نویسنده |
پیغام |
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
nader1345 نوشته است: سلام به همه دوستان عکس هایی که گذاشتم مربوط به سنگی شبیه سنگ پالان یا شاید صندلی هست که درون یه دره بزرگ قرار داره وهمچنین درون دره رودخانه فصلی جریان داره و خود سنگه تا رود خانه دایمی 500 متر فاصلشه در ضمن نوکش سمت غرب و پشت به طلوع افتاب میباشد وهمچنین سنگی تک تو اون محدوده هست . ممنون میشم نظرتان رو بگید سلام میشه بگید چطوری این عکسارو انداختید من کاری به نشانه و اثار شناسیش ندارم فقط عکست خیلی هنری افتاده و برام جالب بود
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 25 تیر1392 - 2:06am |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
ژنرال نوشته است: nader1345 نوشته است: سلام به همه دوستان عکس هایی که گذاشتم مربوط به سنگی شبیه سنگ پالان یا شاید صندلی هست که درون یه دره بزرگ قرار داره وهمچنین درون دره رودخانه فصلی جریان داره و خود سنگه تا رود خانه دایمی 500 متر فاصلشه در ضمن نوکش سمت غرب و پشت به طلوع افتاب میباشد وهمچنین سنگی تک تو اون محدوده هست . ممنون میشم نظرتان رو بگید سلام میشه بگید چطوری این عکسارو انداختید من کاری به نشانه و اثار شناسیش ندارم فقط عکست خیلی هنری افتاده و برام جالب بود سلام ژنرالجان خوبی داداش فک کنم این عکس هارو موقعه طلوع یا دم دمای غروب آفتاب گرفته. این حالت رو دارن
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 8:49am |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
میشه یکی به من بگه چه جور میشه زیر پرسش بچه ها پاسخ رو نوشت؟ از قسمت نقل؟
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
آخرین بار توسط peroosha در چهارشنبه 26 تیر1392 - 1:03pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 12:57pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
آها اااا خودم یاد گرفتم
آخرین بار توسط peroosha در چهارشنبه 26 تیر1392 - 1:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 1:01pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: سلام من عضو جدید انجمن هستم و خوشحالم به شما پیوستم...میخواستم یک عکس بزارم که از کاوش چند وقت پیشم بیرون اومده....ولی زیاد قدیمی نمیزنه مربوط به یک قبر بود جالبیش اینجاست که همه با هم نبودن بزگه وسط کوچیکه کنار سمت چپ وزنجیرش راست قبر بود به نظرم یه امایی داره فکرکنم دوباره باید برم کاوش قبلش دوستان نظری ندارن بدن به نظرتون میتونه نشانه باشه واسه بار درست ودرمون سلام بهرام جان.اگر واقعا خودت از زیر خاک در اوردی عرض کنم اتفاقا از نظر طرح بسیار قدیمی و زنجیر و قاب اون به برنز میزنه و در تزییناتش هم دریایی میتونه باشه.البته اگه چینی نباشه و از یکشنبه بازار نخریدی سه قسمت گذاشتن اونها هم واسه نشانه گنج باید اساتید بپرسی ولی اگر من بخوام از نظر آیینی بگم میتونه پیشکشی(رشوه)به یک الهه و 2 فرشته ی مرگ باشه ( که پدر مرده رو در نیارن )که به دلیل فقر متوفی همین دارایی اندک رو تقسیم به 3 کردن.شاید گردن آویز بزرگتر روی سینه بود واسه تقدیم به اصل کاری ( الهه یا فرشته ی اعظم )
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 1:13pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
|
peroosha نوشته است: بهرام نوشته است: سلام من عضو جدید انجمن هستم و خوشحالم به شما پیوستم...میخواستم یک عکس بزارم که از کاوش چند وقت پیشم بیرون اومده....ولی زیاد قدیمی نمیزنه مربوط به یک قبر بود جالبیش اینجاست که همه با هم نبودن بزگه وسط کوچیکه کنار سمت چپ وزنجیرش راست قبر بود به نظرم یه امایی داره فکرکنم دوباره باید برم کاوش قبلش دوستان نظری ندارن بدن به نظرتون میتونه نشانه باشه واسه بار درست ودرمون سلام بهرام جان.اگر واقعا خودت از زیر خاک در اوردی عرض کنم اتفاقا از نظر طرح بسیار قدیمی و زنجیر و قاب اون به برنز میزنه و در تزییناتش هم دریایی میتونه باشه.البته اگه چینی نباشه و از یکشنبه بازار نخریدی سه قسمت گذاشتن اونها هم واسه نشانه گنج باید اساتید بپرسی ولی اگر من بخوام از نظر آیینی بگم میتونه پیشکشی(رشوه)به یک الهه و 2 فرشته ی مرگ باشه ( که پدر مرده رو در نیارن )که به دلیل فقر متوفی همین دارایی اندک رو تقسیم به 3 کردن.شاید گردن آویز بزرگتر روی سینه بود واسه تقدیم به اصل کاری ( الهه یا فرشته ی اعظم ) ریشه ی باستانی اعتقادی به سه مرجع معنوی پدر و پسر و روح القدس
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 1:18pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
از تیکه ای که انداختی ممنونم...........باور کن که از قبر بیرون اومده چون اونجا قبرستون بود که واسه کاوش رفته بودیم البته از نوع قدیم ولی حق داری من خودمم شک کردم واسه همون گفتم زیاد قدیمی نمیزنه راستی پشت اون بزرگتره علامت خورشید داره.....
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 26 تیر1392 - 12:24am |
|
|
good guy
کاربر فعال
|
استاد دستان پارسي ژنرال ودوستان نظر بديد .آيا طبيعي اين جوغن؟
|
پنج شنبه 26 تیر1392 - 12:56am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
من که اثار شناس نیستم اما اگر نظر منو بخای که، طبیعی که نیست اما عجیب بنظر میرسه..انگاری دیروز کندنش
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
پنج شنبه 26 تیر1392 - 1:50am |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
good guy نوشته است: استاد دستان پارسي ژنرال ودوستان نظر بديد .آيا طبيعي اين جوغن؟ سلام دوست عزیز. این عکس شما طبیعی نیست. و ب قول ژنرال قیافش هم. قدیمی نمیزنه. ک شاید ب خاطر جنس سنگش پاشه . شما اگه چند عکس دیگه میگرفتی ازش بهتر بود چون معلوم. نیست اون لکه سیاه داخل چوغن بزرگتر سوراخه یا نه .ک اگر سوراخ بود شما باید 6 متر ب. در جهت ان سوراخ داخل چوغن بزرگتر بری .اما اگه سوراخ نبود قطر چوغن بزرگتر رو گرفته. و هر سانتو ب متر تبدیل کرده و در جهت چوغن کوچیک کنار لبه حرکت کنید
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 8:29am |
|
|
|