انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 7:13am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 902 , 903 , 904 , 905 , 906 , 907 , 908 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام دوستان عزیز
دوستانی که برنامه تلگرام رو دارن میتونن گروه کاوشگران رو سرچ کنند و مباحث رو در اونجا دنبال کنند

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 5:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
Linkon نوشته است:
به خدا من تو هفته شاید دو سه بار میرم کاوش از ترس مثلاً فاصله های این کوه تا اون کوه دستگاه رو خاموش نمیکنم میترسم تعداد دفعات زود تموم بشه. فکر کن من میرم کاوش نهایتش 2یا3 بار سیستم رو خاموش و روشن کنم و این باعث میشه شارژ باطری زود تموم بشه.

مطلب شما اصلا منطقی نیست! مثل این هست که شما شمارش اعداد رو بلد نباشین! :D عزیز من دستگاه هر وقت روشن میشه تعداد دفعات باقیمانده استفاده رو مشخصا مینویسه. جوری هم نیست که مثلا از 300 یهو صفر بشه! سیستم شمارش دفعات استفاده خطایی نداره. چند بار خاموش و روشن کردن هم طبیعتا ایرادی ایجاد نمیکنه. من نمیدونم چطور بنده که این همه تست میکنم چنین مشکلی ندارم؟ یا شاید تصور میکنین من نسخه غیر دمو استفاده میکنم یا مدام تنظیمات رو ریست میکنم؟! نه چنین چیزی نیست و شرایط من و شما در این زمینه مساویه. باز هم اگر دلهره ای بابت این موضوع دارین راهش خرج تنها حدود 10 هزار هزینه اضافی برای تهیه یک میکروی یدکی هست که میتونین پروگرام کنین و همراه داشته باشین تا دیگه امکان بروز هیچ مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشه. در واقع این راهی هست که میتونم به شما و سایر دوستان توصیه کنم.

مشکلی نیست بازهم شما استادید و صاحب طرح تصمیم گیری با خودتون هست.این تقاضای اکثریت بود نه فقظ من #:-s ...مرسی

فایل برنامه ی جدید کی آماده میشه؟؟؟؟

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 5:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
archilO نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
دوستان فکر میکنم این شاهکار مهندس حمید باید دارای یک باکس خوب و برازنده ی مدار باشه . که بنده از این باکس و چیدمان کلید و چاپ زیبا بهره جستم .
در قلب این باکس کوچیک و زیبا مدار مهندس و 5 سل باطری لیتیومی سبک و پر انرژی قرار داره .
اگر باکس و چیدمان کلیدها حرفه ای ساخته بشه حس خوبی به کاوشگران دست میده و باید اعتراف کنم که مدار مهندس لیاقت باکسهای و طرحهای بسیار بهتر از اینو داره . تقدیم به دوستان.

هوشيار عزيز سلام
خسته نباشيد واقعا باكس شيك و زيبايي هست و برازنده اين مدار :ymapplause: :ymapplause:
ميشه لطفا بفرماييد چطور ساختين ؟
ممنون از شما @};- @};-

اتفقا من هم میخواستم پیشنهاد بدم اگه امکان داره برای دستگاه یه صفحه تاچ شکیل طراحی بشه توسط اساتید اگه ممکن باشه،چونجاها ماله خودمون نیست،عقل مردم هم بیشتر به چششونه،البته نظره شخصیه منه،مهندس هرچی صلاح بدونن همونه

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 6:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
به خدا من دارم با ورژنهای قدیمی کار میکنم ، اصلا برام تفکیک مهم نیست فقط میخوام یه چیزی پیداکنم،ولی نمیدونم چرا حتی بالوپ 1در1 هنوز نتونستم یه فلز 30در30 رواز دومتری بزنم،البته تستهایم روتوی جنگل انجام میدم.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 7:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mohamadreza نوشته است:
archilO نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
دوستان فکر میکنم این شاهکار مهندس حمید باید دارای یک باکس خوب و برازنده ی مدار باشه . که بنده از این باکس و چیدمان کلید و چاپ زیبا بهره جستم .
در قلب این باکس کوچیک و زیبا مدار مهندس و 5 سل باطری لیتیومی سبک و پر انرژی قرار داره .
اگر باکس و چیدمان کلیدها حرفه ای ساخته بشه حس خوبی به کاوشگران دست میده و باید اعتراف کنم که مدار مهندس لیاقت باکسهای و طرحهای بسیار بهتر از اینو داره . تقدیم به دوستان.

هوشيار عزيز سلام
خسته نباشيد واقعا باكس شيك و زيبايي هست و برازنده اين مدار :ymapplause: :ymapplause:
ميشه لطفا بفرماييد چطور ساختين ؟
ممنون از شما @};- @};-

اتفقا من هم میخواستم پیشنهاد بدم اگه امکان داره برای دستگاه یه صفحه تاچ شکیل طراحی بشه توسط اساتید اگه ممکن باشه،چونجاها ماله خودمون نیست،عقل مردم هم بیشتر به چششونه،البته نظره شخصیه منه،مهندس هرچی صلاح بدونن همونه

لایک داری اقا
منم موافق. اگر امکانش باشه زحمت بکشن مهندس حمید ،یه نسخه pro (چون ممکنه هزینه خیلی بالا بره و همه مایل نباشن ) جهت صفحه تاچ رو طراحی کنن . فقط پیشنهاده

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم با صفحه تاچ موافقم به نظر من عالی میشه

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 8:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان بالاخره همه قطغات رو اصلی گرفتم فقط مقاومت 390 اهم نداشتند که به جاش 380 یک درصد گرفتم به زودی به دستم میرسه
فقط یک سوال میکرو رو از ایران میکرو گرفتم دونه ای 7.000 تومان دوتا گرفتم ولی بعضی دوستان گفتند میکرو 10.000 تومان هستش آیا میکرویی که ایران میکرو داره اصلیه؟
میخوام یک جعبه هم بگیرم دوستان اندازه جعبه چند در چند باشه استاندارده؟

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 8:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
yahooo نوشته است:
سلام مهندس عزیز : چند نکته اگر طبیعی نیست لطفا راهنمایی کنید:

1- در پهنای پالس بالاتر 280 مدار بالانس نمیشه و مدام عدد منفی نشون میده.
2- وقتی پهنای پالس را کم و زیاد می کنی و بعد برمیگردی به همان پهنای پالسی که برد خوبی داشتی ، دیگه ان برد خوب را نداری و باید چند دقیقه صبر کنی تا دوباره به حالت اول برگردد.
3- ایا وقتی iron reject فعال باشه روی برد مدار هم تاثیر داره ؟
4- بعضی وقتها خصوصا کلید سمت چپ و راست هنگ میکنه و خوب کار نمی کنه البته کلید را هم عوض کردم باز هم چنین مشکلی توی دو مدار وجود داره. با پیچ گوشتی از پشت کلید به هم اتصال میدادم باز هم کار نمی کرد. و مثل اینکه عیب از کلید نبود.
با سپاس و تشکر

1- علت نیاز به زمان برای گرم شدن مقاومتهای 2 وات و همینطور ماسفت هست.
2- باز هم علت تغییر شرایط حرارتی هست! در هر صورت حداقل 1 دقیقه زمان لازمه.
3- خیر بارها توضیح دادم حذف آهن و تفکیک روی کانالهایی جدا از کانال سنس پیاده شدن. اگر درست تست میگرفتین متوجه میشدین تفاوتی نداره.
4- این مساله ربطی به مدار یا برنامه نداره و فقط میتونه از کلید یا خود میکرو باشه. البته یک زمان مشخصی در حد دهم ثانیه لازم هست تا عملیات کلید زنی توسط برنامه ارزیابی بشه و در همه این نوع مدارات همینطوره. بنابراین باید این زمان کوتاه کلید فشرده باقی بمونه تا عمل کنه.

ممنون مهندس عزیز @};- سوال سوم برای اطمینان بیشتر بود :D . و علت اصلی کلهم ناشی از علت 2 بوده .
شرمنده زمانی کوتاه که میفرمایید کلید فشرده باقی بمونه تا عمل کنه این زمان را نمیشه یه ذره کمتر بکنید .
با تشکر و سپاس

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 8:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنده با تاچ مخالفم . چون دستگاه در شرایط مختلفی قرار میگیره ( باد باران سرما در حین حفاری و با دست خاکی ) هرچقدر دستگاه از نظر فیزیکی ظریف باشه مشکلاتش بیشتره . آیتم مهم در طراحی باکس سبکی ، کم حجم بودن ، پلاستیکی بودن و جمع وجور بودنه . درسته عقل مردم به چشمشونه و باید طرحی شکیل و امروزی برای باکس استفاده بشه ، من معتقدم ظاهر دستگاه میتونه اعتماد بنفس کاربر رو افزایش بده . صفحات تاچ برای استفاده خانگی مناسبه .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

آخرین بار توسط hoshyar191 در سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 9:29pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 9:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت همه عزیزان به خصوص حمید عزیز

ببینید من هم موندم چرا دوستان این همه اصرار بر افزایش تعداد دفعات محدودیت گذاشته شده دارن.
شما مگه در طی یک رو چند بار دستگاه رو روشن و خاموش می کنید . حتی برا تست در طی چند روز هم این تعداد محدودیت زیاد هم هست .
حتی تویه دشت و کوه شما دو سه روز هم بیرون باشید باز این محدودیت تموم نمیشه . مگر اینکه هر چند متر یک بار خاموش و روشن بشه .
برعکس دوستان ، من به مهندس پیشنهاد می کنم در نسخه بعدی محدویت رو 100 قرار بدن . فقط به خاطر بعضی از سود جوهای بی انصاف .
.
دوستانی که مشکل باطری دارن یه باطری یدکی با خودشون داشته باشن که نخوان مدام دستگاه رو خاموش و ر وشن کنن .
موفق باشید @};-

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 9:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 902 , 903 , 904 , 905 , 906 , 907 , 908 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure