهای قبل نتایجو اعلام کرده بودم. ولی مشکل برد دارم ماسفتم 840. نمیدونم ایراد کارم کجاست :-\ لوپ 45 ظرفیت تقریبا 350 اهم 0.7 با این لوپ دمبل 2 کیلویی تو 55 سانت و ورق مسی 20*15 در 38 سانت سنس دارم :( . و اینکه حساسیتو بیشتر از 13 میزارم عدد میتر منفی میندازه و کلا از بالانس خارج میشه. و همینطور وقتی پهنای پالس و فرکانسو بیشتر از تنظیمات پیش فرض قرار میدم کاملا از بالانس خارج میشه و عدد میتر منفی میندازه حتی وقتی که دستگه و لوپ ثابت باشن. من از پرگرامر مولتی ای وی ار نسخه جدید استفاده کردم که امروز دوباره میکرو پرگرام کردم فقط عددها کمی بهتر از قبل شدند و عدد اول 300 و دوتا دیگه همدر وضعیت عالی بودند که الان یادم نیست. ولی بردم اصلا تغییری نکرد :(

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 23 اردیبهشت1394 - 1:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 872 , 873 , 874 , 875 , 876 , 877 , 878 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 374 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure