انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 12:57pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 878 , 879 , 880 , 881 , 882 , 883 , 884 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس جان آیا میشه ظرفیت خازن تانتال c11رو زیاد کرد تا کوپلاژ بیشتری انجام بشه برای برد بیشتر ویک سوال دیگه میتونیم به جای مقاومت های 2وات کربنی از مقاومت های سیمی استفاده کنیم

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

12341234 نوشته است:
سلام مهندس جان آیا میشه ظرفیت خازن تانتال c11رو زیاد کرد تا کوپلاژ بیشتری انجام بشه برای برد بیشتر ویک سوال دیگه میتونیم به جای مقاومت های 2وات کربنی از مقاومت های سیمی استفاده کنیم

نه دوست عزیز نمیشه ! اگه لازم بود حتما خودش اینکار رو انجام میداد اصلا لازم نبود بپرسید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 1:40pm
مدیر کل
مدیر کل

m.aliyavary نوشته است:
مهندس جان خسته نباشید... تو نرم افزارتون فاصله بین سیم ها رو باید زخامت سیم (عددی که روش نوشته) رو نوشت یا 2 برابرشو باید بنویسیم؟
و اینکه نرم افزار برا سیم لاکی نوشته شده ...ایا برا سیم افشان هم میشه استفاده کرد یا اینکه مقداری محاسباتش فرق داره و دقیق در نمیاد؟

ممنون از شما.
برای سیم لاکی فاصله بین سیمها رو صفر و ضخامت سیم رو معادل ضخامت سیم لاکی در نظر بگیرین.
برای سیم روکش دار فاصله بین سیمها رو معادل ضخامت کل سیم منهای ضخامت مغزیش منظور کنین! چون عملا فاصله مغزی سیمها از هم مهم هست که معادل روکش خود سیمه. برای قسمت ضخامت سیم هم ضخامت مغزی رو باید وارد کنین.

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 1:45pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:

ممنون مهندس حمید عزیز مشکلم از لوپ بود . با یه لوپ 60 امتحان کردم الان نتایج خیلی بهتره. باید عرض کنم که دفعه اول از کابل رابط استریو فویل دار استفاده کرده بودم و دیلیه اتو 35 شناسایی میکرد ولی وقتی از کابل مکس استفاده کردم دیلو 18 شناسایی کرد. ویه سینیه استیل 50 سانتیو تو 2 متر سنس ضعیف و در 180 با تفکیک و در 165 سنس قوی دارم. و همینطور ورق مسیه 25*15 در 75 سانتی سنس با تفکیک دارم بنظرتون بردم خوبه یا اینکه باید بیشتر رو لوپ کار کنم؟. ولی 2 تا مشکل هست. یکی اینکه وقتی پهنای پالس و فرکانسو از تنظیمات پیش فرض بیشتر قرار میدم عدد میتر منفی میندازه و ماسفتم که 840 هست و همینطور رگولاتور 12 ولت خیلی داغ میشن و دستو میسوزونه . و اصلا بالانس نمیشه و تغییری هم در بردش ایجاد نمیشه. و مورد دوم اینکه وقتی حساسیتو از 13 بالاتر میزارم عدد میتر منفی دارم و دستگاه از بالانس خارج میشه و همینطور در رنج بالاتر از 16 با دست زدن به ال سی دی و کانکتور بوق سنس دارم. مهندس لطفا راهنمایی کنید

خواهش میکنم.
بله کابل که مشخصه خیلی تاثیر داره و عرض کردیم سعی کنین از کابل فویل دار استفاده نکنین. ولی برد شما کماکان زیاد خوب نیست و اون سینی استیل رو باید از 2.5 متری بتونین سنس کنین. همینطور برد اون ورق مسی هم باید خیلی بیشتر باشه! بنده برای فیبر مسی کوچکتر از این و با لوپ 20 سانتی همین برد شما رو دارم! احتمالا روی سایر تنظیمات و جزئیات کار کنین بهتر میشه.
با فرکانس حدود 200 حتی تا پهنای پالس 300 هم نباید مشکلی که گفتین پیش بیاد. این نشون میده مدار شما ایراد داره. حالا ممکنه از خود ماسفت 840 هم باشه. مشخصات لوپتون رو هم بررسی کنین ظرفیت و مقاومتش زیاد پایین نباشه.

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 1:51pm
مدیر کل
مدیر کل

12341234 نوشته است:

خیر! یکی از چالش های اصلی برای من انتخاب عدد دقیق برای این خازن بوده و 2.2 میکرو در مجموع بهترین جواب رو میده. بالا بردن این خازن سبب میشه نویزهای فرکانس پایین بخصوص 50 هرتز خیلی بیشتر وارد مدار بشن. کمتر کردن این خازن هم سبب کارکرد غیر دقیق و افت برد میشه. لذا خطای بیش از 10 درصد در مورد ظرفیت این خازن میتونه اثر منفی در کارکرد مدار داشته باشه. از نظر برد در عوض ضریب تقویت آپ امپ بیشتر در نظر گرفته شده. برای گیرنده هیچ کاری دیگه نمیشه کرد چون میزان تقویت از حد متعارف در مدارات پالسی بیشتر هست. لذا حین کاوش هم مجبور هستیم درجه حساسیت رو کمتر از حداکثر بذاریم.
مقاومتهای 2 وات بهیچ وجه نباید سیمی باشن! وگرنه جواب خوبی بدست نمیاد. اولویت در این مقاومتها نوع متال فیلم هست و سپس نوع کربنی متعارف.

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 1:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

ممنون مهندس حمید عزیز مشکلم از لوپ بود . با یه لوپ 60 امتحان کردم الان نتایج خیلی بهتره. باید عرض کنم که دفعه اول از کابل رابط استریو فویل دار استفاده کرده بودم و دیلیه اتو 35 شناسایی میکرد ولی وقتی از کابل مکس استفاده کردم دیلو 18 شناسایی کرد. ویه سینیه استیل 50 سانتیو تو 2 متر سنس ضعیف و در 180 با تفکیک و در 165 سنس قوی دارم. و همینطور ورق مسیه 25*15 در 75 سانتی سنس با تفکیک دارم بنظرتون بردم خوبه یا اینکه باید بیشتر رو لوپ کار کنم؟. ولی 2 تا مشکل هست. یکی اینکه وقتی پهنای پالس و فرکانسو از تنظیمات پیش فرض بیشتر قرار میدم عدد میتر منفی میندازه و ماسفتم که 840 هست و همینطور رگولاتور 12 ولت خیلی داغ میشن و دستو میسوزونه . و اصلا بالانس نمیشه و تغییری هم در بردش ایجاد نمیشه. و مورد دوم اینکه وقتی حساسیتو از 13 بالاتر میزارم عدد میتر منفی دارم و دستگاه از بالانس خارج میشه و همینطور در رنج بالاتر از 16 با دست زدن به ال سی دی و کانکتور بوق سنس دارم. مهندس لطفا راهنمایی کنید

خواهش میکنم.
بله کابل که مشخصه خیلی تاثیر داره و عرض کردیم سعی کنین از کابل فویل دار استفاده نکنین. ولی برد شما کماکان زیاد خوب نیست و اون سینی استیل رو باید از 2.5 متری بتونین سنس کنین. همینطور برد اون ورق مسی هم باید خیلی بیشتر باشه! بنده برای فیبر مسی کوچکتر از این و با لوپ 20 سانتی همین برد شما رو دارم! احتمالا روی سایر تنظیمات و جزئیات کار کنین بهتر میشه.
با فرکانس حدود 200 حتی تا پهنای پالس 300 هم نباید مشکلی که گفتین پیش بیاد. این نشون میده مدار شما ایراد داره. حالا ممکنه از خود ماسفت 840 هم باشه. مشخصات لوپتون رو هم بررسی کنین ظرفیت و مقاومتش زیاد پایین نباشه.

ممنون مهندس جان. مهندس من از خازن 4.7 پیکو استفاده کردم و همینطور خازن 2.2 در حدود 2.167 هست. با وجود اینکه ولتاژهام در حد نرمال هستند میتونه مشکل از این دو مورد باشه؟

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 2:16pm
مدیر کل
مدیر کل

نه عزیز من توضیح دادم که خازن 5 پیکو بین 4 تا 6 پیکو میتونه باشه و موردی نداره. 4.7 پیکو هم مطابق 5 پیکو جواب میده. خازن 2.2 میکرو هم در رنج 2 تا 2.4 میکرو باشه درسته و مشکلی نیست.

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 2:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
نه عزیز من توضیح دادم که خازن 5 پیکو بین 4 تا 6 پیکو میتونه باشه و موردی نداره. 4.7 پیکو هم مطابق 5 پیکو جواب میده. خازن 2.2 میکرو هم در رنج 2 تا 2.4 میکرو باشه درسته و مشکلی نیست.

تشکر مهندس حمید عزیز @};-

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 2:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خسته نباشید جناب حمید

لطفا شماره نوع فلزی به جای LF357N را بفرمائید . MAC157H فلزی به جاش میخوره ؟ ممنون

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان لطفا به دادم برسید دست گل به اب دادم. فیش باتریم لحیمش جدا شد اتصالی کرد :( . الان تمام اعدادم بهم خورد عدد اول رو 700 نشون میده و به محضی که دستگاه روشن میشه دستگاه شروع به بوق زدن میکنه و گاز میخوره. کدوم قطعاتم امکان داره معیوب شده باشن؟؟؟؟؟

جمعه 25 اردیبهشت1394 - 6:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 878 , 879 , 880 , 881 , 882 , 883 , 884 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alfa89 , hamid20 و 104 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure