انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 12:59pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 877 , 878 , 879 , 880 , 881 , 882 , 883 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نکته واسه دوستانيکه تجربه ندارن : دوستان جان هرکی دوست داريد تست رو براى اعلام سه عدد تفکيک و ديلی فقط بيرون از منزل و محيط عاری از فلز مشاهده کنيد که خودتون و مدار رو زير سوال نبريد و سوال پشت سوال مثلا من الان يک لوپ 57سانت دارم تو خونه ديلى رو 48نشون ميده حالا اگه من بيام اين ديلی رو ملاک قرار بدم بايد بيام بگم کمک لطفا کمک و شايد با ندونم کاری خودم مجبور بشم به کابل رابط/کانکتور3پين/لوپ/و به آيسی آمپ امپ شک کنم و به خرج بيفتم در صورتيکه خارج از منزل ديلی 18 شناسايى شده و سکوت بر قراره و اعداد تفکيک دقيقه و اصلا همه چى ok
بنابراين ملاک تست فقط بيرون از منزل
شاد باشيد

خدايا مددی کن

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 11:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه آقا حميد منظورم ثبات عالی دستگاه هست RG59 رو هم واقعا تاييد ميکنم
دم شما گرم بابت مدار بي نظيرتون

خدايا مددی کن

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 11:28pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص اعداد سه گانه مجددا توضیح میدم تا دوستان کمی فنی تر با قضیه برخورد کنن! ببینید اون 3 عدد مربوط به اندازه گیری شکل موج روی 3 کانال مجزا از هم از ابتدا تا انتهای تعریف شده هست. عدد اول مربوط به ابتدای موج و عدد دوم مربوط به وسط موج و عدد سوم مربوط به انتهای موج هست. لذا کم بودن عدد اول به این معنیه که موج تازه داره بصورت منحنی بالا میاد. این قسمت موج به فلزات کوچک و همینطور فلزات نرم از جمله طلا حساس تر هست و در سیستم حذف آهن هم نقش کلیدی ایفا میکنه. بالاتر بودن عدد دوم و سوم هم به ترتیب نشانه افزایش مقدار عددی موج هست که از روی منحنی ارزیابی شده. لذا این 3 کانال ثابت با اینکه برای تفکیک در نظر گرفته شدن ولی در عمل نشانه کیفیت و درستی عملکرد کلی فلزیاب هم هستن. طبیعتا چون با حضور فلز شیب موج تغییر میکنه و سطح موج پایین تر میاد ؛ اعداد 3 گانه هم کاهش پیدا میکنن. این مساله به بالانس کردن هم ربطی نداره و اگر لوپ نزدیک فلزات باشه این اعداد هم کمتر از حدی هستن که باید در حالت بدون حضور فلز باشن!
لازم به ذکره تنظیمات دیلی و بازه انتگرال بهیچ وجه روی این سه کانال تاثیری ندارن. ولی روی کانال چهارم که سنس هست و سرتاسر قسمت تعریف شده از ناحیه دیلی اتومات بعلاوه دستی تا انتهای اون که بازه انتگرال مشخصش میکنه طبیعتا تاثیر دارن و در حالت دیباگ 1 که یک عدد نشون داده میشه مشخص هستن.

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 11:37pm
مدیر کل
مدیر کل

غضنفر نوشته است:
نه آقا حميد منظورم ثبات عالی دستگاه هست RG59 رو هم واقعا تاييد ميکنم
دم شما گرم بابت مدار بي نظيرتون

ممنون از شما.
البته RG59 هم خودش انواع مختلفی داره! شما بفرمایین کد دقیق کابل شما چیه؟

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

LIA GHAZVIN CO. (LOWSHAN) CABLE RG59/U 75 OHM MEDE IN IRAN

تقديم آقا حميد

خدايا مددی کن

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 11:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان خسته نباشید... تو نرم افزارتون فاصله بین سیم ها رو باید زخامت سیم (عددی که روش نوشته) رو نوشت یا 2 برابرشو باید بنویسیم؟
و اینکه نرم افزار برا سیم لاکی نوشته شده ...ایا برا سیم افشان هم میشه استفاده کرد یا اینکه مقداری محاسباتش فرق داره و دقیق در نمیاد؟

پنج شنبه 24 اردیبهشت1394 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
غضنفر نوشته است:

اتفاقا بنده هم از RG59 استفاده ميکنم و مشگلی هم ندارم واقعا خوب جواب داده اما يک نکته هست که اگه اساتيدتوضيح بدهند ممنون ميشم وقتی دستم به کابل رابط اتصال داره اصلا مدار جيکش در نمياد اما با ول کردن کابل با يکى دو شماره حساسيت دستگاه دور از جونش لال ميشه

خسته نباشین.
در حالت اول که جیکش در نمیاد و در حالت دوم هم که لال هست! کلا بفرمایین دستگاه شما صدا نداره دیگه! :-? :D

غضنفره دیگه :D بعد میگه اقا من اون غضنفر نیستم یکی دیگه هستم ! دیگه بدتر باز اونی یکی بهتر بود :))

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 24 اردیبهشت1394 - 12:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنمفر جان شوخی :D ناراحت نشی @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 24 اردیبهشت1394 - 1:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

سپاسگذارم مهندس حیمد عزیز. مهندس برای کانکتور میشه از سوکت lan شبکه که پشت کیس میخوره استفاده کرد؟ و اینکه اگه بخوام یه لوپ عنکبوتی بسازم وبا نرم افزار محاسبه لوپ تخت اهمش 1 دربیاد و ظرفیتش از 350 کمتر در بیاد مثلا 320 مشکلی پیش میاد؟

خواهش میکنم.
سوکت لن بعید میدونم برای اتصالات قدرتی با آمپر بالا اصلا مناسب باشه! چون در شبکه اصولا ما جریان بالا منتقل نمیکنیم.
در خصوص اون برنامه اولا دقت کنین برای لوپ تخت هست! از نظر ظرفیت برای لوپ عنکبوتی حدود 10 درصد کمتر و از نظر مقاومت حدود 10 درصد بیشتر در میاد. پس توی اون محاسبه اگر ظرفیت حدود 390 و مقاومت بین 0.7 تا 1.1 در بیاد برای لوپ عنکبوتی به مقدار ایده آل توصیه شده میرسید. با این حال تستها نشون میده که ارقام دقیق اهمیتی ندارن و مثلا ظرفیت 350 با 320 فرق عملکرد محسوسی نداره.

ممنون مهندس حمید عزیز مشکلم از لوپ بود . با یه لوپ 60 امتحان کردم الان نتایج خیلی بهتره. باید عرض کنم که دفعه اول از کابل رابط استریو فویل دار استفاده کرده بودم و دیلیه اتو 35 شناسایی میکرد ولی وقتی از کابل مکس استفاده کردم دیلو 18 شناسایی کرد. ویه سینیه استیل 50 سانتیو تو 2 متر سنس ضعیف و در 180 با تفکیک و در 165 سنس قوی دارم. و همینطور ورق مسیه 25*15 در 75 سانتی سنس با تفکیک دارم بنظرتون بردم خوبه یا اینکه باید بیشتر رو لوپ کار کنم؟. ولی 2 تا مشکل هست. یکی اینکه وقتی پهنای پالس و فرکانسو از تنظیمات پیش فرض بیشتر قرار میدم عدد میتر منفی میندازه و ماسفتم که 840 هست و همینطور رگولاتور 12 ولت خیلی داغ میشن و دستو میسوزونه . و اصلا بالانس نمیشه و تغییری هم در بردش ایجاد نمیشه. و مورد دوم اینکه وقتی حساسیتو از 13 بالاتر میزارم عدد میتر منفی دارم و دستگاه از بالانس خارج میشه و همینطور در رنج بالاتر از 16 با دست زدن به ال سی دی و کانکتور بوق سنس دارم. مهندس لطفا راهنمایی کنید

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 9:13am
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
حمید نوشته است:
نه عزیز من اعداد 3 گانه شما درست هستن. اگر میکرو مشکلی داشت که اصلا عددی در کار نبود چه برسه به اینکه درست هم باشه! :D

سپاسگذارم مهندس حیمد عزیز. مهندس برای کانکتور میشه از سوکت lan شبکه که پشت کیس میخوره استفاده کرد؟ و اینکه اگه بخوام یه لوپ عنکبوتی بسازم وبا نرم افزار محاسبه لوپ تخت اهمش 1 دربیاد و ظرفیتش از 350 کمتر در بیاد مثلا 320 مشکلی پیش میاد؟

خير

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 9:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 877 , 878 , 879 , 880 , 881 , 882 , 883 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alfa89 , hamid20 و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure