انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 14 آبان1403 - 12:11am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 904 , 905 , 906 , 907 , 908 , 909 , 910 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ایا از این کلید ها کسی استفاده کرده ؟ خوب جواب میده ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 10:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:

اره اینا جواب میدنند اما بهتره از نوع کلید رسیتی استفاده کنید این کلیدهادوام و عمر بیشتری نسبت به کلیدهای شصتی ای که گزاشتید دارند.

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 10:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
سلام، بهترین مارک سیم افشان برای ساختن لوپ 45 ویک دریک چیه؟

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

غضنفر نوشته : هوشيار اگه دکمه ها سمت راست بود قشنگترم ميشد داداش
غضنفر جان اگر شما راست دست باشید دست چپتون آزاد بوده و یتوانید با کلیدها کار کنید ولی اگر چپ دست باشید پس بازو را با دست چپ حمل میکنید در این موقع کلیدها سمت چپ باشه تسلط شما بر کلیدها با دست راست راحتره.

saleh700 نوشته : هوشیار جان اگه ابعاد جعبتون رو بگید لطف میکنید
ضمنا خیلی شیک شده مرحبا
مرحبا به جمالتون . پنل 5در 13 و اندازه ی طول حدود 17 هست .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Linkon نوشته است:
yahooo نوشته است:

اره اینا جواب میدنند اما بهتره از نوع کلید رسیتی استفاده کنید این کلیدهادوام و عمر بیشتری نسبت به کلیدهای شصتی ای که گزاشتید دارند.

منظورت کلید reset است ؟ :-? عکسی ازش نداری ؟

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و درود به همه دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز وخسته نباشید بابت ارایه این مدار حرفه ای.فکر کنم دیگه مدار جای کار نداشته باشه و یک مدار کاملی به نظر میرسه.بنده راجع به تصویری کردن فلزیاب های پالسی اطلاعات زیادی دارم که اگه مهندس راضی به تصویری کردن مدار باشند میتونم بی منت کمک کنم.البته اگه مهندس مایل باشند. :D
یا حق

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 10:55pm

فقط دانشمند حمید عزیز جسارت نباشه اگه امکانش هست در نسخه جدید عدد دمو رو 1000 تا بکن که دستگا حداقل تا 3-4 ماه کار کنه بعد دمو فعال بشه چون 99 درصد افراد از الکترونیک سر در نمیارن و تو روستا زندگی می کنن تا می خواهن آموزش با دستگاه رو یاد بگیرن دمو فعال میشه و می افتن تو کلی خرج کرایه راه و اومدن به شهر و مجبور میشن به بعضی افراد سود جو مبالغ هنگفتی بدن تا دستگاه دوباره پروگرم بشه ولی اگه دمو 1000 باشه عالی میشه چون حداقل میشه همراه با آموزش و یادیگری و و کاوشگری چنین سیستم پیشرفته و بی نظیری تا 3-4 ماه با خیال راحت کار کرد و پرگرام مجدد بعد از این مدت برای این چنین افراد نیازمندی دیگه راضی کننده و قابل قبول است و کلی دعای خیر و طلب اجر دنیوی و اخروی هم نثار وجود مبارک و نابغه شما می کنند

هههههههههههههههههههه سلام خدمت دوست عزیز اقا حمید در مورد جواب این عزیزمون باید بگم تو روستا پروگرمر پیدا میشه بعد همون 300 بار استارت واسه ما کافیه مگه این که بخوایم بسازیم واسه فروش

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 11:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز بنده اقا محسن رو کامل میشناسم و چندبار هم افتخار داشتم ایشون رو ملاقات کنم این طرز برخورد شما با ایشون اصلا خوب نیست ایشون خیلی باشخصیته و حقش نیست اینطوری با ایشون برخورد بشه اقا محسن به هیچ عنوان فروشنده نیستن و قصد ایشون فقط کمک به دوستانه ایشون یه کاوشگر حرفه ای هستن اقا محسن یه دستگاه داره که بیچاره هنوز متاسفانه دنبال ساخت یه لوپ مناسبه براش لطفا بی احترامی به ایشون نکنید محسن جان ناراحت نشو داداش شما روحت خیلی بزرگه نباید به دل بگیری :)

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 11:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

2840644 نوشته است:
دوستان عزیز بنده اقا محسن رو کامل میشناسم و چندبار هم افتخار داشتم ایشون رو ملاقات کنم این طرز برخورد شما با ایشون اصلا خوب نیست ایشون خیلی باشخصیته و حقش نیست اینطوری با ایشون برخورد بشه اقا محسن به هیچ عنوان فروشنده نیستن و قصد ایشون فقط کمک به دوستانه ایشون یه کاوشگر حرفه ای هستن اقا محسن یه دستگاه داره که بیچاره هنوز متاسفانه دنبال ساخت یه لوپ مناسبه براش لطفا بی احترامی به ایشون نکنید محسن جان ناراحت نشو داداش شما روحت خیلی بزرگه نباید به دل بگیری :)

منم با نظر دوستم موافقم...
هیچوقت قضاوت عجولانه نکنیداقا محسن نیازی ب فروش دستگاه نداره..

سه شنبه 29 اردیبهشت1394 - 11:17pm
مدیر کل
مدیر کل

tamashah نوشته است:
به خدا من دارم با ورژنهای قدیمی کار میکنم ، اصلا برام تفکیک مهم نیست فقط میخوام یه چیزی پیداکنم،ولی نمیدونم چرا حتی بالوپ 1در1 هنوز نتونستم یه فلز 30در30 رواز دومتری بزنم،البته تستهایم روتوی جنگل انجام میدم.

دوست عزیز خب شما اشتباه میکنین با نسخه قدیمی کار میکنین! ما نسبت به نسخه های 1 ایرادات زیادی رو هم برطرف کردیم که به سنس بهتر و ثبات بالاتر هم کمک میکنه. اینطور نیست که فقط چیزهایی اضافه شده باشه. خیر بعضی قسمتها پس از تست زیاد بازنویسی شدن تا دستگاه بهتر جواب بده. بهمین لحاظ عرض کردم همیشه نسخه آخر مورد تایید من هست.
در خصوص برد شما هم حتما اشکالی در ساخت دستگاهتون وجود داره. وگرنه با یک لوپ 1 متری خیلی معمولی هم برای چنین فلزی میتونین 220 سانت برد داشته باشین که با کار کردن روی تنظیمات و درست کردن لوپی بهتر ؛ این رقم میتونه بالای 2.5 متر هم باشه.

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:16am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 904 , 905 , 906 , 907 , 908 , 909 , 910 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: پارسا۲۰۷۰ و 58 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure