انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 7:23am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 901 , 902 , 903 , 904 , 905 , 906 , 907 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

yahooo نوشته است:
سلام مهندس عزیز : چند نکته اگر طبیعی نیست لطفا راهنمایی کنید:

1- در پهنای پالس بالاتر 280 مدار بالانس نمیشه و مدام عدد منفی نشون میده.
2- وقتی پهنای پالس را کم و زیاد می کنی و بعد برمیگردی به همان پهنای پالسی که برد خوبی داشتی ، دیگه ان برد خوب را نداری و باید چند دقیقه صبر کنی تا دوباره به حالت اول برگردد.
3- ایا وقتی iron reject فعال باشه روی برد مدار هم تاثیر داره ؟
4- بعضی وقتها خصوصا کلید سمت چپ و راست هنگ میکنه و خوب کار نمی کنه البته کلید را هم عوض کردم باز هم چنین مشکلی توی دو مدار وجود داره. با پیچ گوشتی از پشت کلید به هم اتصال میدادم باز هم کار نمی کرد. و مثل اینکه عیب از کلید نبود.
با سپاس و تشکر

1- علت نیاز به زمان برای گرم شدن مقاومتهای 2 وات و همینطور ماسفت هست.
2- باز هم علت تغییر شرایط حرارتی هست! در هر صورت حداقل 1 دقیقه زمان لازمه.
3- خیر بارها توضیح دادم حذف آهن و تفکیک روی کانالهایی جدا از کانال سنس پیاده شدن. اگر درست تست میگرفتین متوجه میشدین تفاوتی نداره.
4- این مساله ربطی به مدار یا برنامه نداره و فقط میتونه از کلید یا خود میکرو باشه. البته یک زمان مشخصی در حد دهم ثانیه لازم هست تا عملیات کلید زنی توسط برنامه ارزیابی بشه و در همه این نوع مدارات همینطوره. بنابراین باید این زمان کوتاه کلید فشرده باقی بمونه تا عمل کنه.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
غضنفر نوشته است:
ازدوستان اگه کسی خواست دستگاهم رو با قيمت مناسب ميدم بهش آخه دمو هستش و نميشه ساخت و فروختش حالا اگه 10000تا محدوديت بود ميشد يه کاريش کرد

خب خوشحالم که بالاخره مشخص کردین هدفتون از پیگیری این همه مدار در تاپیکهای مختلف چیزی جز فروشندگی نیست! در واقع این داستانی هست که خیلیها در این انجمن دارن. ولی بنده برای امثال شما کار نمیکنم! ممنون هم میشم فعالیتی نداشته باشین. این همه مدار هست بدون سر و صدا هم میتونستین بسازین و بفروشین! نیاز به این همه پستهای اضافی و اسپم دادن در انجمن نبود! این مطلب رو خدمت دایی جان گرامیتون هم بفرمایین. واقعا گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه!

آقا حميد بابت تقاضای دوستان برای اضافه کردن محدوديت دستگاه اون پست رو زدم به علی قسم

خدايا مددی کن

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 3:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شما محدوديت روبکن 50تا واسه من کافيه آقا حميد

خدايا مددی کن

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 3:48pm
مدیر کل
مدیر کل

Linkon نوشته است:
به خدا من تو هفته شاید دو سه بار میرم کاوش از ترس مثلاً فاصله های این کوه تا اون کوه دستگاه رو خاموش نمیکنم میترسم تعداد دفعات زود تموم بشه. فکر کن من میرم کاوش نهایتش 2یا3 بار سیستم رو خاموش و روشن کنم و این باعث میشه شارژ باطری زود تموم بشه.

مطلب شما اصلا منطقی نیست! مثل این هست که شما شمارش اعداد رو بلد نباشین! :D عزیز من دستگاه هر وقت روشن میشه تعداد دفعات باقیمانده استفاده رو مشخصا مینویسه. جوری هم نیست که مثلا از 300 یهو صفر بشه! سیستم شمارش دفعات استفاده خطایی نداره. چند بار خاموش و روشن کردن هم طبیعتا ایرادی ایجاد نمیکنه. من نمیدونم چطور بنده که این همه تست میکنم چنین مشکلی ندارم؟ یا شاید تصور میکنین من نسخه غیر دمو استفاده میکنم یا مدام تنظیمات رو ریست میکنم؟! نه چنین چیزی نیست و شرایط من و شما در این زمینه مساویه. باز هم اگر دلهره ای بابت این موضوع دارین راهش خرج تنها حدود 10 هزار هزینه اضافی برای تهیه یک میکروی یدکی هست که میتونین پروگرام کنین و همراه داشته باشین تا دیگه امکان بروز هیچ مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشه. در واقع این راهی هست که میتونم به شما و سایر دوستان توصیه کنم.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 3:52pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب غضنفر الان میخواستم شما رو تحریم کنم که دیدم ظاهرا عقب نشینی کردین! :D ایرادی نداره باز هم ادامه کار مشخص میکنه داستان سریالی شما و دایی جان آرشتون به چه صورته! عجالتا زحمت بکشین یک مقدار بخودتون فشار بیارین و اینقدر پستهای بیخودی و بدون محتوا و اغلب غیر فنی در انجمن نذارین! پیشاپیش بابت این زحمت سنگینی که میکشین خسته نباشید عرض میکنم!

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 3:57pm

سلام مهندس عزیز واقعا تشکر میکنم از زحماتتون یک پیشنهاد : اقا میشه طوری باشه یک یا چند حالت پیش فرض باشه برای خاکها و شرایط مختلف که بسرعت بشه دستگاه را عملیاتی کرد مثلا نخواهیم در بعضی شرایط سخت کاوش با ازمون وخطا به اون ایدهال دستگاه برسیم

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت مهندس حمید عزیز و عرض خسته نباشید خدمت شما
دوستان توجه کنید که در مورد تعدا دفعات خاموش و روشن شدن دستگاه عرض کنم به نظر من همین تعداد حتی زیاد هم هست به این خاطر که اغلبه دوستان از جمله خودم بابت این مدار مبادرت به خرید پروگرامر کردیم چون واقعا در مورد این مدار و در کل مدارات فلزیاب یه چیزه لازمی هست هم از لحاظه یادگیری و تجربه و هم از لحاظه اینکه هر ان ممکنه ابدیت جدید برا مدار ارائه بشه که لازمه همون دم روش پرگرام بشه و با هر بار پروگرام هم طبیعتأ با ریست فیوز بیت تعداد دفعات اضافه میشه و غیر از این منه نوعی که برا کاووش شب و نصفه شب با هزار مشقت میرم بیابون و کوه،پروگرام کردن برا این مدار مثله استراحت میمونه و در این تعداد خیلی هم منطقی و مکفی هست
ببخشید طولانی شد ممنون از شما و با ارزوی موفقیت برای تمامی عزیزان و ارزوی سلامتی برای مهندس حمید عزیز

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 4:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

hoshyar191 جان خیلی قشنگ درست کردین دستگاه رو واقعا مدار حمید ارزشش بیشتر از اینهاست که با بهترین روش ساخته بشه.

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 4:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
غضنفر نوشته است:
pouya83 نوشته است:
غضنفر نوشته است:
ازدوستان اگه کسی خواست دستگاهم رو با قيمت مناسب ميدم بهش آخه دمو هستش و نميشه ساخت و فروختش حالا اگه 10000تا محدوديت بود ميشد يه کاريش کرد

البته از جنابعالی و امثالهم جز این هم انتظاری نمیرفت.اون از بقول خودتون دایی گرامیتون جناب آرش خان که سوابق درخشانشون در این زمینه بر کسی پوشیده نیست که حتی از پس مونتاژ ساده ترین مدارات بر نمیومد الآن هم مدتیه که با آیدی جدیدی در همین تاپیک داره کمافی السابق گیج میزنه و تا به امروز که ماه هاست از استارت این پروژه توسط مهندس حمید میگذره هنوز هم نتونسته مدار به این ساده ای را درست درمون مونتاژ کنه این هم از شما که در نهایت چهره واقعی خودتون رو نمایان کردید و جواب " دستت درد نکنه " جانانه ای به زحمات شبانه روزی آقاحمید دادین.واژه "عرض کردن" و "بلکن " هم که معلومه در ایل و تبار شما موروثی هست.

ای بابا شما بچه کوچولو ها چرا اينقدر عجول تشريف داريد شما که حتی نميفهمی منظور من از دادن پيام چی بوده چرا قاشق نشسته ميشی زشته داداش اينقدر با اين بچه گانه حرف زدنت خودت رو به تمسخر نگير اين چندمين باره که داری با قضاوتت به دايی آرش تهمت ميزنی شايد آقا حميد و بقيه متوجه منظور من از دادن اون پست شدن ولی شما نه آخه چی بگم بهت ؟
مداريکه دسته منه ساخت دايى جان هست که داره کار ميکنه جان عزيزتون خجالت بکشيد اينقدر پشت من و دايی صفحه نزاريد

جواب شما رو مهندس حمید تمام وکمال دادند،بنابراین بنده به احترام ایشون سکوت اختیار میکنم.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 5:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
جناب غضنفر الان میخواستم شما رو تحریم کنم که دیدم ظاهرا عقب نشینی کردین! :D ایرادی نداره باز هم ادامه کار مشخص میکنه داستان سریالی شما و دایی جان آرشتون به چه صورته! عجالتا زحمت بکشین یک مقدار بخودتون فشار بیارین و اینقدر پستهای بیخودی و بدون محتوا و اغلب غیر فنی در انجمن نذارین! پیشاپیش بابت این زحمت سنگینی که میکشین خسته نباشید عرض میکنم!

آقا حميد چرا عقب نشينی حرف بدی نزدم من فقط خواستم بچه ها توقع و درخواست محدوديت اضافه رو به خاطرسوء استفاده نکنن که من و دايی شديم بد قصه شما اگه متن نوشته رو با دقت بخونيد متوجه منظورم بابت اون پست ميشديد درهرصورت هر برخوردی شده قصد بدى پشتش نبود
موفق باشيد

خدايا مددی کن

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 5:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 901 , 902 , 903 , 904 , 905 , 906 , 907 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure