انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 8:49am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 873 , 874 , 875 , 876 , 877 , 878 , 879 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
حمید نوشته است:
adnistor_6 نوشته است:
سلام مهندس حميدعزيز
برسين به داده مااااا :*

خواهش میکنم.
فکر میکنم منظورتون همون فیوز بیتهای بسکام بود! خب در چند صفحه قبل توضیحاتی در مورد تصویری که گذاشتین دادم. متاسفانه این تاپیک به قدری شلوغ هست که پستها براحتی از دید مخفی میشن! :D

ممنونم مهندس عزيز باورت ميشه سه دوبار خوندم تاپيكارو اما نديدم :D سپاس گزارم @};-

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

پنج شنبه 23 اردیبهشت1394 - 1:49am
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز لطفا کمک کنید. بردم خیلی خیلی کمه از سه تا ایسی اصلی jm19ac و h1126 ,m38ad استفاده کردم و اعداد سگانه برا هر3 ایسی تقریبا نزدیک هم و بدونه مشکل بود که تو پستهای قبل نتایجو اعلام کرده بودم. ولی مشکل برد دارم ماسفتم 840. نمیدونم ایراد کارم کجاست :-\ لوپ 45 ظرفیت تقریبا 350 اهم 0.7 با این لوپ دمبل 2 کیلویی تو 55 سانت و ورق مسی 20*15 در 38 سانت سنس دارم :( . و اینکه حساسیتو بیشتر از 13 میزارم عدد میتر منفی میندازه و کلا از بالانس خارج میشه. و همینطور وقتی پهنای پالس و فرکانسو بیشتر از تنظیمات پیش فرض قرار میدم کاملا از بالانس خارج میشه و عدد میتر منفی میندازه حتی وقتی که دستگه و لوپ ثابت باشن. من از پرگرامر مولتی ای وی ار نسخه جدید استفاده کردم که امروز دوباره میکرو پرگرام کردم فقط عددها کمی بهتر از قبل شدند و عدد اول 300 و دوتا دیگه همدر وضعیت عالی بودند که الان یادم نیست. ولی بردم اصلا تغییری نکرد :(

خسته نباشین.
وقتی 3 عدد تقریبا مساوی هست یعنی باید فاتحه عملکرد درست رو بخونین! :D طبیعیه که برد هم خیلی کم باشه و اصلا درست کار نکنه. بعید میدونم این مشکل ربطی به پروگرام داشته باشه. به لوپ هم ربطی نداره. مشکل شما از داخل مدار و مونتاژ هست. باید خیلی از قطعات رو چک کنین که مقدارشون درست باشه و سالم باشن. در واقع هر قطعه ای که در قسمت بالایی میکرو قرار داره باید چک بشه. ضمنا این مشکل از 357 هم نیست. بیشتر روی خازنها و مقاومتها کار کنین.

پنج شنبه 23 اردیبهشت1394 - 2:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید
من با تنظیمات فرکانس 270 پهنای 170 انتگرال 42 ودیلی دستی 20( البته دیلی لوپم18) گراند خاموش اسپید 5 حساسیت17(البته اینا با فرمایش جنابعالی بود)
اعدادم رقم 290 670 750 هستش ولی با تنظیمات دیفالت نرمالتر بود
سینی استیل 28 سانتی رو توی 150 سانت تک بوق دارم وتوی 145 بوق ممتد وتوی 100 ریجکت دارم (با لوپ 45)
ولی مثلا با این تنظیمات نتونستم سکه طلا رو سنس کنم البته حدس میزنم تنظیماتم برای فلز بزرگه
واینکه این تستها در محیط خونستایا با این حساب میتونم امیدی به دسگام داشته باشم؟
با تشکر

پنج شنبه 23 اردیبهشت1394 - 2:58am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید خسته نباشی
لطفا اگه امکان داره توی ورژن جدید امکان ذخیره کردن تنظیمات رو هم بزارین مثلا 3 تنظیم قابل ذخیره و یک تنطیم بازگشت به پیش فرض
گاهی اوقات ادم یجایی تنظیم خوبی میکنه بعد یادش میره تو اون منطقه با چه تنظیمی کار کرده
ممنون از زحماتتون

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 3:32am
آواتار کاربر

درود دوستان
لطفا یکی از دوستان میتونه زحمت ساخت FPI رو برای بنده بکشه. حق الزحمه اش رو هم روی چشام میزارم و تقدیمش می کنم.
ارادتمند همگی دوستان.

چه سرنوشت غم‌انگیزی، که کرم کوچک ابریشم، تمام عمر قفس می‌بافت، ولی به فکر پریدن بود
زنده‌یاد حسین منزوی

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 9:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شايد حرف منطقی نباشه اما آيا امکانش هست برنامه هگز رو طوری طراحی کنيد که بعد از 300بار محدوديت بشه فايل هگز رو مثل گوشی تنظيمات رو بازگشت به کارخانه زد

خدايا مددی کن

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 9:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
مهندس حميد بنده طبق فرمايشات شما عمل كردم اما اون كد هاي دو رقمي تغييري نميكنن و با تغيير فيوز بيت ها توي حالت پيش فرض خودشون ثابت ميمونن !!!!

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 9:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اساتید، یک سوال داشتم، ایا مقاومت یک درصد خطا با مقاومت معمولی درصورتی که هردوتاشون دقیقا یک رنج باشند باهم فرق دارند.؟؟؟

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 10:27am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
چنگیز نوشته است:
سلام اساتید، یک سوال داشتم، ایا مقاومت یک درصد خطا با مقاومت معمولی درصورتی که هردوتاشون دقیقا یک رنج باشند باهم فرق دارند.؟؟؟

اره این سوال هم برای منم پیش امده که اگه مقاومت 5درصد چک کنم دقیق همون رنجو بزارم در اسر حرارت روی برد اهمش کم میشه .؟

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 10:56am

محل اقامت: قروه- کردستان
سلام
دوستان بنده شهرستانم، قصد دارم همه قطعات این فلزیاب رو بصورت یکجا از طریق یک فروشگاه اینترنتی بخرم. لطفا آدرس سایت یک فروشگاه رو بذارید که همه قطعات رو داشته باشه و جنس هاشم اصل و با کیفیت باشه. ممنون

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 11:02am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 873 , 874 , 875 , 876 , 877 , 878 , 879 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 344 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure